Обсъждане на имотни обяви-20

• 40 402
  • 779
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Много е добър. Довършването е поне 50к лв на който му харесва.
Паркомястото още 30к. Оферта си е за търсещите това на сегашния пазар

# 451
Да, на който му харесва, не е лош. На мене ми е тъмен, мрачен и леко кичозен. Единственото, което ми допадна са двете бани. 

# 452
# 453
Последните мнения говорим точно за него

# 454
Мол Парадайз не се ли води Кръстова вада? Ако да и този е във Витоша, май не е много близо. Или всеки има различна представа за близо, но примерно, пешеходно разстояние от 30 мин, за мен не е близо.

# 455
Това явно е партер от едната страна-вижда се оградата на сградата през прозореца на спалнята. Родителската спалня е отделена с нещо като шперплат,което е странно, предвид че си има прозорец. Това на снимка 15-16.
На снимка 10 се вижда,че детската е на ниво 1 етаж (реален). Явно има денивелация.
По гледката от тази снимка ми прилича мястото да е ул. Могилата 32,има същите остъклени тераси на 1-ви етаж и гледа към сградата на Аванти. Ако е това - отново,улицата е доста лоша,мръсна,кръстовище. В двора от юг има незавършен строеж на тухла-доста грозен и си седи там за вечни времена. И е на 200м от Симеоновско,на 2км от Парадайс,така че си е Витоша,гадната част.

# 456
  • София
Последните мнения говорим точно за него
Извинявам се, но не се вижда връзката и какво точно се коментира, а на мен ми попадна преди малко

# 457
Едит: не е партер,решетките се виждат на първи етаж отстрани,реален първо етаж си е изцяло, адресът е същият.

# 458
Според вас този апартамент колко му струва довършването до ключ и отделно колко му струва обзавеждането?

# 459
  • София
С обзавеждането минимум 50к лева. Може и отгоре да е.

# 460
  • София
Според вас този апартамент колко му струва довършването до ключ и отделно колко му струва обзавеждането?
И аз мисля, че е около 50к лв. Имам подобно КСС с такъв тип интериор и горе долу толкова излиза.

# 461
Нали си говорим че довършването до ключ е 200€/кв.

# 462
  • София
Тук не са изривани всички инсталации, тръби, щрангове и мазилки до тухла като при СС.
Говорим на Прима виста. Най-скъпото са баните и кухнята, предполагам те са около 20к общо.

# 463
Е аз няколко пъти съм питал колко излиза грубо от ш&з до ключ и винаги 200€/кв ми е казвано.

# 464
В Кръстова вада и Витоша тепърва ще излизат подобни имоти. Тоест вътре прекрасно, ново, чисто и луксозно. Отвън обаче фасада на три метра и липса на улица. Дано не съм права де, но неслучайно цената му е такава. Искат да се отърват хората от нещо според мен.

Общи условия

Активация на акаунт