КАРТИ ТАРО - ТЕМА 25

• 28 175
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, отдавна не съм писала в темата. Хвърлих едни карти и реших да питам за мнение по тях. Въпросът ми е Как ще се развият отношенията с М. до шест месеца? Картите са :
Кралица жезли Жрецът Крал меч
Ако някои има желание да даде едно тълкуване.  Yum

Може и да греша, но мисля, че тук темата за брака, годежа и въобще съюза м/у двама души е силно застъпена. Според мен, тук става въпрос за промяна в статута на тези отношения. Дали заради близките, които ви "натискат" да преминете на едно по-сериозно ниво в тези отношения, според тях /дошло ви е времето за брак, годеж и тн./ или вие смятате, че вече е време всичко да бъде ясно - как продължаваме, защо продължаваме и тн. Постави ли сте ясно и категорично, какво е вашето желание. Ще има яснота по темата, съвсем скоро. Не мисля обаче, че М е готов за развитие.

# 256
Здравейте, ще направя едно включване и аз. Момичето, което тълкува картите, все още се учи, затова питам и за вашите мнения. Питането е от любовно естество, отнася се за човек, с когото никога не съм имала връзка.

Въпросът е: какво трябва да знам за мен и В.?

Подредбата е от 3 карти и е следната:
минало: Паж Пентакли - обърнат
настояще: Влюбените
бъдеще: Страшният съд

Какво мислите?
Какво каза начинаещата?
Аз не разглеждам картите като минало-настояще-бъдеще. Не виждам сериозно бъдеще за тези отношения. Тук единият яко използва другия. Ако още не се е усетил, ще стане. Нещата се обмислят, някой се чуди какво да направи и, ако не вземе сам решение, събития отвън ще го принудят. Може да е внезапно откритие за това, че другия има съвсем различни от романтичните намерения.
Може пък да предпочете просто да се позабавлява и каквото стане.

Много моля, коментарите в темата да са свързани само с въпроси и комбинации от карти!
Кой колко е велик, знаещ, можещ, успешен, платен, търсен или незаменим таролог не е обект на темата. Ако някой особено държи да бъде забелязан, да си сложи подпис, лого, подходящ аватар и по този начин да се отбележи.
Коментари от посочения тип оттук нататък ще бъдат докладвани!

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 12:44 от Silky_soft

# 257
Здравейте, ще направя едно включване и аз. Момичето, което тълкува картите, все още се учи, затова питам и за вашите мнения. Питането е от любовно естество, отнася се за човек, с когото никога не съм имала връзка.

Въпросът е: какво трябва да знам за мен и В.?

Подредбата е от 3 карти и е следната:
минало: Паж Пентакли - обърнат
настояще: Влюбените
бъдеще: Страшният съд

Какво мислите?
Какво каза начинаещата?
Аз не разглеждам картите като минало-настояще-бъдеще. Не виждам сериозно бъдеще за тези отношения. Тук единият яко използва другия. Ако още не се е усетил, ще стане. Нещата се обмислят, някой се чуди какво да направи и, ако не вземе сам решение, събития отвън ще го принудят. Може да е внезапно откритие за това, че другия има съвсем различни от романтичните намерения.
Може пък да предпочете просто да се позабавлява и каквото стане.

Много моля, коментарите в темата да са свързани само с въпроси и комбинации от карти!
Кой колко е велик, знаещ, можещ, успешен, платен, търсен или незаменим таролог не е обект на темата. Ако някой особено държи да бъде забелязан, да си сложи подпис, лого, подходящ аватар и по този начин да се отбележи.
Коментари от посочения тип оттук нататък ще бъдат докладвани!

Здравейте, тя каза почти същото. Казах й и подробности около самия въпрос, за да е по-наясно със ситуацията и да разчете правилно картите. С този човек не съм имала връзка, нито интимни отношения досега. Имаше неразбирателство по отношение на първата ни среща, той искаше само секс, а аз отказах, и от тогава не комуникира с мен. Сигурна съм, че нещата не са приключили там и че ще се видим отново.

Момичето тълкуваше картите като минало, настояще и бъдеще. За всяка от тях каза следното:
минало - Паж Пентакли - обърнат - усещам, че в миналото си била в отношения с незрели мъже, които не са имали ясна цел за това какво искат от една връзка и от жената в нея. Той е от този тип мъже и не взима насериозно твоите чувства, нито на която и да е друга жена когато става въпрос за връзки.

настояще - Влюбените - в момента си в търсене на връзката, която винаги си искала, с мъж, който да те разбира и който може да ти даде каквото заслужаваш. Имаш да направиш избор между добрия и лошия тип мъже. Той от кои е? Аз знам отговора, но какво чувстваш ти? Ако предчувствието ти казва, че нещо не е наред, значи нещо не е наред. Мисля, че ти вече знаеш какво трябва да направиш.

бъдеще - Страшният съд - ако избереш да си с него, може да се почувстваш осъдена от околните за това твое решение, особено ако знаят какво се е случило между вас преди. Или, тази карта може да означава, че ти/или той е решил твърдо да не се виждате отново и нови предстоящи връзки с други хора ви очакват. Той най-вероятно също се чувства осъден от теб, заради това, което се е случило на първата ви среща, както и трябва.

Бъди внимателна когато взимаш решения, свързани с него. Красива си и заслужаваш най-доброто, не си играй с Паж.

Какво мислите?

Надявам се скоро да има решение от негова страна да се видим отново и да се изясним. Ясно ми е какво иска от мен, но се примирих отдавна с този факт и просто искам да го видя пак. FlushedNo Mouth

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 13:55 от usaimmigrant

# 258
Извинявайте, че се набърквам, имам въпрос.

Тук единият яко използва другия.

Това заради обърнатия паж ли е?

# 259
Точно заради него.

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 08:23 от Silky_soft

# 260
А Страшният съд неутрално ли е тук? Към да или не клони повече, ако въпросът беше зададен със затворен отговор?

# 261
Към не клони,а и той не може да е неутрален

# 262
Ееее.. Стана ми интересно, защото вчера търсех значението на тези три карти в тази си комбинация и в един чужд сайт пишеше, че било неутрална карта.

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 21:15 от usaimmigrant

# 263
Аз започвам да се отчайвам, че някога ще ги разбера тези карти.

# 264
Страшният съд показва отлагане, когато си затваряме очите и не искаме да видим нещо.
В този случай може да означава, че чувстваме, че отношенията са безперспективни, но настояваме да продължаваме. Тогава ще се случат неща, извън нас, които ще ни заставят да прогледнем. Тази карта ни кара да помислим добре, особено след Влюбените. Тук става въпрос за доста сериозен избор или такъв, който ще донесе след себе си сериозни последствия.

# 265
Значи явно той трябва да направи избор, защото аз няма между какво да избирам, освен ако не става въпрос за това, че съм в друга връзка в момента. Така или иначе, само изчаквам той да се свърже с мен отново и ще прекратя сегашната си връзка.

# 266
Аз чак сега забелязах, че картите на това момиче са влюбените+страшния съд, а преди няколко дни пак по любовен въпрос аз изтеглих страшния съд+влюбените. Не мога да повярвам!
А първата карта е обърната и в двете комбинации.

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 21:41 от Cafe

# 267
Значи явно той трябва да направи избор, защото аз няма между какво да избирам, освен ако не става въпрос за това, че съм в друга връзка в момента. Така или иначе, само изчаквам той да се свърже с мен отново и ще прекратя сегашната си връзка.
Вие ще правите избор,не той 🙂 Картите са отразили вас.

# 268
Така ли? Благодаря за уточнението! Hug Hug
Мислех, че се отнася за един от двамата и понеже аз нямам опции, между които да избирам, реших, че изборът ще е от негова страна. Аз съм на разположение за него, а той трябва да реши иска ли пак да се видим и да се изясним или не.

# 269
Вижте какво открих в старата тема - https://bg-mam.ma/p/1264911/41987448

Каква е тази работа със страшния съд и влюбените? Не мога да повярвам, че се падат все така. Общото е, че винаги се пита за мъж.

Общи условия

Активация на акаунт