КАРТИ ТАРО - ТЕМА 25

• 28 244
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
Темите за здраве са много, много специфични.Може би човек с доста голяма практика и опит трябва да чете.
Даже препоръчвам да се избягва тази тематика, защото много лесно се влияе психически , душата е ранима и може да се заблуди и подведе !!!

# 211
Така е. Аз си проведох лечение, но някак бавно вървят нещата и за това реших да се допитам до картите. Сега изтеглих 3. Ще ги споделя да видя мнението ви и спирам 🙂 Картите са Рицар на жезлите обърната, Глупакът и Луната обърната.

# 212
Здравейте момичета! Може ли малко помощ в тълкуването? Имам здравословен проблем, който лекувам от известно време, но все още не се чувствам добре. Реших да попитам картите как ще се развият нещата. Изтеглих две карти. Първата - Крал жезли, а втората - Страшният съд обърната. Аз си ги тълкувам, че ще се оправя, но бавно и може би след като преодолея някои неща от миналото. Какво мислите вие?
Направени ли са всички необходими изследвания?
Това, което лекарите смятат за необходимо е направено. Аз смятам, че трябва още едно изследване, но те ме уверяват, че не е нужно.
Направи го. Не всичко необходимо е направено.

# 213
Silky_soft, благодаря 💐

# 214
Момичета, мислите ли, че изтеглените онлайн карти също са верни?

# 215
Да,според мен ,но някак си дават по-шаблонни отговори от изтеглените ръчно.

# 216

Не. Картите трябва да имат връзка  с човека,който работи с тях.

# 217
И аз предпочитам лично изтеглените карти. Да имаш връзка с колодата и да общуваш с нея, това е важното и така се получават истинските отговори.

# 218
Здравейте!
Моля някой от по-разбиращите от мен,да ми обясни тази комбинация.Въпроса е какво да очаква жената от мъжа,скоро са се запознали.
Много благодаря!

# 219
Стабилност
Умерен човек, но по бавен
Може и да е по внимателен и да не бърза м тези отношения.  Картите са ти хубави
Може да прочетеш за Крал Пентакли по вече при интерес:)

# 220
Крал Пентакли това е Дон Корлеоне 😁 Ахахаха в кръга на шегата (или не съвсем) Вие какво мислите, момичета?

# 221
Стабилност

Не зная как да тълкувам Справедливостта,излязла като първа в подредбата.

# 222
Стабилност

Не зная как да тълкувам Справедливостта,излязла като първа в подредбата.

Взаимна изгода и нужда. Ако питащата иска " нещото" да се случи, трябва да играе по неговите правила, на крал Пентакли. Той ще диктува правилата и ще стане както той каже. Определено няма да е това, което тя иска.

# 223
Здравейте!
Моля някой от по-разбиращите от мен,да ми обясни тази комбинация.Въпроса е какво да очаква жената от мъжа,скоро са се запознали.
Много благодаря!
Да очаква трудности пред връзката. Много е възможно да не могат да бъдат заедно.

# 224
Какво мислите за тези карти по въпрос “Обвързан ли е мъж?”

Справедливост Луната Жреца

Общи условия

Активация на акаунт