Хайде на театър - 8

• 96 460
  • 942
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Благодаря за отзивите и на двете ви! Ще очаквам с още по-голямо нетърпение!
Много искам да гледам и Опашката на Явор Гърдев, тези хора няма ли да се разходят от Плевен до София да ни погостуват, даже се чудех и за разходка до Плевен миналата седмица, но поне през уикенда да беше, а то - понеделник и вторник се играе...

# 586
Видях това в страницата на Сатирата.
В неделя имам билет за "На живо", но за събота може да взема билети за Искам вашия мъж или Сама жена.
Може би вие ще препоръчате.

Театрален уикенд в Сатирата

Само на 18, 19 и 20 февруари можете да гледате някои от най-добрите ни заглавия на промоционални цени от 10 лева за билет, за 3 различни представления по избор:
петък, 18.02.2022 г., 19:30 ч. - ИМПЕРИЯ НА КРАСОТАТА
петък, 18.02.2022 г., 20:00 ч. - НАЗДРАВЕ НА ЖИВОТА
събота, 19.02.2022 г., 19:30 ч. - ИСКАМ ВАШИЯ МЪЖ
събота, 19.02.2022 г., 19:30 ч. - САМА ЖЕНА
събота, 19.02.2022 г., 20:00 ч. - ШОУТО НА СЮЗАН
неделя, 20.02.2022 г., 19:30 ч. - ТЯ И ТОЙ
Промоцията важи само при покупка от касата на театъра.

# 587
Enigma, аз го разбирам, че трябва да си избереш 3 представления и за всяко билетът ще ти е 10лв.

# 588
Бързам да дам отзив за "Когато гръм удари, как ехото заглъхва". Беше страхотно, разтърсващо и завлядяващо. Игра се на камерна сцена, което го направи още по-въздействащо. Невероятна игра на всички актьори, но Теодора Духовникова беше просто изключителна, не можах да си откъсна очите от нея. Много ми хареса постановката, близо два часа, но минават на един дъх. Пак бих я гледала.

# 589
Опашката е много слабо представление, нищо не сте изпуснали.

# 590
  • София
С тези актьори, този режисьор и 2 номинации...много разочароващо, ако е така. Аз обаче съм любопитна и ще отида все пак на него. Blush

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 13:44 от Olive

# 591
  • Sofia
Жената е странно животно е от най-смешните неща, които съм гледала. Не помня дали е подходящо за деца, по-скоро е подходящо за жени 😁 Ние бяхме дамска компания и много се забавлявахме. Препоръчвам.

# 592
Мариус къде играе пилето!?

# 593
  • София
Последно мисля в "Сълза и смях" видях, че има постановка. Но това е май по-скоро гостуващо представление, обикалят различни сцени и не видях в момента да има обявена дата.

Вчера бяхме на "Страхотни момчета", сигурно повечето сте я гледали, от над 10 години е в Младежки театър. Първите 15-тина минути ми се искаше да си тръгна, дори в антракта май ми мина мисъл, но останахме до края и никак не съжалявам, посмяхме се много, а имах нужда. Нещо с песните не им се получаваше, може и от озвучаването да е. Иначе изглеждаше като актьорите истински да се забавляват, винаги има една особена химия на сцената на този театър. За деца не става, аз нали все това питам. По-скоро става, но за тийнове, да си ходят сами Simple Smile) Ние бяхме без, но имаше едно 9-10 годишно момиченце два-три реда пред нас, което май не се стресна от сюжета (мъжки стриптийз все пак).

# 594
  • София
Това идентично ли е с филма - забравих му името, но е много смешен и добър филм?

# 595
  • София
"Време за мъже"? Да, същата история е. Струва си да се гледа дори само заради Станка Калчева, която получава Икар през 2009 за ролята си на пианистката. Значи доста повече от 10 години се играе.

# 596
  • София
Да - Време за мъже. Страхотни актьори!

# 597
Бзех билети за "Пилето" - камерна сцена в Младежки театър.  Обожавам книгата, дано ми хареса и постановката. От толкова отдавна не съм ходила на театър...

# 598
  • София
На мен ми беше малко странна "Пилето", но по-скоро ми хареса. Книгата не съм я чела.

# 599
Много ми хареса "Пилето". Не очаквах, че е възможно в театрална постановка да се предаде многопластовото действие на книгата, но екипът се е справил забележително.
Билетите си купих om-line през theatre.art.bg. Много е удобно, жалко че не са се включили и останалите театри.

Общи условия

Активация на акаунт