КАРТИ ТАРО - ТЕМА 25

• 28 190
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
Защо 4 карти, бе жена... Каква е тази подредба, не ми е позната.
Моля да си пишеш кои с картите, че голяма мъка така...
Хайде, опитай ти да кажеш какво мислиш по картите.

# 301
Десинка, напиши имената на картите. Само на Уайт ги знам, за да напиша.

# 302
Десинка, напиши имената на картите. Само на Уайт ги знам, за да напиша.

6 чаши
8 сила
Асо жезли
крал жезли

# 303
Здравейте! Бихте ли ми разтълкували тези карти? Въпросът е Ще се сдобрим ли с К.?
Хайде сега  да видим, какво ще ти кажат другите, щото това на лично съобщение, явно не ти хареса.

А защо трябва да разчитам само на Вашето мнение?
Защото всички други вече ни обиколи на ЛС. За това време щеше да си понаучила картите.
И е леко наивно да чакаш да чуеш това, което искаш.

# 304
Защо 4 карти, бе жена... Каква е тази подредба, не ми е позната.
Моля да си пишеш кои с картите, че голяма мъка така...
Хайде, опитай ти да кажеш какво мислиш по картите.

Тази подредба с 4 карти я гледах в един сайт за подредба на таро .

# 305
При тези карти ,с уговорката ,че съм начинаеща-не е отговорът на въпроса.

# 306
Под развлечение нямам предвид "други жени''
Развлечение е и да отидате на разходка, пътуване, шопинг, хубаво приготвена вечеря и т.н.

от този тип......
С писане по трудно се обясняват и "четат' карти Simple Smile

# 307
Под развлечение нямам предвид "други жени''
Развлечение е и да отидате на разходка, пътуване, шопинг, хубаво приготвена вечеря и т.н.

от този тип......
С писане по трудно се обясняват и "четат' карти Simple Smile

Вие отдавна ли гледате на карти 😊 До колко време се сбъдва предскаэаното ? Благодаря ❤

# 308
Не ме питате мен,но да напиша-картите винаги показват точно.Въпрос на време е правилно да ги разчетем.

# 309
Не ме питате мен,но да напиша-картите винаги показват точно.Въпрос на време е правилно да ги разчетем.

А кога се случва раэчетеното ?

# 310
Здравейте! Бихте ли ми разтълкували тези карти? Въпросът е Ще се сдобрим ли с К.?
Не виждам скарването да е много сериозно. Би трябвало да се оправите без проблем.

Десинка, моля те, не досаждай на пишещите в темата н а ЛС! Ако не ти отговарят в темата, едва ли ще им се занимава на лични.

# 311
Днес попитах картите""Ще има ли развитие по даден проблем?"
Изтеглих:
Асо жезли
Тройккка чаши
Седмица жезли
Според мен има желание за развитие,това което питащия чака е съществено за него,надява се на късмет повече отколкото на собствени действия.За мен само първата карта показва някакво действи,което не е достатъчно.
Вие како мислите?
Благодаря!

# 312
Днес попитах картите""Ще има ли развитие по даден проблем?"
Изтеглих:
Асо жезли
Тройккка чаши
Седмица жезли
Според мен има желание за развитие,това което питащия чака е съществено за него,надява се на късмет повече отколкото на собствени действия.За мен само първата карта показва някакво действи,което не е достатъчно.
Вие како мислите?
Благодаря!

Може ли да се питат картите всеки ден?

# 313
Може, но различни въпроси. Ако питаш някой едно и също нещо, а имаш отговаря на първото питане, няма смисъл. Нещата се променят, за това е добре, според мен, да се пита през определен период от време-например три месеца. Кога точно нещо ще се случи, то е показано, скоро, на а действие или не.

# 314
Може, но различни въпроси. Ако питаш някой едно и също нещо, а имаш отговаря на първото питане, няма смисъл. Нещата се променят, за това е добре, според мен, да се пита през определен период от време-например три месеца. Кога точно нещо ще се случи, то е показано, скоро, на а действие или не.

Ясно, ако питам всеки ден един въпрос? 😄 Все ще показва различно...

Общи условия

Активация на акаунт