КАРТИ ТАРО - ТЕМА 25

• 28 227
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
Цитат
Киста в черния дроб,камъни в уретера,гадене и повръщане почти непрекъснато,обща отпадналост.
Спокойно, нещата изглеждат по-лошо отколкото са. Доколкото виждам по картите и от диагнозата са предприети стъпки към правилното лечение, всичко необходимо е на лице, за да се преодолее състоянието. Сега това няма да стане с магическа пръчка, искат се много усилия от страна на С. и лекуващия лекар, за да се случат нещата. Най- важното е да се мобилизира психически, да впрегне цялата си духовна сила и вяра, че ще се излекува. Ако психически не се чувства комфортно, би било добре да поговори със специалист, малко да му/й вдъхне увереност. И да следва съветите на лекуващия лекар. Това е. Успех!

# 181
Цитат
Благодаря!Дано!
Това е към момента и без да е дадена диагнозата. Ако знаеш диагнозата и не е прекалено лично да напишеш малко подробности, можем да коментираме повече.
Благодаря!
Киста в черния дроб,камъни в уретера,гадене и повръщане почти непрекъснато,обща отпадналост.
Ами това е.

Моето мнение е, че здравословния проблем е от много време. Да, има вече поставени диагнози, но има нещо което се пропуска. Не изключвам и варианта за оперативна намеса. Човека ще се възстановява дълго време и то ако се вземат мерки. Мечовете не са ок за здраве, но по-добре от пентакли.

# 182
И аз моля за помощ с подредба. Преди малко дадохме депозит за апартамент,който харесахме.Попитах ще успеем ли да го вземем. Понеже имаме парите,но дали някой няма да предложи повече пари.Не очаквах такива карти честно казано. Звездата,Паж пентакли,Дявол.Надявах се Дявола да показва договор,сделка,но с тази Звезда отпред никак не ми харесват картите.

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 18:45 от Jaienvie

# 183
Днес попитах картите:"Има ли бъдеще връзката между М. и А.?"
Изтеглих:
Обесеният
Кралица купи
Двойка купи

Според мен,дано да не е защото много ми се иска,Обесеният забавя нещата във времето,но Кралицата показва искренност в чувствата.Последната карта я тълкевам,че ще се съберат.
Дали е така,според вас?
Предварително благодаря!

# 184
Изтеглих:
Обесеният
Кралица купи
Двойка купи

Според мен,дано да не е защото много ми се иска,Обесеният забавя нещата във времето,но Кралицата показва искренност в чувствата.Последната карта я тълкевам,че ще се съберат.
Дали е така,според вас?
Предварително благодаря!

Ако това са съвсем нови отношения - да картите са добри. Ако са вече отношения, които са от известно време, имат вече връзка и т.н- не е ОК, толкова ниска карта на 3-на позиция. При отношения 2 чаши често показва и просто мили , приятелски отношения, разбирателство.

# 185
Изтеглих:
Обесеният
Кралица купи
Двойка купи

Дали е така,според вас?
Предварително благодаря!

Ако това са съвсем нови отношения - да картите са добри. Ако са вече отношения, които са от известно време, имат вече връзка и т.н- не е ОК, толкова ниска карта на 3-на позиция. При отношения 2 чаши често показва и просто мили , приятелски отношения, разбирателство.
Благодаря!
Дали все пак според картите ще се съберат?

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 12:34 от Sause baus!

# 186
За съжаление , 2 чаши не са нищо повече от несериозен флирт. Във вече съществуващи отношения също не са ми показвали нищо добро - обикновено единият още има някакви надежди за тази връзка,които обаче остават само надежди. Пък и с Обесен  на първа ,последван от чаши,не очаквам абсолютно никакъв хепиенд.
По-скоро  невъзможност да се прекъснат едни безплодни отношения.
Мисля,че жената все още не може да се откъсне от капана.

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 12:27 от menarini

# 187
Изтеглих:
Обесеният
Кралица купи
Двойка купи

Дали е така,според вас?
Предварително благодаря!

Благодаря!
Дли все пак според картите ще се съберат?
Ако са имали вече връзка и са разделени в момента, тези карти показват , че най-много да имат мил разговор, с който ще зададат един по-добър тон между тях. Но не и подновяване на връзката.
Ако нищо не е имало до момента между тях  е възможно да се съберат. Но правя уточнение - ако не е имало нищо между тях.

2 чаши е много подценявана и надценявана карта. Това е от факта, че са чаши -емоции.

В моя опит е показвала начало на връзка- да. Но в това начало, ако няма и друго карти по-стабилни наоколо, няма нищо повече от емоции, но не любов, а просто двама души, на които им е приятно заедно.

Не знам контекста на тези отношения и затова тълкувам картите на теория, не за конкретния случай.

# 188
Благодаря!
Имало е отношеия между тях и има пречки да са заедно.Дано да ги преодолеят.
Да мине време ,ще дам информация как са се развили нещата.

# 189
И аз моля за помощ с подредба. Преди малко дадохме депозит за апартамент,който харесахме.Попитах ще успеем ли да го вземем. Понеже имаме парите,но дали някой няма да предложи повече пари.Не очаквах такива карти честно казано. Звездата,Паж пентакли,Дявол.Надявах се Дявола да показва договор,сделка,но с тази Звезда отпред никак не ми харесват картите.
Момичета побутвам си питането,много искам да прочета вашите мнения.Днес се оказа,че са вдигнали цената,защото имало много желаещи за този апартамент.Според вас безнадеждни ли са картите,много ми се искаше да стане работата,но май отново ще се размине Confused

# 190
Здравейте,
Дали има някой, който да иска да хвърли едни карти за мен?
Много ще съм благодарна Simple Smile

# 191
Здравейте,

Аз мога да изтегля карти, само кажи какъв е въпросът.

# 192
Здравейте,

Аз мога да изтегля карти, само кажи какъв е въпросът.

Много ви благодаря!
Дали ще се оправят нещата и дали ще създадем семейство заедно

# 193
  • Варна
Здравейте, може ли помощ за тълкуване?
Императрицата, 3 мечове, Крал мечове. Въпросът е дали ще вземат лицето Х на работа. Императрицата е хубава карта, но не знам как да тълкувам Краля на последна позиция. А иначе конкретен отговор се очаква вторник от работното място и е хубаво, че ще мога да върна адекватна обратна връзка тук.

# 194
Здравейте, може ли помощ за тълкуване?
Императрицата, 3 мечове, Крал мечове. Въпросът е дали ще вземат лицето Х на работа. Императрицата е хубава карта, но не знам как да тълкувам Краля на последна позиция. А иначе конкретен отговор се очаква вторник от работното място и е хубаво, че ще мога да върна адекватна обратна връзка тук.
Мисля,че не . Императрицата е хубава карта,но не и до тези .
3 меча не е никак добра карта за сделки,работа ,договори,а Крал меч на трета не мисля,че води нещата до положителен край. Освен това смятам,че тази работа не е съвсем по вкуса на питащия ,малко като компромисен вариант ,сякаш чака от доста време ,избирал е от различни варианти , все недотам хубави,но с този мисля,че няма да стане.

Ще чакам да дадеш отговор.

Общи условия

Активация на акаунт