Паническо разстройство - 48

• 46 766
  • 783
  •   1
Отговори
# 135
Привет! Понеже ще започвам АД, който съм ползвал и преди и ми е помогнал, вероятността да ми помогне пак мисля, че е по-голяма, нали? Пия го вече 5ти ден и просто не помня как беше предния път и вземам леко да се отчайвам, въпреки че знам, че е много рано да се очаква подобрение толкова бързо. Ще се радвам да дадете мнението си!
Поздрави! Simple Smile

# 136
Привет! Понеже ще започвам АД, който съм ползвал и преди и ми е помогнал, вероятността да ми помогне пак мисля, че е по-голяма, нали? Пия го вече 5ти ден и просто не помня как беше предния път и вземам леко да се отчайвам, въпреки че знам, че е много рано да се очаква подобрение толкова бързо. Ще се радвам да дадете мнението си!
Поздрави! Simple Smile
Не, точно обратното е. Много вероятно е този път да не подейства.

# 137
Защо, каква е логиката?

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 17:00 от bubanka

# 138
Висока адаптивност на мозъка и създаване на резистентност. Нещо като антитела за вирус. При определени медикаменти, бъркащи хормони, допамин и GABA, се получава. Как е примерно при опиоидите и бензодиазепините? Същото е и при SSRI.

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 17:00 от bubanka

# 139
Значи да търся алтернатива ли, или да изчакам? Понеже преди докато го пиех (серопрам) се чувствах много добре. От тогава минаха почти 2 години и се надявам на същия успех просто.

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 17:01 от bubanka

# 140
Ми пробвай, няма какво да кажа друго.

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 17:01 от bubanka

# 141
Значи да търся алтернатива ли, или да изчакам? Понеже преди докато го пиех (серопрам) се чувствах много добре. От тогава минаха почти 2 години и се надявам на същия успех просто.
Серопрам съм пил 20 г. без прекъсване и накрая спря да ми действа. Лекаря ми го смени с друг АД - сероксат.

# 142
  • Варна
Поздрави! Simple Smile
Според мен изчакай 2 седмици и после си вади изводи.

# 143
Здравейте, тоя Сероксат след колко време почва да действа? От една седмица го пия, май се влошавам. Миналата седмица бях много спокойна, все едно никога нищо ми е нямало, но от три дена се пръсна от нервно напрежение. Изгарящи тръпки по цялото тяло, не съм спала пак. Даже снощи получих като тик на лицето от нерви. Ще свърши ли това мъчение. Все едно постоянно ме поливат с вряла вода и ме попарва нещо вътрешно. Всичко ми трепери. Пия и грандаксин, ама май нещо не действа. Плаша се с това безсъние. То пък може ли грам да не е заспивам.

# 144
Здравейте, тоя Сероксат след колко време почва да действа? От една седмица го пия, май се влошавам. Миналата седмица бях много спокойна, все едно никога нищо ми е нямало, но от три дена се пръсна от нервно напрежение. Изгарящи тръпки по цялото тяло, не съм спала пак. Даже снощи получих като тик на лицето от нерви. Ще свърши ли това мъчение. Все едно постоянно ме поливат с вряла вода и ме попарва нещо вътрешно. Всичко ми трепери. Пия и грандаксин, ама май нещо не действа. Плаша се с това безсъние. То пък може ли грам да не е заспивам.
При мен Сероксата започна да действа след един месец. Зависи и от дозата. По колко пиеш?

# 145
По половинка сутрин

# 146
То това нищо не е. Поне едно на ден трябва да е, за да има някакво действие.

# 147
И аз съм на 1 на ден вече 10дни
Пила съм го преди 15 години
И пак ми го върнаха ама няма ефект засега никакъв

# 148
  • Варна
Когато започвам АД винаги първите 2 седмици симптомите се изострят, и чак след това бавно започват да отшумяват.  За това винаги първите седмици пия лексотан. Пси казва, че е така защото съм много тревожно,  а АД засилват тревожността в началото.

# 149
Когато започвам АД винаги първите 2 седмици симптомите се изострят, и чак след това бавно започват да отшумяват.  За това винаги първите седмици пия лексотан. Пси казва, че е така защото съм много тревожно,  а АД засилват тревожността в началото.
Така е, защото 95% от АД стимулират мощно и от там усещанията. След 15 дена почва адаптацията.

Общи условия

Активация на акаунт