КАРТИ ТАРО - ТЕМА 25

• 28 391
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Cafe, не е задължително да е минало, настояще и бъдеще. Всичко зависи от въпроса и самите карти. Не е толкова просто. Може първата карта за е основата на ситуацията. Особено, когато гледам на клиенти преди всичко гледам картите в комбинация.

# 121
Caffe,
извади 9 пентакли от тестето, сложи е пред теб,
задай въпрос към нея  какво иска да ти каже
Разбъркай картите добре и тегли 3
Тълкувай ги.....
Simple Smile
#goodluck

# 122
Simple Smile Тази колода също ми е любима, до мен е и я снимах, тя е само за любовни отношения
Погледнете Кралица Меч ( долу най вдясно),  отново има строгост, но тук вече тя е студена към определен мъж, снажен и наперенна портрета.Тя му е ядосана...
Погледнете на масата до нея червеното сърчице с набодени иглички....
Е за това е гневна Simple Smile))
Продължава да го дебне, не го е забравила...
Приказка Simple Smile
Здравейте, бих искала да Ви попитам, дали тези карти са част от Taro Scarabeo Sexual Magic. С тях се гадае само за отношения доколкото разбирам. Мисля да си закупя и тези, а дотогава ще ви чета и ще се уча. Blush

От скоро  чета темата, и бих искала да ви помоля да ми изтеглите 3 карти....Изправена съм пред избор, дали да се боря с всички сили за човека, когото искам, да направя огромна промяна, да сменя град и това, което работя за да съм до него. Бих формулирала въпроса си по скоро като "Ако аз предприема действия дали ще сме заедно отново"

# 123
Амалфи ето трите карти:
Асо жезли
Тройка чаши
Седмица жезли
За мен с уговорката, че съм начинаещ отговорът е положителен. Успех!

# 124
Амалфи ето трите карти:
Асо жезли
Тройка чаши
Седмица жезли
Според мен пък е по-скоро не... В нито една карта не виждам положителен отговор, нито в асото (Добре че е първа все пак, но по скоро показва желанието), нито в 7 жезли, която за мен показва нежелание да се откажеш от него, а трите чаши да не би той вече да е обвързан с друга?

# 125
И от мен едни карти по горния въпрос.
Кралица на жезлите, 4 жезли и Любовниците.

# 126
Амалфи ето трите карти:
Асо жезли
Тройка чаши
Седмица жезли
Според мен пък е по-скоро не... В нито една карта не виждам положителен отговор, нито в асото (Добре че е първа все пак, но по скоро показва желанието), нито в 7 жезли, която за мен показва нежелание да се откажеш от него, а трите чаши да не би той вече да е обвързан с друга?
Много сте отзивчиви момичета, благодаря на всички. Relaxed
Човекът не е обвързан с друга, просто неговите цели, идеи и виждания за живота са други, има чувства към мен. Аз предполагам, че "Седмица жезли"  изразява неговото нежелание за връзка с мен. С този човек, бяхме заедно година, много сме близки емоционално, и той търси контакт почти всеки ден с мен(приятелски). Нежеланието му за връзка се дължи и на характеровите му особености, различното мислене, разбира се и останалите обстоятелства имат влияние Simple Smile Моя въпрос, свързан с промяната и действията от моя страна, се дължи главно на неговата нерешителност.

# 127
  • варна
Здравейте на всички любителки на карти ТАРО прочетох всички теми и малко трудно влизам във нещата за купих си карти таро но проблема е че забравих да си купя и книга за да ги разчитам макар че ми казаха че има такива теми в интернет пространството за разчитане на картите  ще ви бъда много благодарна ако някой може да ми разчете картите който си хвърлих за въпроса 
Какво да очаквам с този паричен проблем след два дена със сигорност може и да не съм задала правилно въпроса 
Асо жезли
Императрицата
Рицар жезли
Асо мечове видях че гледате долната карта за това на правих и аз така когато си хвърлях картите погледнах и долната карта
Предварително благодаря на дамите които ще се отзоват на мойта молба.

# 128
  • При децата ми
Давам обратна връзка: В началото на година питах за едни разговор за изясняване на отношенията между мен и мъж. Изненадващо, доста изненадващо за мен този разговор се случи миналата седмица, и то по начин, който аз не очаквах /в добрия смисъл/. Изяснихме отношенията. Поне засега.

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 14:21 от Hrispa76

# 129
Давам обратна връзка: В началото на година питах за едни разговор за изясняване на отношенията между мен и мъж. Изненадващо, доста изненадващо за мен този разговор се случи миналата седмица, и то по начин, който аз не очаквах /в добрия смисъл/. Изяснихме отношенията. Поне засега.
А какви бяха картите?

# 130

Здравейте, може ли да ми ги разчетете, много Благодаря ❤️❤️❤️😊

# 131
Тук е тема за Таро.

# 132
А какви бяха картите?
И аз това да попитам

# 133
  • При децата ми
8 чаши, крал меч, девятка пентакли.

# 134
8 чаши, крал меч, девятка пентакли.
А какво беше тълкуванието тогава?

Общи условия

Активация на акаунт