Изпращаме лятото с песен, МАРТЕНИЧЕ посреща свойта първа есен! 2

• 10 341
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
За отчета ние този път за един месец сме наддали само 350гр и сега сме 9.500кг и 71.5см и пак недоволни. Аз им казвам, че ендокриноложката на Дани е казала, че килограмите му са добре за ръстта, те ми се кикиморят. Над нормата бил. Да си гледат работата. Вече много взеха да ме ядосват нещо. Аз ви бях писала, че давам на детето по 120мгр, те какво искат само на водичка ли да го държа. newsm61 Ще си имат работа с box
Хемоглобина ни е 111.
Violanta, а защо не ги смениш, след като ви се разминават вижданията  newsm78 или нямаш кой знае какви други опции? И на нас ни се посмръщиха миналия месец за това, че бяхме наддали само 350гр. , ама нашата лекарка знае, че не сме от най - наддаващите Mr. Green .
А пък и ти направо гладно го държиш детето  Mr. Green с тия 120мл.  Shocked Аз ако му дам на мойто диване 120мл жива ще ме изяде. Той изпива по 210мл и после реве за още и яде по 5 пъти на ден, направо не знам какво прави с тази храна - на 7 месеца беше 7960 и 69.5см., ама пък и той не се спира за секунда, даже. Вчера, докато му приготвя кашата, нашия си изпълзял от килимчето, стигнал до стола на компа и му облизал цеееееелите крака, ама здравата го беше излъскал, като го видях лошо ми стана...  #Shocked
Аз лично не смятам, че Данчо е дебел, той е и дългичък все пак, споко, не им се връзвай, няма да го държиш гладен, я!

Последна редакция: ср, 27 сеп 2006, 15:54 от honey_bee

# 76
Ей, honey_bee , ти ме уби, бе мила! Със сълзи се смях, като прочетох твоя хубостник как "почиства" из вас. Нашата чистница беше облизала паркета преди време  Sick
 hahaha  hahaha  hahaha

# 77
Деси, мила, точно така се чувствам и аз, уморена, недоспала, залитам, да не говорим, че вече се буди към 6 и аз се изнасям в хола с нея за да спи мъжа ми, понякога както казва Герчо ми иде да го хвана за гушата, как пък един път не се сети той да я изнесе, та аз да поспя, и любимо ми е като каже – ми що не ми напомниш да върша еди какво си, то не е в това жеста, номера е сам да се сети или пък ако свърши нещо по детето, ме гледа все едно е изкопал нивата, жално-жално и ми го повтаря по 100 пъти.
Дейзи като ти 4ета постингите имам 4увството,4е ми 4етеш мислите,ве4е на няколко пъти ми прави впе4тление.Моят мъж въобще не ми помага с малкия,ако му го оставя след 5 минути ми го връща,4е много ревял,ами естествено,4е ще реве като не му обръща внимание #2gunfire
Дани откакто се е родил е с долепено легло до нашето,само 4е заспива около 23 4аса,спи до 3 и след това пропълзява в нашето и по4ва да ме дърпа за циците hahaha и после се буди през 4ас,4ас и половина,затова го оставям в нашето легло,за да не го разнасям като гламава. Crazy
Относно секса ве4е мнооого рядко го правим в леглото Embarassed
Досега Дани заспиваше само на гърдата,но от 2 дни заспива посредата на пиуретата,явно си вика"Ау 4е гадост я да заспивам,4е да не се налага да го ям" Joy

# 78
Пък и кашата приготвена с вода не знам каква ще й е хранителната стойност

Само млечните каши се правят с вода иначе няма нужната хранителност!!!

Да де и аз това имах предвид. Понеже Прасенце няма да взима млечна каша, защото се кърмят, та затова и казах, че безмлечната не може да я прави само с вода и да разчита да нахрани Бобчо освен, ако не прибави кърма или да се кърмят след това.

И Маги се причислява към чистниците Laughing Но тя явно си пада по китки, защото беше започнала да "подстригва" едно от цветятя, които са на пода и уж са на порядъчно разтояние от нейното килимче, но явно тя не е на това мнение.
Аз да се похваля, че Маги мнооого хареса пуйката eat Въобще няма такова мацане, като със зеленчуците. Изяждяме всичко и почти нищо не капва на лигавника Mr. Green Аз започнах с Гербер, защото са в малки бурканчета, ще видим дали ще е така очарована и от другите марки.

# 79
Привет мами и бебоци . Heart EyesДа се разпиша в новата темичка .
Кате ,честито . Много хубава новина .Пожелавам ти една много лека бременност .
Прасенце , добре дошла  Hug(опитах се да ти отговоря на лични ,но ти е препълнена кутията )Добре ,че с Бобчо сте се утървали само с уплаха . Hug
Бяхме малко в Ямбол с Вики и след като се развали времето и малчо настина се прибрахме .При нас е голяма драма храненето с лъжица ,пробвах какво ли не ,яде когато си поиска и колкото реши ,останалото с биберон . Rolling Eyes

Ради много ме е яд,че пак се разминахме и нито в София,нито в Ямбол се видяхме Sad
За яденето с лъжица и при нас е същия цирк,плюене мазане,пищене х2.Ако е нещо сладко криво ляво го ядем с лъжица ама манджите не ми говори Close От както купихме стола е малко по лесно,защото ги завързвам там и не могат много да шават,иначе правеха опити и за бягство  Twisted Evil

# 80
  • Sofia
Ей, honey_bee , ти ме уби, бе мила! Със сълзи се смях, като прочетох твоя хубостник как "почиства" из вас. Нашата чистница беше облизала паркета преди време  Sick
 hahaha  hahaha  hahaha
Оооооо, ама той и мокета ближе  Joy , като успее да се довлачи до мокета, надава победоносен вик и забива главата  да ближе hahaha

# 81
връчих Бобчо на баща му и му заявих ,че до 17.30 неискам да ме занимават  и успях да разгледам поседните снимки на Маги,Янето и Гоги-прекрасни деца,много много сладки са Hug Hug Hug
мъжа ми ,като вземе Бобчо все вървят подир мен,ако седна да си похапна "а виж мама как хапва"и носи детето сядат,гледат ме в устата.ако седна на компютъра ,мъжа ми оставя детето някъде и почва да ме наобикаля и да ми говори .току що за пореден път му ревнах ,че невижда ли ,че намога по 24 часа дневно само аз да съм с дечко и колкото и да обичам Бобчо се изчерпвам, преуморявам и имам нужда поне за час да мисля и за нещо друго  Sad
като по цял ден играя с Бобчо ,пея му,квича му,люлея го и т.н. накрая имам чуство ,че вече ми омръзва да го правя а после се чуствам виновна ,защото Бобчо е най скъпия ми човек Rolling Eyes
за психоанализа съм Embarassed Embarassed Embarassed

за тия каши тотално се обърках Rolling Eyesзащо да е грешка да се топли кърмата newsm78
аз на обед му давам пюре +кърма ,смесвам ги и ги слагам за 30 секунди в микровелето да се стоплят.стоплената кърма дори да губи някои полезни вещества ,не става вредна нали  newsm78
а с вода е изключено да му хареса newsm78

милички ходихме вече 2 пъти до V baby и е затворен дори в работно време и с оголели рафтове newsm78

за нощното спане -последната ми идея е сега ние с Бобчо се изнасяме да си спим в детската стая и като той е готов ще го оставя да спи сам а не да го отделя от нас.взехме един огромен двоен матрак ,за да е и подходящ за игра и пълзене и за да мога да го оставям там спокойно а нощем махам играчките и спинкаме двамата.идеята ми е детската стая да е като голяма безопасна кошарка и сега търся готин мек килим с детски мотиви ако някой скоро е купувал моля да препоръча.та ако падне от матрака да е върху килимче.
с така наречените интимни отношения е доста зор ,на вилата нали бяхме повече хора(+мама и татко)и се е случвало докато малкия спи  Embarassed Embarassedда правим секс в същата стая което мен много ме притеснява дали не му се е отразило по някакъв начин ,newsm78защото някъде бях чела,че и да са със затворени очи децата чустват нещо Rolling Eyes
сега в София никога в същата стая

# 82
  • София, център
Ние пък правим секс ( когато се случи евентуалнооооооо )  и Мария всеки път е в стаята ( не будна де  Laughing )! Не мисля, че е лошо и че ще се отрази!

# 83
за тия каши тотално се обърках Rolling Eyesзащо да е грешка да се топли кърмата newsm78
аз на обед му давам пюре +кърма ,смесвам ги и ги слагам за 30 секунди в микровелето да се стоплят.стоплената кърма дори да губи някои полезни вещества ,не става вредна нали  newsm78
а с вода е изключено да му хареса newsm78

Миличка, просто слагай кърмата, след като стоплиш пюрето. Аз така правя и с АМ. Понеже то въобще не трябва да се подгрява, подгрявам пюрето малко повече и после слагам АМ.

А дрешки на В бебе са ми казвали, че се продават и в Бебе Simple Smile Бебе на Цар Борис 62. Дори са ми казвали, че там имало повече избор от фирмения магазин.

# 84
Ние пък правим секс ( когато се случи евентуалнооооооо )  и Мария всеки път е в стаята ( не будна де  Laughing )! Не мисля, че е лошо и че ще се отрази!
Joy при нас е същото, през седмицата просто няма къде другаде освен в килера да се скрием  Joy , а там е пълно с проходилки и пюрета  Wink плюс гардероба ... веднъж Мишони се събуди погледна ни и се обърна на другата страна  hahaha и заспа, беше супер тактичен  Joy
Не мисля, че сексът е нещо лошо и може да се отрази негативно на бебетата ни, дори и да усещат нещо със затворени очи, то това са само положителни емоции  Wink но до няколко месеца трябва да се търси алтернативн вариант, аз просто не се чувствам достатъчно спокойна и добре, когато детенцето ми е на съседното легло...

# 85
аз ако съм в стаята с Бобчо изобщо немога да се отпусна,постоянно се притеснявам да не го събудим Embarassed
ако съм в друга стая слухтя да не ревне Embarassed
освен това Бобчо често ни прекъсва и сме свели романтиката до минумум наблягайки на скороста Joy

# 86
  • Варна
И Преслав веднъж се събуди. Обърна се по корем и се ухили на баща си. Хем ни беше смешно, хем конфузно. Embarassed

# 87
аз ако съм в стаята с Бобчо изобщо немога да се отпусна,постоянно се притеснявам да не го събудим Embarassed
ако съм в друга стая слухтя да не ревне Embarassed
освен това Бобчо често ни прекъсва и сме свели романтиката до минумум наблягайки на скороста Joy
Ха ха при нас е същата картинка,а веднъж малкия се събуди и взе да ни гледа опулено,без да мигне,а като го погледнахме и ние взе да ни се хили hahahaумряхме от смях
Като сме в другата стая и аз слухтя да не ревне,ама и той задължително го прави,та редовно ни е прекъсвал Embarassed

# 88
Веси, и на нас пуйката ни хареса много - явно ще сме месари, като татко ни... А за количките, нашата Неонато Пиума има нормално легнало за спане. На Герчо също е такава и тя е доволна също. А пък вие както сте малки , няма да имате никакъв проблем, че на нас малко ни висят краката....

А като ви слушам, аз май съм доста облагодетелствана - Преско спи в собственото си легло откакто се е родил. Засега е в същата стая като нас, но това е по-скоро за мое удобство, защото напоследък се буди по 4-5 пъти и проплаква, но му бутвам водичка и бибата и запива. Обаче ако трябва да ходя до другата стая.... Иначе си заспива сам - вечер го нахранвам и го о ставям сам в стаята... Да чукна на дърво, в това отношение поне - никакъв проблем.

А със секса положението е същото като при вас - сведен до жизненонужния минимум, но никога в същата атя, за да не го будим...

# 89
  • Варна

А като ви слушам, аз май съм доста облагодетелствана - Преско спи в собственото си легло откакто се е родил. Засега е в същата стая като нас, но това е по-скоро за мое удобство, защото напоследък се буди по 4-5 пъти и проплаква, но му бутвам водичка и бибата и запива. Обаче ако трябва да ходя до другата стая.... Иначе си заспива сам - вечер го нахранвам и го о ставям сам в стаята... Да чукна на дърво, в това отношение поне - никакъв проблем.

И ние сме така. Peace

Общи условия

Активация на акаунт