:oops:4ета ви от момента в който забременях ,но така и не се "престраших"Така4е виртуално ви познавам вси4ките
Родих на 16март секцио едно прекрано мом4енце .Казва се Мартин и тежеше 3,350 и 50см В момента е 8,500 и е 70 см
и си отмъщавам и в офиса, когато е събрал черни точки - незнам дали съм ви казвала/. И аз дори когато работех от вкъщи нямах очи да искам да помага много-много у дома, защото намирах време все пак да си почивам, а той по 6 дни седмично на пангара, че да сплетни и интриги, че щото съм му жена и затова бачка по-малко или по-леко. Иначе ако по цял ден съм с детето и не работя, а се разхождам в парка няма да искам нищо от него само да си отчита заплатата на края на месеца. Не ме нападайте - това е мое мнение... Ако мъжете ви работят по-лека работа и не се изморяват особено им скъсайте шортите! Иначе аз от 4 дни съм страшно хард - през вечер спи при детето и няма 5-6 по въпроса. Ами писна ми - и двамата бачкаме на едно място и е редно вечер гриожите отново да са поделени на две. и вече съм твърда.
направо немога да повярвам да четеш толова отдавна и да не се включиш 
бих казала ,че те разбирам по отношение на работата че ви е натоварваща ,но по повод детето мисля ,че нямаш реална представа за какво става въпрос защото ти започна работа когато Иван беше на месец и половина ако не се лъжа а това е един от най лесните периоди защото бебето непрекъснат спи и деиствително единственото което правиш е да кръстосваш парковете /то така всички деяниме/ но от тогава до сега децата са се променили толков безумно много и дневната програма е един ад просто. Обаче когато искарваш 2 дена в седмицата така няма начин да го усетиш. Сега като излезнеш отпуска и прекараш известно време непрекъснато и по цял ден с малкия пак ще си говориме 
бих казала ,че те разбирам по отношение на работата че ви е натоварваща ,но по повод детето мисля ,че нямаш реална представа за какво става въпрос защото ти започна работа когато Иван беше на месец и половина ако не се лъжа а това е един от най лесните периоди защото бебето непрекъснат спи и деиствително единственото което правиш е да кръстосваш парковете /то така всички деяниме/ но от тогава до сега децата са се променили толков безумно много и дневната програма е един ад просто. Обаче когато искарваш 2 дена в седмицата така няма начин да го усетиш. Сега като излезнеш отпуска и прекараш известно време непрекъснато и по цял ден с малкия пак ще си говориме 

Та така е и с бебоците. И аз си мечтая за врмето, когато си спеше в количката и си се разхождахме в парка спокойно, но вече не е така /мамите от последната среща могат да го потвърдят 

Ще ви добавя в табличката. И пиши по-често, тук не хапем 
/ преди малко дойдохме към центъра и тръгнах закуски да купувам та вървя си аз /зоната около Славейков/ и непрекъснато виждам татковци с деца 2-ма с кенгуро 3-ма минаха с колички единия от които освен бебето водеше и детенце на около 4 год. и още 2-ма -3-ма с деца за ръка /едно или 2/ и това за около 15 мин. та си мисля явно помагат бащите
не е като без хич поне събота сутрин

Аиде оплаках се 
Аиде оплаках се 
Абе сами си се оборвате...
Не защитавам като правилен моят начин на живот, но и като съм идвала по срещи по 2-3 часа си бутаме количките и нито едно бебе не е правило проблеми...
Истинско изпитание за нервите ми. Сто пъти по-лесно ми е да се оправям със сто /по едно време бяха почти 500/ души персонал, от които всеки си мисли, че само той ми е на главата, отколкото с моето овне, повярвай
Изтинско изпитание за нервите ми. Сто пъти по-лесно ми е да се оправям със сто души персонал, от които всеки си мисли, че сам той ми е на главата, отколкото с моето овне, повярвай 
чакаме те отпуската
кога беше другата седмица нали?
защото си мечтая и мойта къща да взема да я ,,излижа,, и да я гледам такава повече от 5 минути
ааа забравих и мъжа ми го давам /той: средно симпатичен рус висок/ умее много да рзхвърля а в комплект със симона нямат равни
да надзираваме. Че аз съм до под кривата круша с ремонта. Ако остане време ще лепя и тапети. Ама ще се оправя...
Изтинско изпитание за нервите ми. Сто пъти по-лесно ми е да се оправям със сто /по едно време бяха почти 500/ души персонал, от които всеки си мисли, че сам той ми е на главата, отколкото с моето овне, повярвай 
А и в екипа на самите телевизии има предимно мъже - те като всички българи са сексисти и комуникацията е доста трудна.
и предвидливо минах на варианта планово секцио, че ако и иван се беше родил овен .... 
мисля,че не е редно да насаждаш чуство на вина по този начин на нас силно обичащите децата си майки но наистина уморени.съгласна съм с това,че гледането на детето ми е най приятната работа но в никакъв случай най лесната,напротив гледането на детето ми е най трудната и най отговорната работа,защото Бобката е най скъпия ми човек и вярвам ,че от начина по който го гледам зависи бъдещето му.за мен семейството и реализацията в него е 100000000000000000 пъти по важна от професионално издигане.
имам спомен,че веднъж даже каза че ще му изнесеш куфарите защото се бе похвалил пред приятели ,че много ти помагал а ти не бе съгласна с това.
но недей"на чужд гръб и 100тояги са малко"