КАРТИ ТАРО - ТЕМА 25

• 28 218
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
За последното си съвсем права още от сега, никак не е по вкуса ѝ, но няма много избор.. Като получа ОВ пиша веднага.

# 196
Здравейте,
Дали има някой, който да иска да хвърли едни карти за мен?
Много ще съм благодарна Simple Smile

Аз мога да изтегля карти, само кажи какъв е въпросът.
Много ви благодаря!
Дали ще се оправят нещата и дали ще създадем семейство заедно

Първо да кажа, че нямам много опит с картите. Изтеглих карти и ще се опитам да тълкувам, но моля по-опитните да бутнат и те някое рамо.
Попитах:
Ще създадете ли семейство с твоя любим?
9 пентакли обърната - страшният съд - влюбените

С моите оскъдни познания измислих следното:

9 пентакли в обърнато положение ми говори, че в тази връзка важно място заема материалното или пък между двамата липсва близост. Също така единият може да се подценява и така да изпада в някакво зависимо положение спрямо другия или пък дори материално да зависи от него. Друг вариант за тълкуване - че досега двамата сте се фокусирали върху работата и други неща от материално естество и сега е необходимо да си отделите повече внимание или да положите повече усилия за отношенията си.
Страшният съд - дошъл е момент, в който човек трябва да вземе важно решение, което ще бъде с дълготрайни последици. Поради това, добре е човекът да се вслуша добре в интуицията си (висшия аз) и да се опита да отсъди в полза на своето най-висше добро (или иначе казано - слушай сърцето си). Като помощно средство при взимането на решение, човекът може да погледне в миналото  и да види кои действия/решения/подходи са давали положителен резултат и да ги приложи в сегашната ситуация.  Картата може да показва кармични отношения, пренесени от минали животи; може да означава и съдебно решение в полза на питащия (woman with problem). Страшният съд може да показва и момент на духовно пробуждане. Тук не намирам отговор на въпроса дали ще имате семейство, но като цяло мисля, че картата е положителна.
Влюбените - тук отново се изисква избор, и то на базата на предишния опит. И отново трябва да слушаш повече сърцето си. Картата също може да показва, че другият човек наистина те обича.

Не съм сигурна, че виждам отговор на въпроса ти в тези карти. Оставам с впечатление, че има противопоставяне между вашата връзка (любовта, искрените нежни отношения) и някакви материални въпроси (пари, жилище, кариера, може би враждебни роднини). След всичко това бих казала следното: двамата бихте могли да създадете семейство, ако дадете приоритет на отношенията си и се опитате да загърбите/преодолеете материалните пречки.

Много сложно ми се стори, хора помагайте Simple Smile
Ще е добре да дадеш и ти някакъв контекст, за да улесниш следващия, който реши да помогне.

# 197
Здравейте,
Дали има някой, който да иска да хвърли едни карти за мен?
Много ще съм благодарна Simple Smile

Аз мога да изтегля карти, само кажи какъв е въпросът.
Много ви благодаря!
Дали ще се оправят нещата и дали ще създадем семейство заедно

Първо да кажа, че нямам много опит с картите. Изтеглих карти и ще се опитам да тълкувам, но моля по-опитните да бутнат и те някое рамо.
Попитах:
Ще създадете ли семейство с твоя любим?
9 пентакли обърната - страшният съд - влюбените

С моите оскъдни познания измислих следното:

9 пентакли в обърнато положение ми говори, че в тази връзка важно място заема материалното или пък между двамата липсва близост. Също така единият може да се подценява и така да изпада в някакво зависимо положение спрямо другия или пък дори материално да зависи от него. Друг вариант за тълкуване - че досега двамата сте се фокусирали върху работата и други неща от материално естество и сега е необходимо да си отделите повече внимание или да положите повече усилия за отношенията си.
Страшният съд - дошъл е момент, в който човек трябва да вземе важно решение, което ще бъде с дълготрайни последици. Поради това, добре е човекът да се вслуша добре в интуицията си (висшия аз) и да се опита да отсъди в полза на своето най-висше добро (или иначе казано - слушай сърцето си). Като помощно средство при взимането на решение, човекът може да погледне в миналото  и да види кои действия/решения/подходи са давали положителен резултат и да ги приложи в сегашната ситуация.  Картата може да показва кармични отношения, пренесени от минали животи; може да означава и съдебно решение в полза на питащия (woman with problem). Страшният съд може да показва и момент на духовно пробуждане. Тук не намирам отговор на въпроса дали ще имате семейство, но като цяло мисля, че картата е положителна.
Влюбените - тук отново се изисква избор, и то на базата на предишния опит. И отново трябва да слушаш повече сърцето си. Картата също може да показва, че другият човек наистина те обича.

Не съм сигурна, че виждам отговор на въпроса ти в тези карти. Оставам с впечатление, че има противопоставяне между вашата връзка (любовта, искрените нежни отношения) и някакви материални въпроси (пари, жилище, кариера, може би враждебни роднини). След всичко това бих казала следното: двамата бихте могли да създадете семейство, ако дадете приоритет на отношенията си и се опитате да загърбите/преодолеете материалните пречки.

Много сложно ми се стори, хора помагайте Simple Smile
Ще е добре да дадеш и ти някакъв контекст, за да улесниш следващия, който реши да помогне.

Наистина много благодаря за изчерпателния отговор!
Отношенията ни се обтегнаха след негова крачка към материална придобивка.
Страх ме е, че мисли, че затова съм с него, а категорично не е така.
Отдалечихме се точно след това.
За Страшния съд - аз може би израснах духовно в последните години. Пренаредих ценностите си. Най-много искам семейство и деца.
В чувствата му към мен досега не съм се съмнявала. Показваше любов и то в най-чистата и форма. Но нещо го стресна и отдалечи.
Да се боря ли за тази връзка?
Обичам го много, но нямам сили да бъда отново наранена...

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 17:27 от Анонимен

# 198
Да се боря ли за тази връзка?
Обичам го много, но нямам сили да бъда отново наранена...

Не знам дали някой може да ти даде отговор на този въпрос. Това означава да реши вместо теб. Много мразя някой да ми казва да слушам интуицията си, но май точно това трябва да направиш Simple Smile

# 199
Днес попитах картите:"Дали това,което най-много желая в момента ще се случи до четири месеца?"
Въпроса е много емоционален за мен,не знам дали не сбърках като посочих срок,но изтеглих ето тези карти:
Десятка пентакли
Крал жезли
Седмица пентакли

Кралят на втора позиция като че ли говори за действие ,но заобиколен  тези пентакли се затруднявам.
Ще съм благодарна за мнение.

# 200
По тези карти няма никакво действие и вероятно показват точно това. В случай, че си направила вече действия те показват, че този срок не е точния, т.е. няма да се случи в този срок.
Но по-скоро, по тези карти аз виждам липса на действие, чакане нещата да се случат сами. Дори може би това, което искаш ти се струва ужасно голямо и значимо и дори те респектира. Ако са така нещата, картите те подканят да започнеш да действаш, защото в това, което искаш има заряд и енергия и е напълно в рамките на възможното да се реализира.

# 201
По тези карти няма никакво действие и вероятно показват точно това. В случай, че си направила вече действия те показват, че този срок не е точния, т.е. няма да се случи в този срок.
Но по-скоро, по тези карти аз виждам липса на действие, чакане нещата да се случат сами. Дори може би това, което искаш ти се струва ужасно голямо и значимо и дори те респектира. Ако са така нещата, картите те подканят да започнеш да действаш, защото в това, което искаш има заряд и енергия и е напълно в рамките на възможното да се реализира.
Да,така е.Предприела съм действия и за това някак си препирам с този срок.Голямо е това ,което искам,но дано да стане.
Благодаря!

# 202
Здравейте момичета! Може ли малко помощ в тълкуването? Имам здравословен проблем, който лекувам от известно време, но все още не се чувствам добре. Реших да попитам картите как ще се развият нещата. Изтеглих две карти. Първата - Крал жезли, а втората - Страшният съд обърната. Аз си ги тълкувам, че ще се оправя, но бавно и може би след като преодолея някои неща от миналото. Какво мислите вие?

# 203
NewTrinity, и аз мисля така,но нека и по-опитните да споделят.
От сърце ти желая здраве!

# 204
Здравейте момичета! Може ли малко помощ в тълкуването? Имам здравословен проблем, който лекувам от известно време, но все още не се чувствам добре. Реших да попитам картите как ще се развият нещата. Изтеглих две карти. Първата - Крал жезли, а втората - Страшният съд обърната. Аз си ги тълкувам, че ще се оправя, но бавно и може би след като преодолея някои неща от миналото. Какво мислите вие?
Направени ли са всички необходими изследвания?

# 205
Направени ли са всички необходими изследвания?
Това, което лекарите смятат за необходимо е направено. Аз смятам, че трябва още едно изследване, но те ме уверяват, че не е нужно.

# 206
По този Страшен съд обърнат , според мен, не се прави всичко необходимо.

# 207
По този Страшен съд обърнат , според мен, не се прави всичко необходимо.
Благодаря, Silver Light! А за Крал жезли какво мислиш?

# 208
За крал Жезли не мога да кажа, защото по принцип картите не е ОК да се тълкуват една по една, а посланието им общо в комбинация. При теб тъй като си изтеглила 2 карти не мога да тълкувам, защото по принцип се теглят 3, 9 и т.н
Като цяло не работя с теми за здраве по логични причини, но тук Страшен съд обърнат винаги значи това , без значение темата.
Предлягам ти да си изтеглиш 3 карти и да ги споделиш тук, предполагам , че тогава и повече дами ще се включат, защото просто не се теглят по 2 карти

# 209
За крал Жезли не мога да кажа, защото по принцип картите не е ОК да се тълкуват една по една, а посланието им общо в комбинация. При теб тъй като си изтеглила 2 карти не мога да тълкувам, защото по принцип се теглят 3, 9 и т.н
Като цяло не работя с теми за здраве по логични причини, но тук Страшен съд обърнат винаги значи това , без значение темата.
Предлягам ти да си изтеглиш 3 карти и да ги споделиш тук, предполагам , че тогава и повече дами ще се включат, защото просто не се теглят по 2 карти
Много благодаря! По-късно ще изтегля 3 карти и ще споделя. Мислех че се тегли една карта и втора за пояснение.

Общи условия

Активация на акаунт