Хайде на театър - 8

• 96 378
  • 942
  •   2
Отговори
# 780
  • София
Моноспектакълът на Снежина Петрова е страхотен, силно препоръчвам! Различен и модерен поглед и все пак запазва духа на класиката.

# 781

И още една покана в най - светлия празник от мен !   https://www.eventim.bg/bg/bileti/destiny-5-quartet-live-band-sof … 579467/event.html
DESTINY + 5 | QUARTET + LIVE BAND Ето това ми хвана окото! Била съм на концерт - спектакъл на Дестини Квартет преди 3 години! Беше просто невероятно! Лазерно шоу, изключително музикално и артистично присъствие и запомнящи се аранжименти - мисля направени от номиниран за Оскар - италиански композитор. Бонд в сравнение с тези момичета са доста назад според скромното ми мнение. Сега ще свирят и в компанията на джаз музиканти. На 26 - ти април в София Лайф - взех си билети. Но имат и във Варна същото събитие на 28 - ми април!
Страхотни са:https://youtu.be/xVgUKgORUnc

# 782
# 783
  • София
Има ли някой, който е бил на 15.03 в НДК на "Актьорска вечер", да сподели впечатления? Виждам, че ще тръгват на лятно турне и се замислям, ако ги засека по морето.

# 784
  • София
Страхотна постановка на Пловдивския театър - Укротяване на опърничавата - толкова модерна и толкова Шекспирова в същото време, препоръчвам, ако пак дойдат в София или се разходите до Пловдив. Бяхме и с тийнове на 14-17 г. - много се забавляваха и те.

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 10:50 от Olive

# 785
Бях на събитието! Първо Една Българка - моноспектакъла на Снежина Петрова много си заслужава и за възрастни и за тинейджъри в горните класове. Освен, че залата беше толкова пълна, че нямаше къде пиле да прехвръкне, имаше около 200 ученика и още най - малко толкова възрастни, които реагираха и слушаха внимателно през цялото представление! Накрая аплодираха дълго и актрисата и речта, която държаха артистите за подкрепа на Театър Азарян. Модерен, интересен, мъдър прочит не само на самият разказ Баба Илийца, но и забавно - поучителен обзор на цялото ни съвременно образование.  Много лошо впечатление ми направи обаче, организацията на двете каси в НДК - центърът горе и малката каса в самия Азарян. Не обслужваха с пост терминал. Хората се лутаха от едната до другата локация. Успялите да закупят билети онлайн като мен и компанията ми, пък се налагаше повторно да се разкарват на място за да си ги вземат. Имаше опашки. Моята касиерка беше намусена и груба. Пред мен пък учителка довела клас с абитюренти, които искаха да си празнуват завършването с този спектакъл и бяха с резервирани места , се оказа че такива места няма и върнаха децата! Въпреки, че навън беше сравнително топло, в залата - студ! Уверих се, че проблемите, които излагат артистите са истина. А вероятно те са много повече от това, което ние зрителите виждаме. Театърът е прекрасно място с великолепен дизайн и възможности от технически характер. Може би един от най - красивите изобщо в България. Дано да успеят със спасението му, и да не отиде зян заради търговски сделки със съмнителна стойност.

# 786
  • В царството на игрите:)
Има ли някой, който е бил на 15.03 в НДК на "Актьорска вечер", да сподели впечатления? Виждам, че ще тръгват на лятно турне и се замислям, ако ги засека по морето.
Да, аз отсъствах, но купих билети за съпругът и децата. Казаха, че са изкарали добре без ефекта "Уау". По - скоро е била разтоварваща вечер. Мъжът ми се опака, че Фики е пял доста и въпреки , че не е пял чалга, малко е досадил.
Това е. За лятно преживяване предполагам, става Simple Smile

# 787
Гледахме "Убийството без убийство" в театър 199. Забавна и разтоварваща постановка. Добри актьори! Препоръчвам!

# 788
Гледахме "Убийството без убийство" в театър 199. Забавна и разтоварваща постановка. Добри актьори! Препоръчвам!
Кои актьори участват?

# 789
"Убийството без убийство" Христо Терзиев, София Бобчева и Сияна Начева.

# 790
Аз пък гледах "Тирамису".
Публиката се скъса да се смее, а за мен постановката си е сериозна. Хареса ми.

# 791
Тирамису, когато аз я гледах се скъсах от смях, защото съм била сред такива жени и виждам от страни колко комично изглежда всичко. Не е тъжно, а е точно смешно.

# 792
На мен пък ми беше тъжно.
Възприех пиесата като поредното напомняне, че нищо не е такова, каквото изглежда. Че много хора се стремят да покажат, че живеят щастливо, а всъщност са не просто нещастни, а буквално изтъкани от травми, комплекси и несигурност.
Вече и в реалността не са ми смешни хората, които демонстрират висок стандарт и идеален живот.
(По съвсем различен начин възприемам  негативното поведение откакто прочетох 'Общуване без агресия' на Маршал Розенберг.)

# 793
Искам да гледам "Бурята", някой знае ли кога ще има представление?

# 794
Искам да гледам "Бурята", някой знае ли кога ще има представление?

Ето тук има датите:
https://nationaltheatre.bg/bg/predstavlenie/buryata

Общи условия

Активация на акаунт