Паническо разстройство - 48

• 46 749
  • 783
  •   2
Отговори
# 150
Момичета днес бях на лекар и се скарах с кардиологът.Казах му как съм се чувствала от корлентора и че ми е смъкнало кръвното.Каза ми няма какво друго да ти изпиша.Тогава ми каза спри ги тогава.И ми затвори вратата.Върнах се при личният ми лекар и той каза да го намаля на половинка сутрин,половинка вечер.Каза че дозата 2 по 1 е висока за мен,защото нямам и 50 кг.Надявам се да се почувствам по добре  .Иначе ще трябва да ходя на частно при друг.

# 151
Здравейте, някой с постоянно парене в гръдната кост? Дали е от паническото или симптом на нещо друго?
и аз го имам, по-скоро като натиск.

# 152
Момичета днес бях на лекар и се скарах с кардиологът.Казах му как съм се чувствала от корлентора и че ми е смъкнало кръвното.Каза ми няма какво друго да ти изпиша.Тогава ми каза спри ги тогава.И ми затвори вратата.Върнах се при личният ми лекар и той каза да го намаля на половинка сутрин,половинка вечер.Каза че дозата 2 по 1 е висока за мен,защото нямам и 50 кг.Надявам се да се почувствам по добре  .Иначе ще трябва да ходя на частно при друг.
Няма какво друго да ти изпише ?!? При всичките видове бетаблокери ?? Сменете лекаря, ако искате на лично мога да препоръчам от София добър, от който съм доволна.

# 153
Днес бях на преглед при друг кардиолог,направим ми кардиограма,гледа ми сърцето с ехограф.Каза че въпреки високият пулс имам здраво сърце.Остави ми корлентора на 2 по половин хапе,тритико вечер и симпатиил 2по 2 .Каза че трябва да отида на невролог и на силни нерви се дължи високият пулс,сърцебиенето и неспането.Умората,треперенето са симптоми на панически атаки.

# 154
Днес бях на преглед при друг кардиолог,направим ми кардиограма,гледа ми сърцето с ехограф.Каза че въпреки високият пулс имам здраво сърце.Остави ми корлентора на 2 по половин хапе,тритико вечер и симпатиил 2по 2 .Каза че трябва да отида на невролог и на силни нерви се дължи високият пулс,сърцебиенето и неспането.Умората,треперенето са симптоми на панически атаки.
Е това и ние можем да го кажем. Иди на психиатър , не на невролог. Отслабваш ли на тегло?

# 155
Хора,някой ходил ли е при Мадлен Алгафари? Какви са отзивите?

# 156
Sarna какво става с теб?
Как си ?

# 157
Sarna какво става с теб?
Как си ?
Зле съм,трудно ми е даже вече да тръгна на работа,ако по улиците няма хора.Доста съм я закъсала.Вечер стъмни ли се ,и у нас не мога да стоя сама.Искам да съм силна,но не ми се получават нещата.

# 158
Какво пиеш в моментта?

# 159
Какво пиеш в моментта?
Ципралекс 10мг. по 1табл. сутрин.Също говоря с психотерапевти...за сега не мога да уловя нищо,за което да се прикрепя както се казва.Омръзна ми ,ама многоо..тежа и на близките ми.Това още повече ме съсипва.

# 160
Благодаря на всички днес ми стана лошо нямам сила да стоя на краката,цял ден лежа.Имам болка в гърдите или тежест и аз не знам.За момента си помислих, че имам пневмония и още го мисля.Незнам какво става с мен.Направо не съм себе си.Явно утре ще трябва да ходя до личният.

# 161
Благодаря на всички днес ми стана лошо нямам сила да стоя на краката,цял ден лежа.Имам болка в гърдите или тежест и аз не знам.За момента си помислих, че имам пневмония и още го мисля.Незнам какво става с мен.Направо не съм себе си.Явно утре ще трябва да ходя до личният.
Защо трябва да ходиш? Това са нормални усещания, аз бях цяла година така. И все още ги имам от време на време, не обръщам внимание. Спрете да се чудите какво ви има, защото сте установили, че ви няма нищо!

# 162
Sarna, съчувствам ти, но и това ще мине. Аз по едно време също имах страх да съм сама вечер. Имах непоносимост и към места със струпване на хОра. Хем не искам сама, хем се натоварвам от навалици. С АД нещата започната да се понареждат, но все още имам пристъпи на хипохондрия и оттам паника.

# 163
Sarna, съчувствам ти, но и това ще мине. Аз по едно време също имах страх да съм сама вечер. Имах непоносимост и към места със струпване на хОра. Хем не искам сама, хем се натоварвам от навалици. С АД нещата започната да се понареждат, но все още имам пристъпи на хипохондрия и оттам паника.
Какъв АД пиеш?

# 164
Какъв АД пиеш?
Велаксин.

Общи условия

Активация на акаунт