Паническо разстройство - 48

• 46 007
  • 783
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте
От 1 седмица ми се наруши съня,събуждам се по веднъж на вечерта различно и ставам и се укокрвам а пък ми се спи и пускам ТВ играя на игра на телефона и чакам да отмине и да спя(и тревожност и ПА съм имала и АД съм пила но от  доста време нищо не пия)дали не отключвам пак тея тъпотии,пих едно мента глог ама дали ще има ефект не зная.На вас случва ли се?

Аз съм така от една-две  седмици, будя се по  поне 7-8 пъти. Даже една нощ имах чуватвото, че съм спала на пресекулки. На мен лично чай от мачина ми действа много по-добре от мента и глог.
Вечер ли го пиете?Аз започнах вечер да пия мента глог,снощи спах,то не че хапчето чак толкова ми е помогнало колкото че се пренастройвам че е то.

Добави и магнезий ако не пиеш. Отпуска мускулите. На мен още първия ден ми подейства положително на спането. Пия около 200 мг.

# 466
Здравейте,
Може ли при прием на Тритико и Золофт да се консумира алкохол? И двете са в минимална доза 25 мг, но все пак се притеснявам, че може да получа сърцебиене или да ми прилошее 😔 а обичам да пия
За моженето - може. Но дали е добре... Е не е! Черния дроб се товари много, отделно ще скача и пулса. Много е просто - няма да пиеш.

ROPH, добра класическа комбинация - АД с антипсихотик. Ще се оправиш бързо от това. После ще ти е гадно ако ги спираш, ама може и да не ги спираш. В крайна сметка рано или късно пак ще се върнеш към АД.

При мен золофт, нямаше ефект, даже и психиатъра ми каза, Георги, докторката ми каза че поне 6 месеца трябва да ги пия, и после, да си давам воля, и кураж

# 467
Добър вечер. Нали каквото и да си мисля или да не си мисля няма как да ми изключи мозъка ?

# 468
Добър вечер. Нали каквото и да си мисля или да не си мисля няма как да ми изключи мозъка ?
Не, няма как.

ROPH , нали не беше приемал нищо? Или тролиш тука из форума?

# 469
Благодаря.

# 470
Аз днес пак бях на невролог заради онова гадно парене/изтръпване в бедрата. Каза че съм ОК, ПКК+калций, + магнезий също ОК. Остава ЯМР на гръбнака, ама не знам дали има смисъл.

# 471
Аз пак се сдухах нещо...от няколко дни усещам някаква болка, понякога просто боли,понякога докато преглъщам или си изпъна шията, отпред на шията леко в дясно. Филмирах се да не е някакво запушване Sad На баща ми му извадиха тромб от едната шийна артерия Sad Дали е възможно ? Все пак и пуша , оффф Sad

# 472
Аз пак се сдухах нещо...от няколко дни усещам някаква болка, понякога просто боли,понякога докато преглъщам или си изпъна шията, отпред на шията леко в дясно. Филмирах се да не е някакво запушване Sad На баща ми му извадиха тромб от едната шийна артерия Sad Дали е възможно ? Все пак и пуша , оффф Sad
Ако си под 50 и с редовен цикъл, не е тромб. Жените са много защитени от естрогена принципно.

# 473
Ако си под 50 и с редовен цикъл, не е тромб. Жените са много защитени от естрогена принципно.

На 35 съм, с редовен цикъл. Дано мине, че постоянно се филмирам, не ми стига колитът, който ме мъчи и се активизира, а сега и това... Sad

# 474
Като каза за колиета... Георги, не ми отговори за Колагена и СРДЧ.. Аз взех един телешки колаген и ти взимам, ту не взимам - не мога да разбера от него ли получавам запек😁🤨👀

# 475
Като каза за колиета... Георги, не ми отговори за Колагена и СРДЧ.. Аз взех един телешки колаген и ти взимам, ту не взимам - не мога да разбера от него ли получавам запек😁🤨👀
Възможно е. За мен цялата простотия с колагена е измама, не за друго, Ами защото се извлича заедно с желатина. Струва ми се безмислено. Ако ще взимаш нещо, гледай да е на фирма NOW.

# 476
Аз от лекарствата се чувствам много добре, само където ми е замаено, и леко главата ме боли, но гаденето и киселинте изчезнаха!

# 477
Спирам ад, нормално ли е да ми е странно в главата ? На половинки е, не е спрян напълно.

# 478
Да нормално е, на мен психатъра ми каза че ще има такива ефекти след дълъг прием!

# 479
Спирам ад, нормално ли е да ми е странно в главата ? На половинки е, не е спрян напълно.

И аз бих искала скоро да ги спирам, все още няма 6 месеца, но вече не ми действат особено, а още не се чувствам добре. Когато ходих на кардиолог му споделих че преди няколко години съм пила деанксит за паник атаките и така са спрели и той каза, че ще е най-добре да спирам Тритикото и Золофта и да мина на деанксит. Мен обаче много ме е страх от процеса на отменяне, че като ги почвах страничните ефекти бяха пълен ад, чак ходих до спешното, тресейки се, въпреки че дозата ми е много малка - 25 мг. Казаха ми, че 2 седмици ще го пия през ден и после спирам изцяло. Много ме е страх от промени понеже и сега всеки ден ми стяга на гърдите.
ПП: На някой друг днес прескача ли му сърцето? Майка ми каза че били магнитни бури но знам ли😣

Общи условия

Активация на акаунт