Относно спането, Али спи сутрин около час, максимум и следобед час-два, колкото дойде. От 3-4 дена е започнала да спи и по един час към 18,30-19,00 и в момента си почива
. А вижте как моята госпожица яде ябълка
. А вижте как моята госпожица яде ябълка

Даже днес си се чудехме с една приятелка, та да ви питам.....
Ако още дълго нямаме зъби, да и давам ли да си гризка бисквитки ( бебешки ), за нещо друго не помислям...

Както и да е - до година и аз ще съм се върнала на работа и по този повод да попитам това, което исках пък се отплеснах
Към Герчо, ЕкатеринаМ, Борива и ако има други върнали се на работа - как се справяте с ревността?
или пък аз нещо съм куку
Нашия татко много ми помагаше но тъй като цяло лято ни нямаше и там имаше кой да се варти непрекъснато около нас и сега се поослушва .В момена се опитвам да му припомня
или пък аз нещо съм куку
И на мен ми се въртят такива мисли още откакто реших да се върна на работа преди годинката на Маги
А за ревността, и аз си мислех в началото, че ще ревнувам, но вече май ми мина тази част 
, извини ме Веси, но това завучи мека казано несериозно, вярвай ми аз с 15 се оправям трудно, а случая на Герчо не мога и да си го представя... Аз лично останах с впечатление, че 99% от вас са изключително добре финансово щом си седят в къщи и за мен всичко е въпрос на организация да намерите по 2 часа на ден време за себе си!... срещу 25 лв седмично една жена ще изчисти къщата ви до блясък и ще изглади натрупаните дрехи през седмицата, всичко е въпрос на организация и личен избор, аз никога не съм обичала и вършила домакинска работа, не ми тежка, но ми е неприятна, по този повод си скъсвам г..а от бачкане за да мога вечер и през почивните дни да се радвам на детето и съпруга си , а не да ги гоня с метлата из къщата...Бих искала да добавя и нещо друго, избирайки доброволно ролята на домакиня никой не може да се сърди, че го възприемат като такава, аз лично никога не съм се поставяла в тази роля и никога не съм усещала подобно отношение от съпруга ми! Дори той самия не ми позволява да се правя на такава, когато съм имала подобни забежки
, който и да го гледа винаги ще те обича повече
, нашето като ни види вечер от вратата крещи от удоволстие по мен и баща си , нищо че майка ми го глези 100 пъти повече от нас
, а друг път
). Не е като да управляваш 500, но говоря принципно. Нямах търпение да се върна, защото там оценяваха усилията ми. Имах доверието на всички шефове, за всичко, изскващо по-особено внимание търсеха мен. Получавах похвали и от колеги, и от пасажери (знаете колко са важни за един Лъв
).
. Няма гаранция, че когато реша да се върна, ще ме вземат, защото бях на срочен договор, а тази година ги дадоха на концесия и не е ясно какво ще стане.
. Всички ме подкрепяте и казвате, че ще се справим и аз не се съмнявам, но това означава още поне 2 години без възможност да се откъсна от майчинството и домакинството, което въобще не е това, с което искам да се занимавам за постоянно.
недай така бе мила, цял живот имаш да правиш кариера, а децата са дар от Бога, колко хора години чакат бебчета, а при теб Господ прати две- едно след друго, наслаждавай се на този момент 
А и какви манджи сте забъркали накрая,май отново доста теми преплетохте в една...а и доколкото успях да доловя с не особено приятелски тон.Хайде ,майчета,не се карайте!Та ние дори не се познаваме,дори и да сте се виждали на някоя и друга среща,това въобще не е достатъчно.И друг път сме говорили на тема работа,домакинство и т.н. и много добре знаете,че факторите,които определят как да постъпи един човек са много...характер,взаимоотношения с човека до себе си,финанси.Всеки си има приоритети и право да живее живота си според разбиранията си,по начин,по който се чувства щастлив.Има по-емоционални хора/като Герчо в моите представи за нея-незнам дали в действителност е така/,които приемат по този начин и обкръжаващия ги свят-работа,дом,семейство...просто емоциите им създават и тази динамика на живот,или поне те самите мислят,че живеят бурно.Има други хора,които не споделят тук във форума личния си живот и това не означава,че той е по-лек или по-скучен....просто всичко е въпрос на темперамент.Според мен има "тежка " работа и "тежка" работа в зависимост от психиката на един човек./тук не включвам физическата работа/.
Аз не съм човек,който ще хукне по срещи/не го приемайте лично,просто съм такъв човек-приятели имам малко,но достатъчно,познати имам много и повече не са ми нужни/....но имам нужда от вас точно тук,във форума и нека не разваляме отношенията си и тона на темичките ни.
Тук с вас съм си изградила един собствен свят ,в който имам нужда да надникна поне веднъж дневно и ми е много неприятно,когато има дразги...а различия има и винаги ще има,това е нещо нормално.хайде хубава вечер.Обичам ви.