The Ordinarу + DECIEM (Тема № 7)

• 57 654
  • 758
  •   1
Отговори
# 510
Аз дълго време ползвах ХК + хидратищия крем.. Но морските хк сега ми действат още по добре

# 511
Пробвах всякак, веднага след серумите, малко след тях, пробвах и изобщо без тях  и пак така ми дърпа кожата... Явно ще го използвам както всеки неуспешен хидратиращ крем- за тяло. Ще му дам все пак още няколко дни шанс, защото ми се е случвало някои продукти след известна употреба да започнат да си работят както трябва.
Мисля сега да пробвам този на Инки лист.

# 512
  • София
Инки лист от къде?

# 513
Здравейте! През месец май направих поръчка в сайта на Deciem. Към края на юни все още не я бях получиха и им писах, за да ги попитам какво става. Обясниха ми, че се получило някакво объркване и вместо да ми доставят продуктите ги върнали обратно в склада им в Англия. Казаха ми, че когато се върнат в Канада ще мога пак да си поръчам, без да плащам за тях, тъй като вече са платени. Нищо подобно обаче не се случи. От началото на август водя кореспонденция с някакво момиче от там, помолих я да ми обясни стъпка по стъпка как да направя re-order - нищо. Все едни засукани и неясни отговори.... не става ясно. Някой има ли представа какво да направя, за да си получа вече платената поръчката.

# 514
# 515
Здравейте! През месец май направих поръчка в сайта на Deciem. Към края на юни все още не я бях получиха и им писах, за да ги попитам какво става. Обясниха ми, че се получило някакво объркване и вместо да ми доставят продуктите ги върнали обратно в склада им в Англия. Казаха ми, че когато се върнат в Канада ще мога пак да си поръчам, без да плащам за тях, тъй като вече са платени. Нищо подобно обаче не се случи. От началото на август водя кореспонденция с някакво момиче от там, помолих я да ми обясни стъпка по стъпка как да направя re-order - нищо. Все едни засукани и неясни отговори.... не става ясно. Някой има ли представа какво да направя, за да си получа вече платената поръчката.
Това не звучи добре.
Ако някой ще поръчва, както се питаше по-назад, поне да плаща с PayPal.
Тъкмо се чудех какво да правям, че имам нужда от нови попълнения, а в нашата мрежа ги няма.
Благодаря за споделеното инфо.

# 516
Дами, имам въпрос...
Значи имам опаковка от plant-derived squalane, която не можах да изразходя за 6 месеца и сега се чудя дали да продължа да го ползвам и колко е ок.
Ползвали ли сте този продукт след 6те месеца, в рамките на които би трябвало да се използва?

# 517
Да. Ако няма промяна в мириса, цвета и консистенцията, си го ползвам. Примерно червената маска не можах да я изразходя за указаното време.

# 518
Преди време исках отзиви за Ascorbyl Glucoside Solution 12%, един от техните версии на витамин Ц. Ползвах го това лято. Имам проблем с няколко петна като лунички. За съжаление, не видях никакъв ефект. Дори имам чувството, че са повече Sad

Но за мен явно витамин Ц продукти не работят. Пробвала съм Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%, както и тоя на Drunken Elephant. Нямам нито избистряне на тен, нито избледняване на петна. Ще трябва да търся нещо друго и друга съставка. 

# 519
  • Пловдив
Здравейте!Може ли да се използва за пигменти петна THE ORDINARY ALPHA ARBUTIN 2% + HA СЕРУМ
Трябва ли да се комбинира с друг продукт но ТО

# 520
Здравейте!Може ли да се използва за пигменти петна THE ORDINARY ALPHA ARBUTIN 2% + HA СЕРУМ
Може да се ползва.Комбинирала съм с хиалуронова и аргилерин по спомен.

# 521
  • Пловдив
Може да се ползва.Комбинирала съм с хиалуронова и аргилерин по спомен.
Имаше ли резултат
В каква последователност ги слагахте

# 522
Цитат
Може да се ползва.Комбинирала съм с хиалуронова и аргилерин по спомен
Цитат
Имаше ли резултат
В каква последователност ги слагахте
И аз съм ползвала алфа арбутин за пигментни петна. В моя случай го ползвах вечер, нанасях след морските хиалурони и редувах този серум с ниацинамида. Имах избелване на петната, но същевременно ми изби силно акне затова спрях за известно време всички серуми. По мое мнение акнето беше от ползването на ниацинамида и гликоловия тоник, а не от алфа арбутина. След време мисля, че бих го пробвала отново.

# 523
Едва ли е от ниацинамида, но виж от гликоловия тоник - с голяма вероятност.

# 524
При мен е точно обратното - от всеки серум/крем с ниацинамид ми избива като акне, не мога са се разбера с тази съставка, пробвала съм вече всякакви варианти и концентрации. С гликоловия тоник завяхва и лекувам положението.

Общи условия

Активация на акаунт