Изпращаме лятото с песен, МАРТЕНИЧЕ посреща свойта първа есен! 2

• 10 345
  • 291
  •   1
Отговори
# 90

А като ви слушам, аз май съм доста облагодетелствана - Преско спи в собственото си легло откакто се е родил.
И ние сме така. Peace

Това ще да е от името  Joy

# 91
Привет,
да прибавя и Константин към спящите сами деца.Преди да се роди бях сигурна,че ще си спи при мен,но нито веднъж не се е случвало.Взимала съм го докато заспи няколко пъти ,когато е бил кисел и нервен, но иначе си спи в леглото при нас.Докато кърмех ми беше много удобно и така си и остана ,има си стая, местили сме леглото там, но пак си го прибрахме при нас,така спя по-спокойно самата аз.Свикнала съм да ме буди сутрин с песничките си.
Секс  правим часове след като е заспал, след като се приберем и до сега май не се е будил.Последните месеци сме по-активни и понякога оставаме на първия етаж на къщата, стига всички да са се прибрали да не стане изненада.....

днеска бяхме на доктор-Kонстантин си е наред, тежи 8400 и е 70 см.малко се е обринал около вратлето от един цип, но ми предписа кремче и каза , че не е страшно.Изследванията пак останаха за утре и вече откачам
За пипането на главичката ми обясни след преглед на ушетата,че въпреки,че ги чистя редовно събира секретче, което си е нормално и ми даде капки да му капя веднъж седмично, просто при някой деца така ставало.Малко не ме убеди,но ще видим.
Удрянето на главичката било заради пробиването на зъбките, налягането било по-голямо ,получавало се нещо като главоболие и за това се удрял.... newsm78 #Crazy
Венчетата му били доста надути всичките и най-вероятно за една седмица щели да избият 4 броя зъбки,но кога не се знае....

Днес, излизахте ли в това време ?Ние утре ще ходим в парка ако не вали, та ако иска някоя от вас може да се разходим заедно,отпрявам покана за n-ти път,вече си мисля,че  ....хич не ме харесвате.... Thinking ooooh!
 smile3506 Weary smile3505

Лека вечер на всички

# 92
  • София, център
В кой парк ще ходиш, аз днес не съм извеждала малката, въпреки че съм противник на стоенето в къщи и може да се уговорим нещо!

# 93

А като ви слушам, аз май съм доста облагодетелствана - Преско спи в собственото си легло откакто се е родил.
И ние сме така. Peace

Laughing

# 94
  • Русе

И ние сме така. Peace

Абе май май има нещо такова  Joy smile3532 малката никога не е спала при нас въпреки,че аз имах желанието 1-2 пъти, но Уви!! Спи си само в нейното легло. В една и съща стая, сме, но така ми е по-лесно  Naughty

# 95
  • Варна

И ние сме така. Peace

Joy

# 96
веси, за бисквитите - твоето педи малко неподготвено се е изказало - 100 гр сухо вещество има 415 калории, 100 грама ам има 480  newsm78, 100 грама каша имат 400 калории. Тоест, че само помпат е силно изказване щом ти дава каша. Иначе като полезни вещества има мин. соли на калции и желязо, витамини. Тоест колкото е полезна кашата, толкова и бисквитите - и от двете се дебелее ама не повече отколкото от аМ /говоря за НАН - само това имам и на него му четах етикета/. Аз лично когато давам бисквити слагам по лъжица две в млякото и той го обожава. Понякога правя млякото по-рядко - примерно на 180 вода - 5 лъжици и 1-2 бисквити. Недей да я слушаш толкова а просто чети етикетите - там всичко си пише.
Иван също спи в собственото си легло от първия ден в детската стая и аз спя при него, а мъж ми в спалнята, а секс правим в спалнята, но често ни прекъсва с писъци от другата стая.
Иначе тези петна се оказаха пълна бутафория - изчезнаха още през нощта - предполагам, че са били от претопляне  newsm78. Ама милия цял ден изкара на мляко и на картофено пюре с мъничко захар, че Иван постните манджи не ги тачи особено, а и това наистина стана като лепило. Утре ще си му дам пюрета с месо.
Иначе да се оплача в Метро вече не продават Хъджис и взех либеро ама първия памперс въобще не ми хареса - остават 83 - дали и те няма да заминат в кофата като преди с памперс  newsm78.  Ама бяхме с 3 памперса и ако не бях взела нещо от метро трябваше да ги сушим и да му ги слагаме втори път  Joy Joy Joy.

# 97
В кой парк ще ходиш, аз днес не съм извеждала малката, въпреки че съм противник на стоенето в къщи и може да се уговорим нещо!

В Южния и ако ти е удобно  може и да се видим

Герчо, понеже на мен не ми се обикаля да търся,като не намерих Хъджис купих Либеро , втори пакет купувам вече и съм доволна!

# 98
  • София
И Емичка спи в своето легло откакто се е родила, а леглото й е в нашата спалня / не че имам друго място където да го сложа  Laughing / При нас не иска да спи, като я вземем сутрин и се започва едно въртене, закачане и се разсънва още повече  Joy А ние все се надяваме да се успокои и да заспи, за да си подремнем още малко  Joy
Секс правим в хола, когато Ема спи и за сега рядко ни е прекъсвала, но аз разбира се все се ослушвам, въпреки че бебефона е до главите ни  Embarassed
А иначе ние май се разминахме с ангината, Ема още подсмърча по малко, но определено не е както преди. Тази хрема ми взе здравето, дано я преборим най-после, че нерви не ми останаха.

Герчо, аз като цяло съм много доволна от Либеро, изкарахме с тях няколко месеца и мноого рядко са пропускали. От скоро се върнах отново на памперс /от 7-18 кг май беше/ и засега нямат грешка.

# 99
Герчо, те калориите са си калории, но за мен не те са важни. Все пак не може да сравниш един шоколад с една пържола дори да са еднакъв брой калории. Аз за това се чудя основно. Защото дори да изям обогатен шоколад пак няма да е по-хранителен от една пържола, въпреки че са едни калории.

Rolling Eyes

А някой ползвал ли е памперсите МАМИ или нещо такова. Италиански са и взех един за проба. Препоръча ми ги момичето в нашия магазин. Нещо, като Либеро са, но излизат 0.33лв/бр.

# 100
  • София
Констанс, с удоволствие бихме дошли с теб в парка, но през деня сме без кола, а и аз съм един шофьор... Точно поради тази причина мъжът ми не си купува друга кола, а кара моята. Защото знае, че се качвам веднъж на два месеца и Симона не съм я возила до сега. А по таксита няма как да стане със столчета и колички.  newsm78 Все ми се иска да дойда на някоя среща и все не можем да се придвижим до парка.  Sad Но се надявам някоя събота или неделя колата като е тук да се престраша и да дойда с бебка.

# 101
Констанс, ние с Руми обикновено се разхождаме в парка, но като ти нямаме телефона няма и как да се свържем с теб Simple Smile ако искаш пиши ми на лични да си ги разменим и да се разберем Simple Smile
Веси, все забравям да ти пиша - като бях при ортопеда (Алексиев в Горна баня) той ми каза, че няма никакъв проблем детето да спи по корем, дори и да се вози така Simple Smile специално питах няколко пъти, каза че не се препоръчва заради СДВС, но от гледна точка на ставите няма абсолютно никакъв проблем и че собствения му син си спи така Simple Smile

# 102
И аз ако не вали ще гледам да дойда в парка /ще звънна ако успееме  Peace/

Алекс също си спи в леглото в детската стая а аз си пускам бебефона на картина за да го понаглеждам ,че когато е само на звук има много фалшиви тревоги защото той много се върти и го активира.
а колко много сте исписали днес  Crazy аз сутринта исчетох всичко и писах много но като го испратих ми даде грешка и съответно се истри  Tired много се ядосах та сега още толкова имах да чета ама вече за писане нямам сили.

Hug Hug Hug

# 103
веси, разбирам да я храниш само с плодове и зеленчуци, че да говориш за полезно и неполезно ама кво полезно виждаш в кашата или в нишестения крем например - едно нищо ама ги даваме. Менделий ако им погледне състава ще се обърне в гроба щото цялата менделеева теблица е събрана там. не те навивам да му купуваш биствити - ти си гледаш детето както сметнеш за добре и според парите си ама ми е странно да го лишаваш от разнообразие щото педито ти казала че няма нищо полезна и само се дебелеело. Ами има - витамини ама те са като в кашата допълнително добавени. Аз за нищо на света няма да лиша Иван от разнообразие само защото педито казало нещо си. Аз лично използвам бисквитите за много неща /и кутията не свършва вече месец/ - правя мляко с бисквити за втората закуска, пюре с бисквити за следобедна закуска, бисквитен торта - бисквити с кисел в пасатора и да ти кажа като гледам къв е скакалец моят син всичко си е до дете ако от това се дебелееше... аз давам и всеки ден каша от бурканче и глутенови бисквити да си хрупа - на последната консултация беще 72 и 7900 и педито ми каза че му се броят ребрата ама било добре, че нямало да му тежи дупето като прохожда. С това бисквитената тема я прекратявам, че е супер ... 

# 104
здрасти милички Hug
Констанс  Hugаз с огромно удоволствие бих се срещнала с теб и Тино ,но още не се справям с извеждането на Бобчо-той все още мрази да го слагам в количката и искам малко да го свикна защото ми е трудно хем да го нося хем да бутам количка,а и като реве с никой немога да си говоря а и ми е притеснено ,че ако сме с някое друго бебче ще го събуди и него #Crazy.
в понеделник се бях настървила да го изведа и още в момента в който почнах да го обличам той започна зверски да реве-незнам защо мрази да го обличам newsm78и така рева ,че започна да се задушава и буквално щях да го загубя ако не му духнах силно в гърлото.след тази история така се стресирах ,че цялото ми настроение за разходка се изпари но понеже го бях навлякла трябваше или да го съблека и да си останем в къщи или аз да се облека ,защото бях по пижама.пак рев докато ме чака да си нахлузя дънките и вържа косата-никакво докарване,просто да съм с дрехи.после изтощен от рева реши да си търка очите и аз се паникьосах да не му се спи и почнах да го гушкам и приспивам,но той незаспива а е навлечен с дебел гащеризон и му е топло в къщи #Crazyтогава реших ,че ще го изведа и да му се спи ,оспях да си обуя обувките без да го разплача отново,защото дойде жената която почиства в къщи а него го е страх от чужди хора и стреснат я зазяпа.накрая с вече треперещи от нерви ръце го смъкнах долу и необръщайки внимание на рева му като го сложих в количката тъкмо щях да тръгвам,когато мъжа ми решил да се прибере да види имам ли нужда от него и аз буквално си отдъхнах #Crazyи му се наревах и така тримата отидохме до парка ,където Бобчо плака ,приспах го на ръце и чак тогава успях да го сложа в тъпата количка за около 30 мин.
стана дълго и досадно но да обясня какви разходки провеждаме и защо не сме за срещи Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт