КАРТИ ТАРО - ТЕМА 25

• 28 386
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
  • При децата ми
8 чаши, крал меч, девятка пентакли.
А какво беше тълкуванието тогава?

Че разговор няма да има. 
Jaienvie, изрази мнение, че разговор ще има, и той ще бъде за важните неща в живота, и да, така беше.

# 136
Радвам се,че съм познала:) Аз не съм привърженик на това,че щом има чаши като първа карта,значи няма стабилна основа.Останалите две карти са по-силни една до друга даже и след чаши:)

# 137
само да спомена , че енергията е мн променлива, защото човек е свободен и има личен избор.
Преди 3 месеца енергията е една, но към днешна дата пластовете на Вселената и енергиите се разместват и отговорите ще са други....
8 чаши е чисто и просто оттегляне
9 е самодостатъчност, застой, чувстваш се добре в кожата си
Само Крал Меч е деен, но трите бих ги тълкувала, че този кРал ще се оттегли и за момента се чувства добре сам....
обаче след месец енергията на този Крал ще се промени и той може да пожелае да говори...
Това е мое наблюдение и мнение , не натрапвам на никого, че е достоверно....

# 138
На същото мнение съм. Не само енергията е друга, всеки човек днес има една гледна точна и намерение, а утре - други.
По тези карти, аз мисля , че показват, че този Крал Меч гледа по хладен начин на тези отношения, картите наистина показват оттегляне. По-интересното е, дали този разговор, който вече се е състоял, ще доведе до промяна

# 139
Съгласна съм с вас,но 8 чаши е карта,която поне при мен е показвала неща,които се случват в период около един месец.Не ми е излизала  на въпроси,които се отнасят за три месеца или повече,но наистина незнам дали е така по правило или не,а и незнам кога е зададен въпроса.Все пак отново съм на по-различно мнение и не смятам,че единственото значение на картата е отдалечаване и напускане,а и вглеждане и търсене на нови възможности.Особено когато 9 пентакли следват в комбинация с мечове.

# 140
Здравейте, може ли да помогнете в прочита? Благодаря ❤️❤️❤️😊

# 141
Какъв е въпроса?

# 142
за развръзка на отношения

# 143

Мила, на мен не ми говорят звездите. Аз тълкувам карти. Ако искаш, сподели конкретно как точно е зададен въпроса, защото това има значение. Така можем да тълкуваме. Ако някое от другите момичета тук може да каже мнение по картите без конкретен въпрос , да пробват.

# 144
извинявайте 🙂
Ще се сдобрим ли с мъжа ми

Мила, на мен не ми говорят звездите. Аз тълкувам карти. Ако искаш, сподели конкретно как точно е зададен въпроса, защото това има значение. Така можем да тълкуваме. Ако някое от другите момичета тук може да каже мнение по картите без конкретен въпрос , да пробват.

# 145
Моите карти на този въпрос /дали ще се състои разговор с въпросния мъж до един месец/ бяха  3 меча, Асо меч, Императорът и отговорът ми по тях също беше отрицателен.

Но по 8 чаши, крал меч, девятка пентакли, не си спомням дали съм коментирала, но също бих казала, че би трябвало да има разговор. 8 чаши е отправяне към по-добър период или възможности и като първа карта не бих казала, че значи раздяла или отдалечаване, примерно. Ако беше последна, щях да се замисля.

Да добавя само, че се потвърждава мнението ми на един и същ въпрос да не се теглят повторно, че и повече пъти, карти, защото истината е в първата изтеглена комбинация.

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 10:54 от Silky_soft

# 146
Моите карти на този въпрос /дали ще се състои разговор с въпросния мъж до един месец/ бяха  3 меча, Асо меч, Императорът и отговорът ми по тях също беше отрицателен.

Но по 8 чаши, крал меч, девятка пентакли, не си спомням дали съм коментирала, но също бих казала, че би трябвало да има разговор. 8 чаши е отправяне към по-добър период или възможности и като първа карта не бих казала, че значи раздяла или отдалечаване, примерно. Ако беше последна, щях да се замисля.

Мисля аз писах,че няма да се състои ,не помня задаван ли е бил срок.Но и по картите на Силки ,бих казала ,че няма да има,не и в зададен срок,по тях особено.

За мен 8 чаши е карта,указваща невъзможност да немрим път напред. Хем искаш да прережеш въжето с нещо - ситуация или човек,но си толкова свикнал с нея,че не можеш да го прежалиш.Същевременно не виждаш път напред. Нещо старо и отдавна...Нещата се променят. Ние сме свикнали на едно, но сега идва ред на друго. напускане, сбогуване. Но пък примката е здрава.
Би било грешка да се хващам за една карта, ,но мисля,че тук тя е атрибутивна на Крал меч,само той може да разреже тази примка.
Вероятно ,ако съм сгрешила ,тъй като виждам,че картите на Силки са в зададен срок ,9 пентакли ме е подхлъзнала. Сложна ми е и не я разбирам напълно.
По картите на Силки обаче освен,че не виждам разговор ,ситуацията няма да има развитие. Не и в рамките на 1 месец.

# 147
9 Пентакли е и много самотна карта
Тези карти 8 чаши Крал Меч 9 Пентакли аз ги виждам така - не ме интересува, какво оставям тук, тръгвам си, категоричен съм в решението ми, тук сам ми е хубаво и ми е добре
Така ги виждам... просто самите карти разказват един мисловен процес. Не знам как е бил точно зададен въпроса. Но! Дори да е бил , дали ще говорят пак, картите понякога показват не , каквото ги питаш, а каквото ти е полезна да знаеш по тази тема. Според мен тук картите са казали, че тези отношения вече няма да ги бъде и няма значение , ще има ли разговор или не.

# 148
Какви промени ме очакват на работа до 3 месеца?
Обесеният 2 пентакли рицар мечове

Някаква нова отговорност, с която трябва да жонглирам така разбирам и обесеният на първа и 2 пентакли, че даже и рицар мечове го срещна тълкувам като нова отговорност или че ще ми трябват допълнително сили.
Обесеният още като че няма да има финансови блага, увеличения, а даже може и лишения откъм бонуси..
Всъщност като се замисля самите карти няма много енергия за промяна. Някой има ли мнение?

# 149
Мисля, че всъщност си задала въпроса, за да разбереш, дали ще имаш тези финансови блага и увеличения и картите са уловили това и затова е отговора. Дават отговора още с Обесения - че няма да ги има през зададения период, ти по 2 Пентакли на този етап проявяваш търпение и изчакваш, но в крайна сметка това ще те изнерви крайно. Може и де предприемеш някакви действия по този повод.

Общи условия

Активация на акаунт