Обсъждане на имотни обяви-20

• 40 339
  • 779
  •   1
Отговори
# 480
За неговото изграждане се говори от 20 г. И ние му възлагахме големи надежди, но се отказахме да го чакаме и се преместихме. Бяхме във "Витоша". Сега, новата генерация новодомци дано го дочакат.
 Говорят си го , а не бързат никак да го строят, за да захранват новите кооперации с шаранчета. Така беше и с виртуалното метро до Студентски град, което трябваше да минава през трънаците на кв."Витоша" и да поддържа инвеститорския и клиентския интерес. Като ги зарибиха, проектът се премести.

# 481
https://m.imot.bg/details/1d161349007272743

Топ оферта. Който има 700к лева ще си купи АПАРТАМЕНТ точно на това място. 😄

# 482
"в американски стил" Joy

# 483
Контракт Сити в Малинова Долина продават около 1300 евро на кв, но това е   "от уста, на уста", нека търсещия потребител да сподели актуална цена. За мен е много за тази локация, въпреки че се славят от добрите строители.

# 484
  • София

От пръв поглед ме грабна пералнята в кухнята. 700к лева е абсурдно да нямаш мокро помещение за гащите...

# 485
  • София

От пръв поглед ме грабна пералнята в кухнята. 700к лева е абсурдно да нямаш мокро помещение за гащите...
Това с пералнята и сушилнята е скандално. Моите са скрити в килер, а не живея в апартамент за 700к. Поне да ги бяха скрили, а не да се виждат.... И мебели от аико, да не помислите, че са някакви дизайнерски 😁🤭

# 486
  • София
Вярно е Айко. И ние от тях обзаведохме. Не знаех че живея в дизайнерска къща Trollface

# 487
  • София
Вярно е Айко. И ние от тях обзаведохме. Не знаех че живея в дизайнерска къща Trollface
Вече знаеш, сега спокойно, ако решите да продавате, може да искате по Nк еврака 😁😁😁

# 488
Цената е повече от абсурдна. За тази сграда бях правила запитване на тъмнозелено и си спомням, че бяха в порядъка на 1000евро/кв. Дори, ако се поровя, може и да намеря ценовите листи. Аз самата съм казвала, че цената на зелено и на акт 16 в завършен вид е различна. Също и всеки собственик е свободен да търси каквато цена пожелае за имота си. Факт! В случая само мога да пожелая успех на продавача!

# 489
  • София

За 700к лева, носиш и хвърляш, носиш и хвърляш! Ово е стандарт! Joy

Вече ще знам, че и моя апартамент с гаражите струва 700к лева.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 23:02 от Танграта

# 490
Здравейте отново, както обещах се включвам с инфо - от Контракт сити обявиха цени от 1040-1100 евро на квадрат за сградите им в Малинова долина, като цената на конкретен апартамент зависи от изложение, етаж и т.н.и трябвало да се отправи запитване специално за даден апартамент, за да св каже точна цена... Та утре ще поразгледам и ще им пиша пак. Но иначе по мои груби сметки - около 110 000 излиза тристаен, какъвто търсим. Като утвърден строител си държат цена...

# 491
Е тия хора продават ли или само пускат картинки в нета? Това със запитването е несериозно. От строител, на който бизнеса му е продажба на имоти, не очаквам да държи в тайна цените.
Все едно да продавам домати без цена, само дето ще ме глобят.
Да не би да очакват голяма инфлация и не искат да обявят цената днес,че утре ще е с 10% отгоре и може да се минат?
И то точно в Малинова долина?

# 492
Апартаментът в Младост 4 е на околовръстното и Малинов, мястото е ужасно. Реално нямаш добро изложение - навсякъде си подложен на шум, прах, западната гледка ще е към някакви строежи и изкопи, всичко друго - на шосетата. Оттам нататък цената си е абсурдна каквото и да е вътре (пък и то не е нещо уау).

# 493
Е тия хора продават ли или само пускат картинки в нета? Това със запитването е несериозно. От строител, на който бизнеса му е продажба на имоти, не очаквам да държи в тайна цените.
Все едно да продавам домати без цена, само дето ще ме глобят.
Да не би да очакват голяма инфлация и не искат да обявят цената днес,че утре ще е с 10% отгоре и може да се минат?
И то точно в Малинова долина?
И Контракт и Бокал са така с цените. Пишат се мейли, запитвания и връщат. Контракт по едно време и по телефона ги казваха, когато строиха в Дружба, помня че ги бях питала за цена на апартамент, по телефона ми я казаха.

# 494
Само тези да бяха ... Където и да отворя цени няма, а толкова ли е трудно да се качат в сайтовете разпределенията, цените, наличностите и търсещите да избират и преценяват. По същия начин така и не разбрах на Рейната на Зоопарка какви са цените. Не че съм се засилила за това общежитие, но ми е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт