За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 88

• 24 507
  • 782
  •   1
Отговори
# 450
Поне сте имали някакви месеци спане по цяла вечер късметлии ...от както се е родила се буди вечер ....за една година да имам три месеца сън без будене...то не бяха колики,зъби,газове, запушен нос,жажда за вода ...викам само ние ли сме така ....да е жив и здрав тати че много помага 😇
Моето е на 14 м. и все още се буди на всеки два часа през нощта. Просто има и такива бебета Simple Smile

# 451
С какъв прах за пране перете бебешкото?
Аз използвам Тео Бебе

# 452
Моите и двете се будят през нощта. Ядат един път към 5,но постоянно преревават, въртят се. Никога не са имали спокоен сън. Само 2-3 пъти до сега ми се е сличвало като си легна към 11 и да стана чак сутринта в 5 да ги нахраня.
С Бочко пера, но ми се струва, че прави доста пяна и май ще се връщам на Тео бебе.

# 453
  • Германия
Колко време след горните, избиват долните кучешки?

# 454
Пера с Fairy, но той е още малък и дрехите няма от какво да се цапат, така че не съм сигурна дали наистина е добър.

Спим от 7-7, но се буди 2 пъти да яде. Веднъж в 11 и след това към 3-4.

# 455
  • Пловдив
Пера с нашия си прах, който ползваме - Персил.

# 456
И аз тъй мисля ,даже още малко и ще пера всичко заедно.Към годинка да стане,сега пера някои неща само нейни с нашето

# 457
И аз тъй мисля ,даже още малко и ще пера всичко заедно.Към годинка да стане,сега пера някои неща само нейни с нашето
Аз му пера дрешките със Тео бебе прах
Винаги пускам пералня само със негови дрешки.

# 458
Винаги пускам отделно нейните

# 459
Пера с Тео Бебе (какъвто цвят хвана в магазина) и засега пускам неговите дрешки отделно. Смятам и занапред да е така, защото ми е по-лесно да организирам прането като цяло. Simple Smile

# 460
И аз пера отделно неговите от нашите. И не мисля да спирам, по ми е удобно и не ми пречи. Simple Smile

# 461
  • София
Всичко заедно пера аз,но чорапите са ми голям проблем над 30 чифта пера и ги комплектовам по 30 минути.

# 462
Teo bebe зелен, омекотител взех на lupilu концентрат от lidl. Ако не сложа омекотител дрехите и стават едни като пресъхнали, не са меки въобще.

# 463
  • Пловдив
Всичко пера на едно, не отделям неговите от нашите. Чорапите му ги поставям в торбичка за пране, че иначе...

# 464
  • Пловдив
Аз пера с гел от ДМ на тяхната марка, за бебета е. Преди ползвах на Almawin, но много скъпо ми идва. Първо пускам пералня с нейните и тогава нашите дрехи. Скоро нямам намерение да и ги пера с нашите, а вече е над 2 г.

Общи условия

Активация на акаунт