КАРТИ ТАРО - ТЕМА 25

• 28 170
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте,

Предстоят ми сериозни работни срещи, моля някой да ми изтегли карти за въпроса  - Ще има ли негативни последствия за мен след срещите?
Благодаря предварително
ganu6ka,заповядай за теб изтглих:
Асо кчаши
Смъртта
Тройка мечове

За мен като начинаеща картите показват разочарование и край на нещо.
Моля по опитните да пишат.Благодаря!

# 286
Здравейте,

Предстоят ми сериозни работни срещи, моля някой да ми изтегли карти за въпроса  - Ще има ли негативни последствия за мен след срещите?
Благодаря предварително
ganu6ka,заповядай за теб изтглих:
Асо кчаши
Смъртта
Тройка мечове

За мен като начинаеща картите показват разочарование и край на нещо.
Моля по опитните да пишат.Благодаря!

Според мен, тук Асо чаши определя твоята поносимост да примеш някаква истина.  Смъртта е изясняване на ситуцията, както и твоето съпротивление свързано с нея. 3 меча "отрязва" времето, всичко напред и всяко желание нещата да са по-различни, казва своето "не", стопира всички надежди.  В общи линии, няма да си доволна.

# 287
Може ли помощ? Simple Smile
Има ли чувства той към мен?
Рицар на мечовете
Седмица пентакли
Умереност
И падна и деветка чаши

# 288
Може ли помощ? Simple Smile
Има ли чувства той към мен?
Рицар на мечовете
Седмица пентакли
Умереност
И падна и деветка чаши

Моето мнение по картите е следното:
Рицар мечове в случая го виждам като студ и егоизъм. Човека мисли само за себеси и плановете си, като напълно пренебрегва плановете на партньора. В един момент си мислите, че проблясват някакви чувства, в следващия момент виждате един хладен човек.
Седмица пентакли, това е тъгата и разочарованието от партньора. В отношенията са вложени много усилия, но възвръщаемост няма. Развитието на връзката е в задънена улица. Едностранно желание във връзката - единият партньор иска нещо, а другият не е готов, или въобще няма такива планове.
Разбирате и осъзнавате, че подобна ситуация няма да продължи дълго и е необходимо да се вземе решение и да се излезе от ситуацията.
Умереността - тук е важно да се осъзнаят проблемите, конфронтацията с някого или с нещо, което пречи на развитието на отношенията. Трябва, да търсите баланс и хармония в други области от живота си, за да освободите място за любящ партньор, който ще влезе в живота ви.
9 чаши е състояние в което не ти пука, от нищо и за никой, не искаш да бъдеш ангажиран, живееш ден за ден и тн., няма как да има сериозни отношения и чувства от такъв човек.

# 289
Много благодаря! Начинаеща съм с картите и ми е много трудно да ги разчитам безпристрастно, когато е за мен.

# 290
Здравейте,

Благодаря предварително
Моите карти по случай са Асо меч, обърната 9 чаши, Паж меч
Говорят за грешна преценка на ситуацията, погрешна е посоката в плана за действие и освен това има голяма доза неискреност между участниците. Някой тайно събира информация или за друг човек, или за предмета на разговор. Тежки срещи ще са, може би няма да си удовлетворена от резултата или от целия ход на разговорите.

# 291
Здравейте,

Благодаря предварително
Моите карти по случай са Асо меч, обърната 9 чаши, Паж меч
Говорят за грешна преценка на ситуацията, погрешна е посоката в плана за действие и освен това има голяма доза неискреност между участниците. Някой тайно събира информация или за друг човек, или за предмета на разговор. Тежки срещи ще са, може би няма да си удовлетворена от резултата или от целия ход на разговорите.

Тези карти на мен ми звучат като:  / Асо меч/ проблемите да останат в миналото, / 9 чаши обърната/ тук я виждам като " моля се за чудо" отчаяно желая нещо, / паж меч/ желанието за успешен изход от заплетена ситуация.
Може да се получи информация, която трябва да се провери, разбира се, но която може да бъде от полза за разрешаване на ситуцията. Най-важното е, да има дисциплина,  решителни действия и да няма колебание.

# 292
Здравейте!
Моля, разчете ми картите 🙂
Въпрос : Ще се съберем ли с мъжа ми?
Много благодаря ❤️🙂

# 293
Здравейте!
Много благодаря ❤️🙂

Simple SmileМного красива колода, харесвам я Simple Smile
Дай му малко време на този мъж да помисли, дай му спокойствие, също любов, бъди мила и нежна и истинска жена, задавай по малко въпроси. Любовта не си е отишла .. има я, вероятно имате дечица и с тях бъди нежна и внимателна
Над Вашата връзка бди Ангел Хранител... каквото и да е станало ще Ви закриля и помага, тук се намесва Вселената, за да защити това семейство
4 жезли тук е веселба, може би мъжът ти иска развлечение, да се измъкне от монотонното ежедневие, не му се сърди. Всеки понякога желае  малко да се отскубне...
Зарадвай го , изненадай го с нещо мило, ако предстоят празници или рожденни дни Simple Smile
#Goodluck Simple Smile

# 294
Здравейте!
Много благодаря ❤️🙂

Дай му малко време на този мъж да помисли, дай му спокойствие, също любов, бъди мила и нежна и истинска жена, задавай по малко въпроси. Любовта не си е отишла .. има я, вероятно имате дечица и с тях бъди нежна и внимателна
Над Вашата връзка бди Ангел Хранител... каквото и да е станало ще Ви закриля и помага, тук се намесва Вселената, за да защити това семейство
4 жезли тук е веселба, може би мъжът ти иска развлечение, да се измъкне от монотонното ежедневие, не му се сърди. Всеки понякога желае  малко да се отскубне...
Зарадвай го , изненадай го с нещо мило, ако предстоят празници или рожденни дни Simple Smile
#Goodluck Simple Smile
Много красиви изречения! Много благодаря, дано стане така 🙂❤️🙏💯

# 295
Здравейте!
Много благодаря ❤️🙂

#Goodluck Simple Smile

Моето мнение по тези карти е: Надявате се, той да размисли и да промени решението си. Главно заради семейството и децата. Разчитате на близки приятели, да му говорят, да му въздействат. Не мисля, че ще има промяна, поне за сега.

# 296
"бъди мила и нежна и истинска жена, задавай по малко въпроси."
Моля???
"може би мъжът ти иска развлечение, да се измъкне от монотонното ежедневие, не му се сърди."
???
Нищо не разбирам.

# 297
Здравейте!
Много благодаря ❤️🙂

#Goodluck Simple Smile

Моето мнение по тези карти е: Надявате се, той да размисли и да промени решението си. Главно заради семейството и децата. Разчитате на близки приятели, да му говорят, да му въздействат. Не мисля, че ще има промяна, поне за сега.

Зададох пак въпроса два пъти и вижте какво ми излезе :
[/img]

Знам, че не се задава един въпрос всеки път, но... 😁

# 298
Нищо не се вижда!

# 299
Здравейте! Бихте ли ми разтълкували тези карти? Въпросът е Ще се сдобрим ли с К.?

Общи условия

Активация на акаунт