Хайде на театър - 8

• 94 509
  • 942
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Не съм гледала “Любовникът”, но не препоръчвам “Бурята”. За първи път изпитах желание да си тръгна преди края. Спря ме само това, че бяхме на първи ред.

# 841
  • Sofia
Любовникът е малко изненадващо представление, но съм съгласна, че Радина е добра там, някак красиво-странно-объркващо прекрасна. Мен лично ме изненада и размисли. Не мога да кажа, че е от най-добрите постановки, които съм гледала, но определено е интересна.

# 842
  • София
Много различни постановки - Любовникът и Бурята.
Бурята или много ти харесва, или не, като че ли няма средно положение според впечатленията на всички, които са я гледали. За мен беше страхотна, много различна от всичко поставяно в България - експериментален театър е. Т.е. определено препоръчвам.
Любовникът - отдавна я гледах, имам спомен, че малко в повече ми дойде -  харесвам много и двамата актьори, но цялото тръшкане по сцената ми беше в повече, което не значи, че играят лошо, разбира се, просто не беше моето.

# 843
  • София
Моля, препоръчайте спектакъл за късни тийнове от програмата на Народния.

# 844
  • В царството на игрите:)
Не съм гледала “Любовникът”, но не препоръчвам “Бурята”. За първи път изпитах желание да си тръгна преди края. Спря ме само това, че бяхме на първи ред.
Аз напарво си тръгнах, но не бях на първия ред  Simple Smile

# 845
  • София
Моля, препоръчайте спектакъл за късни тийнове от програмата на Народния.
Виждам Опит за летене - много е хубаво представлението, ако не сте го гледали.

# 846
  • София
Олив, благодаря! А Двубой, Народът на Вазов, Наблюдателите, Големанов, Караконджул, Neoдачници?

Ще преброя!
Преброих, това са 500 човека! Пуснали са и южната каса.
Много, много вълнуващо!

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 19:05 от ЗаСлон

# 847
  • София
*

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 19:03 от ЗаСлон

# 848
Tilda Moon, благодаря за споделената информация. И по този повод се колебая дали да закрия сезона с "Любовникът" или "Бурята". Кое бихте препоръчали?
Препоръчвам и двете! Много са различни, но си заслужават. Някой по - горе пита за Неодачници - добро е и то. Капитална грешка също. Теремин - любов и шпионаж - също препоръчвам.

# 849
  • София
Олив, благодаря! А Двубой, Народът на Вазов, Наблюдателите, Големанов, Караконджул, Neoдачници?

Ще преброя!
Преброих, това са 500 човека! Пуснали са и южната каса.
Много, много вълнуващо!
Имах чувството че раздаваха безплатно... Не знам какви бяха тези хора?!
По. Аз не бих си го причинил. На 100 метрова опашка... и при Луканов не съм се редил.

# 850
Сега се връщам от "Бурята" - спестете си го Simple Smile. Абсолютно лаишкото ми мнение, но постановката не е за масовия зрител. За мен това е "учебник по театър", това е само за хора, които се занимават с театър под някаква форма. За масовият зрител постановката е трудно смилаема /все пак е Шекспир/и нито добрата актьорска игра, нито сценографията и режисурата биха могли да компенсират скуката. 😬

# 851
  • София

От горните мога да кажа само за Караконджул - страхотен, аз много харесвам Валери Йорданов, не съм сигурна само дали историята е подходяща за деца, ако искаш, прочети Дервишево семе /по този разказ е постановката/ и прецени сама:
https://chitanka.info/text/29557

Джинджър, аз не бих била толкова категорична - аз не се занимавам с театър, нищо общо нямам, но чисто интуитивно много ми хареса Бурята, без да анализирам, само като усещане. Шекспир е велик автор, но да не забравяме, че едно време е игран на улицата, по пазарите...единствено бих препоръчала да се прочете/припомни пиесата преди това, защото наистина е различен от конвенционалното театър и част от смисъла може да се изгуби.

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 22:45 от Olive

# 852
Аз си купих пет билета от евтините. Ще ви давам отзиви за пиесите. Редих се четири часа. Купих и за "Бурята", всички си купуваха за нея.

# 853
  • София
Абсолютно се отказах да си причиня това нещо... Не знам защо не пуснаха билетите онлайн.

# 854
Някой може ли да ми обясни защо е имало такива опашки? Намаления ли е имало?

Общи условия

Активация на акаунт