Паническо разстройство - 48

• 45 956
  • 783
  •   1
Отговори
# 585
Не знам до колко е безобидно, но лекарите си знаят работата. Ако сега го започнете и забременеете, обмислете дали е съвместимо с бременността или ще го спрете, питайте лекаря. Защо не пробвате с нещо по-леко или няма как ?

# 586
Не знам до колко е безобидно, но лекарите си знаят работата. Ако сега го започнете и забременеете, обмислете дали е съвместимо с бременността или ще го спрете, питайте лекаря. Защо не пробвате с нещо по-леко или няма как ?
Ами малко съм предубедена да ви кажа честно,не отричам компетентността им,в никакъв случай,но в родилното отделение при първото ми раждане акушерката ми позволи да пия нимезил,после се оказа,че не трябва заради кърменето... Приемам Золофт-а от 10-ина дни някъде и изрично това съм го говорила с нея...Оказа се,че съм доста тревожна,често пъти без причина и заради паник атаките ми го изписа...

# 587
Според мен минете на нещо по-леко, за да може като забременеете да го спрете, защото колкото и да е, това си е антидепресант и не е много полезен при бременност. Да, наясно съм, че понякога няма друг начин и изписват, но ако имате възможност, просто минете на нещо по-леко. И аз съм супер тревожна, вдигам и кръвно като луда, имам колит, не знам някой ден как ще раждам просто Simple Smile

# 588
Според мен минете на нещо по-леко, за да може като забременеете да го спрете, защото колкото и да е, това си е антидепресант и не е много полезен при бременност. Да, наясно съм, че понякога няма друг начин и изписват, но ако имате възможност, просто минете на нещо по-леко. И аз съм супер тревожна, вдигам и кръвно като луда, имам колит, не знам някой ден как ще раждам просто Simple Smile
Дано не е фатално,защото има вероятност след няколко дни да ми е положителен тестът.Изпила съм точно 7 таблетки,сега проверих...

# 589
Золофт го предписват по време на бременност, да. Имам една клиентка, която го пи през цялата бременност и след това. Само че не кърми.

# 590
Дано не е фатално,защото има вероятност след няколко дни да ми е положителен тестът.Изпила съм точно 7 таблетки,сега проверих...
За толкова кратко време, не ми се вярва да има проблем.

# 591
Ако искате да сте спокойни пийте Клонарекс, обаче е със зелена рецепта, това е магическо хапче

# 592
Ако искате да сте спокойни пийте Клонарекс, обаче е със зелена рецепта, това е магическо хапче
Така, така, много умен съвет. Няма да е лошо да споменеш и пристрастяването към него и трудното откачане след това. Като изтърсите нещо подобно и направо ме хващат лудите. Клонарекс не е нещо, което да си пиеш ей тъй, че да си спокоен. Това е за краен случай, не да си го гълташ като бонбонки. Хич не се замисляте понякога какво говорите и че в темата има хора, които тепърва се сблъскват с това състояние.

# 593
Така, така, много умен съвет. Няма да е лошо да споменеш и пристрастяването към него и трудното откачане след това. Като изтърсите нещо подобно и направо ме хващат лудите. Клонарекс не е нещо, което да си пиеш ей тъй, че да си спокоен. Това е за краен случай, не да си го гълташ като бонбонки. Хич не се замисляте понякога какво говорите и че в темата има хора, които тепърва се сблъскват с това състояние.

Какви странични ефекти да има, хората блъскат алкохол наркотици цигари и тем подобрни простотии, кво да вреди тва, много ми е смешно Grinning

# 594
  • Варна
Stonkus,
Ти от колко време го пиеш Клонарекс?

# 595
Клонарекс е много яко, и ако те спрат примерно с тест за наркотици от пътна полиция, после става весело. Особено ако няма рецепта. Тогава вече от безобидно хапче си става употреба на наркотични вещества. Клонарекс е силно пристрастяващ медикамент, който в рамките на 1 месец може да предизвика изключително силна зависимост, подобна на хероиновата.

# 596

Какви странични ефекти да има, хората блъскат алкохол наркотици цигари и тем подобрни простотии, кво да вреди тва, много ми е смешно Grinning
Посмей се, няма лошо, само да не виснеш скоро в темата да се жалваш, че не можеш без него.

Аз също нямам рецепта, понеже е зелена и ми я взеха в аптеката, разбира се. Последно го купувах от Сърбия преди поне 4 години.

# 597
Разбира се, няма да се пристрастя, Клонарекс ще го пия само в най-тежките случай, когато не мога да търпя.

# 598
Седатон ми е помагал на мен. 2 капсули на ден

# 599
Седатон ми е помагал на мен. 2 капсули на ден
Това е подобно на мента глог валериана, без ефект при мен.

Общи условия

Активация на акаунт