Хайде на театър - 8

• 96 449
  • 942
  •   1
Отговори
# 600
  • софия
Здравейте. Имам питане, по принцип винаги съм купувала билети от касите на театрите, за първи път купих онлайн за постановка тази вечер в Сатиричния театър. Нали освен разпечатан билет не е необходима допълнителна заверка?

# 601
Не е необходима.

# 602
  • софия
Благодаря!

# 603
Може и да не е разпечатан. Покажете им го на телефона.

# 604
Играят. Миналата седмица гледах две представления - Бурята и Народът на Вазов. Бяхме купили билети за тях два месеца по-рано. И двете се играха в големия салон и почти нямаше свободни места. Тук-там се виждаха единични свободни места.
Другата седмица имаме билети за “Лисичета”. Засега не е отменено.
[/quote]

Хареса ли ви постановката Народът на Вазов?

# 605
Здравейте. Може ли някой да даде отзиви за "Кашонът" в театър София? Интересно ли би било за младежи на 12-13 години?

# 606
  • София
На мен ми хареса, с уговорката, че не е по вкуса на всеки и прочетох много негативни коментари. Мислех, че Вазов ще е централен персонаж, но съвсем не е така, пиесата е за националната катастрофа по време на междусъюзническата война и след това подписването на Ньойския договор. Има и хумор в някои сцени, но като цяло, предвид тематиката, постановката е тежка и дори си поплаках. Препоръчвам като цяло, дори ще я гледам пак.

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 23:02 от Dandelion

# 607
Някой ходил ли е на "Пер Гюнт" да изкаже впечатления? Като махнат сертификата, ще отида да го гледам Wink

# 608
  • София

[/quote]

На мен ми хареса като цяло, но от двете постановки по случай Вазовата годишнина, повече ми хареса Нова земя- просто е за един малко по-оптимистичен период от нашата история и е една идея по-лека

# 609
Някой ходил ли е на "Пер Гюнт" да изкаже впечатления? Като махнат сертификата, ще отида да го гледам Wink
Аз. Безкрайно разочарование. Което не означава, че на вас няма да хареса. Но... сценография, режисура, актьорска игра - много слаби... Единствено Пламен Манасиев е на ниво. И музиката на Христо Йоцов. За спектакъл, спечелил огромна субсидия по Норвежкия грант, мисля, че е огромен неуспех за театъра.

# 610
  • София
(Изтрих съдържанието на поста си, защото тази вечер си променех мнението на 180 градуса спрямо изразената от мен позиция)

Ходи ми се в Сатирата! Давайте отзиви за новите им спектакли!

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 22:06 от ЗаСлон

# 611
(Изтрих съдържанието на поста си, защото тази вечер си променех мнението на 180 градуса спрямо изразената от мен позиция)

Ходи ми се в Сатирата! Давайте отзиви за новите им спектакли!
"Криворазбраната цивилизация" и "Сатирично кабаре" с Милена Славова на 7-ми март! Горещо препоръчвам!

И още един лош отзив - за "Семейство под хипноза" в "Сълза и смях"... Сценография, костюми и декор - ужасни... и много слаба актьорска игра. Особено актрисата - викане, пищене, преиграване, ръкомахане, въртене на очи... Само Христо Гърбов е ок, но според мен и той е отегчен от безсилието на постановката.
 Жалко е, че са съсипали оригиналния спектакъл с Филип Трифонов, Павел Попандов и Албена Колева "Детектор на лъжата". Иначе продуцентът - някакъв никому неизвестен театър "Криле" е сложил гръмкото "В памет на актьора Филип Трифонов"! Фипо,  милият, се обръща в гроба, вероятно...  А билетите са на цени от 25 и 30 лв!!! Не, не и не!

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 04:19 от Анонимен

# 612
  • София
Попадна ми това съобщение. Много ми се ходеше точно на тази постановка (и ще го направя в скоро време) Simple Smile

"Започваме със специални онлайн излъчвания за нашите клиенти на моноспектакъл “Преподавай трудно”, с участието на талантливата актриса Яна Огнянова, на 25, 26 и 27 февруари 2022 г"

https://klett.bg/%D0%B7%D0%B0-%D0%B2%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%B8%D1% … kqhVNzlZLwu87iFhM

# 613
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
хареса ми, когато бяхме на представлението.
много ми хареса.
но с днешна дата отчитам две неща:
- харесала ми е защото, като майка на седмокласник Wink , съм била
в особено състояние на тялото и духа и особено чувствителна на точно тази тема;
- силно, много силно напомня Камен Донев.

сякаш напоследък се нароиха моно спектаклите точно този тип.
а Камен Донев в рокля пак си е Камен Донев...
не отричам, че е лека, забавна постановка, а Яна Огнянова е много добра.

# 614
Здравейте, може ли мнения за ,,Отчаяни съпрузи"? Също така бихте ли споделили постановките, които са ви впечатлили в последните година-две? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт