А като ви слушам, аз май съм доста облагодетелствана - Преско спи в собственото си легло откакто се е родил.

Това ще да е от името

малката никога не е спала при нас въпреки,че аз имах желанието 1-2 пъти, но Уви!! Спи си само в нейното легло. В една и съща стая, сме, но така ми е по-лесно

, 100 грама каша имат 400 калории. Тоест, че само помпат е силно изказване щом ти дава каша. Иначе като полезни вещества има мин. соли на калции и желязо, витамини. Тоест колкото е полезна кашата, толкова и бисквитите - и от двете се дебелее ама не повече отколкото от аМ /говоря за НАН - само това имам и на него му четах етикета/. Аз лично когато давам бисквити слагам по лъжица две в млякото и той го обожава. Понякога правя млякото по-рядко - примерно на 180 вода - 5 лъжици и 1-2 бисквити. Недей да я слушаш толкова а просто чети етикетите - там всичко си пише.
. Ама милия цял ден изкара на мляко и на картофено пюре с мъничко захар, че Иван постните манджи не ги тачи особено, а и това наистина стана като лепило. Утре ще си му дам пюрета с месо.
. Ама бяхме с 3 памперса и ако не бях взела нещо от метро трябваше да ги сушим и да му ги слагаме втори път
.
А ние все се надяваме да се успокои и да заспи, за да си подремнем още малко 
Все ми се иска да дойда на някоя среща и все не можем да се придвижим до парка.
Но се надявам някоя събота или неделя колата като е тук да се престраша и да дойда с бебка.
ако искаш пиши ми на лични да си ги разменим и да се разберем 
специално питах няколко пъти, каза че не се препоръчва заради СДВС, но от гледна точка на ставите няма абсолютно никакъв проблем и че собствения му син си спи така
/
аз сутринта исчетох всичко и писах много но като го испратих ми даде грешка и съответно се истри
много се ядосах та сега още толкова имах да чета ама вече за писане нямам сили.

аз с огромно удоволствие бих се срещнала с теб и Тино ,но още не се справям с извеждането на Бобчо-той все още мрази да го слагам в количката и искам малко да го свикна защото ми е трудно хем да го нося хем да бутам количка,а и като реве с никой немога да си говоря а и ми е притеснено ,че ако сме с някое друго бебче ще го събуди и него
.
и така рева ,че започна да се задушава и буквално щях да го загубя ако не му духнах силно в гърлото.след тази история така се стресирах ,че цялото ми настроение за разходка се изпари но понеже го бях навлякла трябваше или да го съблека и да си останем в къщи или аз да се облека ,защото бях по пижама.пак рев докато ме чака да си нахлузя дънките и вържа косата-никакво докарване,просто да съм с дрехи.после изтощен от рева реши да си търка очите и аз се паникьосах да не му се спи и почнах да го гушкам и приспивам,но той незаспива а е навлечен с дебел гащеризон и му е топло в къщи
тогава реших ,че ще го изведа и да му се спи ,оспях да си обуя обувките без да го разплача отново,защото дойде жената която почиства в къщи а него го е страх от чужди хора и стреснат я зазяпа.накрая с вече треперещи от нерви ръце го смъкнах долу и необръщайки внимание на рева му като го сложих в количката тъкмо щях да тръгвам,когато мъжа ми решил да се прибере да види имам ли нужда от него и аз буквално си отдъхнах
и му се наревах и така тримата отидохме до парка ,където Бобчо плака ,приспах го на ръце и чак тогава успях да го сложа в тъпата количка за около 30 мин.