КАРТИ ТАРО - ТЕМА 25

• 28 213
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
Ще е различно,но невярно.Не ги напрягай картите!

# 316
Тежък е този синдром... Да питаш картите, докато вземат, че ти отговорят, каквото на теб ти харесва...
Това няма да стане. Опит.

# 317
Тежък е този синдром... Да питаш картите, докато вземат, че ти отговорят, каквото на теб ти харесва...

Точно.

Да помоля за мнение все пак.
Днес попитах картите""Ще има ли развитие по даден проблем?"
Изтеглих:
Асо жезли
Тройккка чаши
Седмица жезли
Според мен има желание за развитие,това което питащия чака е съществено за него,надява се на късмет повече отколкото на собствени действия.За мен само първата карта показва някакво действи,което не е достатъчно.
Вие какво мислите?
Благодаря!

# 318
Здравейте,

Отдавна не съм писала тук, но преди ден ми се случи нещо, което  ме накара да посегна към картите и понеже съм под влияние на разнопосочни емоции се опасявам, че не тълкувам правилно. Ще помоля за вашето мнение.
Накратко обади ми се човек от миналото, с който не сме имали комуникация 6 месеца и поиска среща. Не сме имали връзка, имаше някакви емоции, но всичко свърши преди да е започнало.
Въпросът ми е с какви намерения ме потърси?
Картите са: Глупакът, 6 пентакли, 10 пентакли
Моя прочит е, че иска ново начало и то с много сериозни намерения, но тъй като съм пристрастна ще помоля за вашите коментари.

# 319
Според мен иска услуга и това касае някаква голяма сума пари.
Иска ти се да е ново начало, но няма как да е това с Глупакът на първа.

# 320
  • на последния етаж
На въпроса дали А е заплаха за работното място на питащия, се паднаха: 8 мечове, Кулата, 5 пентакли. Според мен има голяма доза несигурност у питащия, но не ми е ясна цялата комбинация.

# 321
На въпроса дали А е заплаха за работното място на питащия, се паднаха: 8 мечове, Кулата, 5 пентакли. Според мен има голяма доза несигурност у питащия, но не ми е ясна цялата комбинация.
Има реална заплаха за работното място, но питащия не вижда, че тя не идва от А.

# 322

Точно.

Да помоля за мнение все пак.
Днес попитах картите""Ще има ли развитие по даден проблем?"
Изтеглих:
Асо жезли
Тройккка чаши
Седмица жезли
Според мен има желание за развитие,това което питащия чака е съществено за него,надява се на късмет повече отколкото на собствени действия.За мен само първата карта показва някакво действи,което не е достатъчно.
Вие какво мислите?
Благодаря!

Няма да има развитие, питащия подхожда много несериозно.

# 323
Здравейте, включвам се и аз тук:blush:

Преживявам много тежък за мен период със много загуби и застой. Това ме накара да посегна към отдавна забравена и непипана колода със Таро във къщи.
Купувана преди години.
Горе долу от месец се занимавам със картите, като за сега предпочитам да тегле по една карта и то за въпроси на, който бързо ще знам отговора за да знам дали се ориентирам правилно със тях.
Изтеглих си и един път 3 карти със въпроса, ще успея да стана майка? Това излезе:

Аз така тълкувам: осмица жезли показва,че трябва да действам и да търся проблема. Нужна е активност.
Кралицатата чаши, че имам да извървя още път от радости и мъка ако мога така да се изразя.
Висшата жрица според мен показва, че ще имам успех.
Надявам се да се да ми помогнете и вие дали има наченки на вярност във моето тълкуване или е просто това, кпето искам да видя.
Иначе със единичните карти до сега успявам да оцеля много добре.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 20:19 от Cinnamon Cookie

# 324

Преживявам много тежък за мен период със много загуби и застой. Това ме накара да посегна към отдавна забравена и непипана колода със Таро във къщи.
Купувана преди години.
Горе долу от месец се занимавам със картите, като за сега предпочитам да тегле по една карта и то за въпроси на, който бързо ще знам отговора за да знам дали се ориентирам правилно със тях.
Изтеглих си и един път 3 карти със въпроса, ще успея да стана майка? Това излезе:
7 жезела, кралица чаши, императрицата.

Аз така тълкувам: седмица жезли показва,че трябва да действам и да търся проблема. Нужна е активност.
Кралицатата чаши, че имам да извървя още път от радости и мъка ако мога така да се изразя.
Имаператрицата според мен показва, че ще имам успех.
Надявам се да се да ми помогнете и вие дали има наченки на вярност във моето тълкуване или е просто това, кпето искам да видя.
Далеч не казвам, че съм много компетентна, но с тази императрица на последна позиция за мен отговорът е, че ще станеш майка в крайна сметка, но сега, както казваш, трябва да се бориш.

# 325
И аз се включвам с един въпрос.Дали ще има обаждане до края на седмицата,свързано с работна среща.Паднаха се само големи аркани.Тълкувам като не и заради тях и затова,че Силата е последна.Как мислите вие.Жрица,Светът,Сила

# 326

Купувана преди години.

Аз така тълкувам: седмица жезли показва,че трябва да действам и да търся проблема. Нужна е активност.

Купувана преди години.

Далеч не казвам, че съм много компетентна, но с тази императрица на последна позиция за мен отговорът е, че ще станеш майка в крайна сметка, но сега, както казваш, трябва да се бориш.

За мен тук има емоционална нестабилност и стрес. Нашето съзнание е настроено за възприемане на образи на подсъзнанието, отразяващи както нашите желания и предчувствия, така и нашите страхове и кошмари. Обърнете внимание на матката и долната част на корема има някакво нарушение там.
По-добре питайте, " ще имам ли свои деца", иначе е много общо, майка можете да станете и на чужди деца / например осиновяване/.

# 327
Аз не мога да повярвам, че се коментират карти за здраве, когато не се прави елементарна разлика между Императрица и Висша жрица...
На този фон 7 вместо 8 жезли е пренебрежимо малка грешка.
Оставам безмълвна.

# 328
Menarini, объркала съм цифрата..., за пръв път се опитвам да преведа колодата ми във български вариант. Много се извинявам за грешките.
Аз за това сложих и картинките за да се види точно кои са картите.
За следващия път ще се постарая да не обърквам така картите.
При тълкуванети си съм гледала правилните карти, понеже гледам и символите на самите карти. Нямам какво да му променям на него, сега дали е вярно е друга тема.
По другия въпрос, аз правя всичко необходимо като медицински изследвания. Не е тук мястото да обяснявам какви. Имам 2  опита ин витро и съответни 2 ранни аборта, направена е всякаква възможна диагностика преди следващия опит. Диагнозата защо се налага ин витро също е медицински доказана....обидно е да смяташ, че някой стои и разчита на картите за толкова важни неща.
След като медицински е направено нужното, мога и сама да решавам дали извън това искам  да попитам картите или не..
Има и друг момент, дали ще стане бебе от едно ембрионче все още е работа на природата, а не на медицината.

The Star, какво да кажа прав си, относно емоционалното ми състояние, няма да се оправдавам за това, че е такова. Нормално предвид всичко, което ми се случи в последно време. Страхът, че няма да ми се случат нещата също е там.
Въпроса,  аз също мислех да го променя понеже така е много общ.
Пак се извинявам за двете объркани карти.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 20:21 от Cinnamon Cookie

# 329
Здравейте дами!
Днес моя приятелка тегли от моите карти за нов човек в живота и с въпрос какво очаква той от нея и отношенията им. Картите ги изтегли лично тя. Предупредих я че не съм добра в разчитането, затова и сега пиша на вас преди уви да я сваля на земята. Паднаха и се крал чаши кралица чаши и 9 чаши. Много чаши много нещо. Според мен картите показват нея и нейните копнежи за щастлива дългосрочна партньорска връзка (по крал и кралица чаши), но и че ще бъдат неудовлетворени желания (по 9 чаши). Ще кажа аз защо тълкувам 9 чаши така - на мен винаги 9 чаши ми излиза като неудовлетворено напразно желание, не знам - друг човек тегли и може при нея да не е така. Можете ли да съдействате с потвърждение на моето тълкуване или пък ще се радвам да чуя и различна гледна точка пък ще видим какво ще стане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт