The Ordinarу + DECIEM (Тема № 7)

• 57 717
  • 758
  •   1
Отговори
# 450
Скрит текст:
Момичета, granactive retinoid 2% emulsion има ли аромат и ако да какъв? За пръв път го ползвам (купуван от Дъглас) и мирише на гранясало... Уж е oil free formula... И е много мазен като усещане...
Няма аромат или поне аз не го усещам. Ползвам n-бр. Опаковка

По спомен,има някаква гадна нотка,не е на гранясало,но нещо тежко.Може да е от тасманийската билка или глицерина,знам ли,моят глицерин мирише много странно.И моят беше мазен,много ми харесваше,на есен най-вероятно ще го подновя,купуван е директно от сайта.
Благодаря, момичета! А доволни ли сте? Забелязвате ли ефект?

# 451
Ниацинамида повлиява ли черни точки? Нямам пъпки, но пък Т-зоната ми е мазна и от там имам проблем с черните точки…

Черни точки с козметика, не.
Козметиката би предотвратила появата на нови, но същестуващи черни точки - само козметик, механично премахване или пилинг процедури.

# 452
  • София
Много полезна тема, момичета! С какво мога да комбинирам Гликоловия тоник? До колкото разбирам от таблицата, само с ниацинамид..а него го ползвам заедно със азелаинова киселина (от вчера) и толкова бързо попиха, азелаиновата още докато я мажа и изчезва Grinning . В друга вечерна рутина слагам хиалороновата с ретинол. Но тоника не знам къде да го включа.. Съвсем нова съм в това, мажа се и с някакви други серуми. На 27 съм, основните ми проблеми са акне, congestion (което не знам точно как се превежда), следи от пъпки, широки пори и реших, че е добре да започна с анти-ейдж грижата. А взех си и червената маска, доста гледах и четох за нея, мисля днес да я пробвам.

# 453
Момичета, не откривам нищо на ТО в Дъглас Anguished
Знаете ли какво се случва?

# 454
  • София
Момичета, не откривам нищо на ТО в Дъглас Anguished
Знаете ли какво се случва?
😱 Наистина!

# 455
Тъкмо и аз това влезнах да питам. Дъглас днес имат -20% на всичко. Освен да са скрили продуктите на марката и като свърши промоцията да ги пуснат пак?

# 456
Вчера имаше, гледах 🤔

# 457
  • София
Скрили са ги 😤

# 458
  • София
Аз ги виждам продуктите на The Ordinary

# 459
Нямаше ги още от сутринта.
Намалението -20% стартира в 12:00 на обяд.
Плачат за КЗП утре ако продуктите са налични.

# 460
  • София
Аз ги виждам продуктите на The Ordinary
Няма ги. Когато отвориш някоя група продукти, няма нищо.

# 461
Страшни измамници! Всеки път едни и същи номера.

# 462
  • София
Вярно, че не може. Аз написах името на марката и ми излезнаха групирани киселини и другите, но не съм ги отваряла. Сега пробвах и не става.

# 463
Отново всичко е налично в сайта. Появиха се преди 1 час

# 464
  • София
Смешници! Даже най-нагло ми писаха, че вече са налични! 😤

Общи условия

Активация на акаунт