КАРТИ ТАРО - ТЕМА 25

• 28 014
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Да, моля те, сподели като напишеш кои са били картите на също, за да може да се търси защо, ако има грешка. Сякаш повечето хора не дават обратна връзка, дали защото са разочаровани или защото са доволни и вече не им пука, но така не може да се проследи във времето какво става.

Хубаво е пак картите въпросът, тълкуванието, срока и всичко, което е станало.

А може ли да се появи предложение от старата ти работа/фирма?

# 91
Да, моля те, сподели като напишеш кои са били картите на също, за да може да се търси защо, ако има грешка. Сякаш повечето хора не дават обратна връзка, дали защото са разочаровани или защото са доволни и вече не им пука, но така не може да се проследи във времето какво става.

Хубаво е пак картите въпросът, тълкуванието, срока и всичко, което е станало.

А може ли да се появи предложение от старата ти работа/фирма?
Стара работа имам един вид работих сама за себе си,сега търся като наемен кадър.Да днес ми се обадиха за интервю,дано да стане,ще пиша.

# 92
Скрит текст:
Момичета,

Аз съм една наивна душа, която в момента е в безизходица. Имам карти от години, но много рядко се допитвам до тях.  Може би се страхувам?! Преди повече от два месеца платих на чужд човек задължение. Той трябваше да ми върне парите, но изчезна. Нямам връзка с него. Попитах дали ще ми върне парите: Рицар чаши, Кралица Меч, Императрицата. Картите според мен показват, че съм била измамена, непрекъснатите ми опити за контакт и непримиримостта ми. Последната карта не зная, как да я тълкувам. Може би, че нищо не мога да направя и трябва да забравя?! Изтеглих още една комбинация, като попитах дали ще се свърже с мен до седмица: 5 чаши, Страшният съд, Висшата Жрица. Картите отново показват моето състояние. Не мога да свържа в комбинация Страшният съд и Висшата Жрица, но предполагам, че може би нещо се е случило, за което не зная и няма да разбера, но отговорът би трябвало да е не, няма да се свърже с мен, нито сега, нито никога. Ще бъда благодарна, ако някой с повече опит направи коментар.
Чак за никога не знам, но в зададения срок, със сигурност не.
Тази Императрица като ми се появи на трета, ми бърка в здравето. Кралица меч на втора мисля, че показа, че нещата са в твои ръце, поналъгал те е, вижда се, но мисля всичко е в твои ръце.
Нямам възможност да тегля. Питай дали ще ти върне парите до месец примерно
Скрит текст:
Здравей,
Благодаря за отговора! Изтеглих нови карти с въпрос дали ще ми върне парите до края на този месец. И така 7 Меча, Императорът, Жрецът. Отново се вижда измамата, Императорът явно описва човека, който ми дължи пари, а Жрецът на последна ми показва, че това трябва да ми е за урок и да не правя повече така. Иначе не съм спирала да го търся, но нищо. Обмислях да пиша на огранизацията, за която работеше, но на сайта им прочетох, че не отговарят на въпроси извън компетентността си.

С тези два тотално зациклили ГА ,надали... Нещата в момента са непроменими ,поне в зададения срок.
Императорът въобще не показва човека,а невъзможността да се развие ситуацията в този момент ,подкрепена от Жреца на трета - съвсем. Което не е причина да се отказваш,разбира се. Но в този срок няма да се случат нещата,според мен.
Някакъв документ имаш ли за тези дадени пари ?

С тези два тотално зациклили ГА ,надали... Нещата в момента са непроменими ,поне в зададения срок.
Императорът въобще не показва човека,а невъзможността да се развие ситуацията в този момент ,подкрепена от Жреца на трета - съвсем. Което не е причина да се отказваш,разбира се. Но в този срок няма да се случат нещата,според мен.
Някакъв документ имаш ли за тези дадени пари ?
Благодаря! Документи имам, но телефоните са изключени, на мейла не отговаря. Адресът му е в чужбина. Ще пиша до организацията, за която работеше. Наивно е от моя страна да вярвам, че ще ми помогнат, но това е последният ми шанс. Ще се свържа и с адвокат.
[/quote]

Здравейте, моето мнение по картите е малко по-различно. 7 меча в твоя случай е предателство, измама, както и това, че човека който го е направил си е просто такъв, крадец и измамник. Той никога не би ти върнал тези пари. Императора е необходимостта от план за действие и задължително ползването на специалист, който да ти помогне. Жреца е, да претвориш мислите, замисления план в действие и това, че от теб зависи развитието на тази ситуация.

Признавам обърках се не са големи аркани.На мен ми е по-лесно за друг непознат човек да тегля карти,защото сякаш при теглене за мен и познати натоварвам картите със субективното си отношение.
Хубав ден на всички!
От Нова Година насам съм в процес на търсене на работа,но все не ми се получава.За това си изтеглих карти ,дано ми подскажат:
Кралица мечове
Асо чаши
6 жезли

Дали до месец ще получа дбро предложение за работа?
Първата карта ми показва ,че съм упорита в търсенето на работа,а последната ,че най-вероятно нещата ще се случат.Дано да е така.

Да си побутна питането за работа!Благодаря предварително на отзовалите се!

Тук не говорим просто за някаква работа, а на висока позиция и добре платена. Отговаряща на статуса на питащия. Когато човек има високо мнание за себе си, такава работа търси и би приел. Това според мен казват картите.

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 15:46 от The Star

# 93
Аз пак като злата вещица, но с това глупаво Асо чаши на втора, абсолютно нищо не очаквам да се случи. Срива цялата амбиция на Кралица меч.

# 94
Аз пак като злата вещица, но с това глупаво Асо чаши на втора, абсолютно нищо не очаквам да се случи. Срива цялата амбиция на Кралица меч.

Да, няма как да се случи, освен ако не си промени изискванията.

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 16:23 от The Star

# 95

Да, няма как да се случи, освен ако не си промени изискванията.
Да,много искам да се случи,за това съм понамалила изискванията.

# 96
Аз искам да добавя,че кралица мечове показва самото интервю за работа в такива въпроси. Според мен ще има интервю за работа,за това работно място ще има още желаещи.По картите бих казала,че ще се справите с конкуренцията и ще получите работата,ако се постараете.Но може и да греша,вие ще кажете какво ще се случи.
А за другото исках да кажа,че поне може да се благодари на хората,които теглят карти,даже и да не ги тълкуват,защото никой не е длъжен да го прави,така мисля аз

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 17:56 от Jaienvie

# 97
А Кралица Мечове при вас показвала ли се е за необвързана жена във въпрос на отношения?

Четох статия, че има и такова тълкуване

# 98
При мен да. И като колежка в работата,и като конкурентка пак в работата,и като жена,която няма деца.И необвързана също,която има много претенции за мъжете като цяло.

# 99
Кралица меча може да изстуди и най-страстният мъж с критиките си. Студена жена, вероятно е станала такава с причини, но е загубила част от нежността, топлината и като цяло женствеността.

Четирите кралици, ако трябва да ги оприлича на сезони тази е зима.

# 100
Пък Кралица пентакли много хубава...🤣

# 101
Цитат

Здравейте, моето мнение по картите е малко по-различно. 7 меча в твоя случай е предателство, измама, както и това, че човека който го е направил си е просто такъв, крадец и измамник. Той никога не би ти върнал тези пари. Императора е необходимостта от план за действие и задължително ползването на специалист, който да ти помогне. Жреца е, да претвориш мислите, замисления план в действие и това, че от теб зависи развитието на тази ситуация.

Благодаря! Ще опитам да се свържа с адвокат и ако мога да си го позволя ще действам. Ако постигна успех ще дам обратна връзка.

# 102
Пък Кралица пентакли много хубава...🤣
Никоя крайност не е хубава  Simple Smile
Според Фройд вероятно перфектната кралица би била съчетание между 4те кралици  Simple Smile

Майката- кралица Пентакли
Кралицата (в кариерата) - кралица Меча
Любовницата  - кралица Жезли  (моята любимка).
Момиченцето - кралица Чаши

Всяка една от тях (нас) има силни и слаби страни, според Юнг имаме силно развити две от тях и трябва да работим за другите две, за да получим баланс.

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 21:03 от ~Канела~

# 103
Цитат

Благодаря! Ще опитам да се свържа с адвокат и ако мога да си го позволя ще действам. Ако постигна успех ще дам обратна връзка.

Съгласна , тук си излиза 100 % измама
Мисля, че е замесен доста властен и силен човек, мъж
Имаш възможност да се справиш, като се допиташ за съвет / Жрецът/ до човек, който да ти помогне да действаш.Много правилно си се насочила Адвокат !

# 104
Днес си изтеглих три карти за мен:
Колелото на живота
Рицар пентакли
тройка мечове

Оптах се да ги разчета:Нещата са се задвижили и започва нов цикъл от живота ми,който ще се случи в бъдеще,но ще има и разочарования.
Вие как бихте ги тълкували?Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт