Констанс, не се притеснявай толкова ( то майката винаги си мисли най-лошото , ама ) и Стела от известно време си дърпа едното ушенце.Аз си мисля ,че бебоците тепърва откриват ,че имат уши и други части на тялото си, супер интересно им е и се опознават така.
Нашето захранване започна успешно ( засега) , Стела ме гледа супер ококорено какво точно и пъхам в устата , но си го хапна с интерес , та ще видим нанатък.Аз да ви питам вие колко дни въвеждате един нов плод/зеленчук и до какво количество стигахте в началото?
И да споделя нещо , което супер ме изненада.Днес срещнахме момичето , с което бяхме в една стая в родилното и тя ми казва , че 6 месеца кърмене вече са достатъчни , писнало й и вече пие хапчета за спиране на кърмата.Тя е с огромен бюст и вече неможела да се понася.Честно казано супер се изненадах , но всеки си решава сам как да гледа детето си .Но при положение ,че си има достатъчно кърма и сама да лиши детето си , нещо не я разбирам!
Лека вечер на всички
. Тоя път вече и аз ще се включа!

А и май е на път да ни избие първия зъб
но днес за цял ден спа 1 час - сутринта 40 мин и следобед навън 20
Уж се мъча да я отуча да яде нощем - дали за това са драмите
Ама понеже съм бременна и като му се обадих за 10 минути дойде и ми вика не се ядосвай, моля те.
Че дори ме закара с колата за срещата. Ама на мен ми се откъснаха ръцете да го държа диването, докато дойде.
но освен нощем и вечер като го приспя и на час, час и половина мрънка и ходя да "дам цица"
По принцип преди да родя бях решила до 6 месеца да спи при нас, ма сега се чудя и аз кво да го правя 

С триста зора заспа в 23.30 и в 6 без десет кукна, обаче аз съм по-упорита от нея, натиках бибата и повече не станах и тя взе . че заспа и слава богу, че днес пак съм с двете вкъщи и в това лошо време , ще се хумна вече.
А и не ви ли е страх, че ще свикнат да спят с вас и няма да искат да спят в леглото си и в бъдеще?
Моят калпазан два пъти пада и си разбива носа....Слава богу, нищо му няма. Трябва два дни да го следиш за повръщане, прекалена сънливост и др. необичайни неща. Ама повръщане на фонтан, а не връщане след хранене. Ако забележиш нещо необичайно, отивате в Детска противошокова зала в Пирогов да правите снимка на главата. Нашата педиатърка твърди, че бебешкият череп е така устроен, че да понася такива уреди, без сътресения и изключително рядко се случва комоцио или, не дай си Боже, нещо по-лошо