КАРТИ ТАРО - ТЕМА 25

• 28 274
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
Днес един мой приятел ми сподели, че му предстои вземането на важно решение, не каза какво. Изтеглих три карти:двойка пентакли, Умереност та и Луната. Като цяло мисля, че е изправен пред дилема, която с времето ще се избистри и ще има благоприятен изход. Мнения? Благодаря!

Не виждам добър изход по тези карти. Той се чуди, какво решение да вземе, но е доста заблуден и няма яснота. Може и някой друг да го лъже за обстоятелства около решенията, които обмисля.

Да се отчета какво се случи-да доста липса на яснота имаше и опит за злонамерена манипулация.Изясни си ситуацията човекът и се надяваме  на благоприятен изход,но това ще стане ясно след месец.За правни казуси става на въпрос.
Някай питаше дали може да се теглят карти с един и същи въпрос често-няколко пъти на ден или всеки ден.Ами ето-нещата се промянят и след два-три месеца картите ще покажат друг отговор на даден въпрос.Просто трябва търпение.Те не бъркат!

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 10:40 от Sause baus!

# 376
Днес един мой приятел ми сподели, че му предстои вземането на важно решение, не каза какво. Изтеглих три карти:двойка пентакли, Умереност та и Луната. Като цяло мисля, че е изправен пред дилема, която с времето ще се избистри и ще има благоприятен изход. Мнения? Благодаря!

Не виждам добър изход по тези карти. Той се чуди, какво решение да вземе, но е доста заблуден и няма яснота. Може и някой друг да го лъже за обстоятелства около решенията, които обмисля.

Да се отчета какво се случи-да доста липса на яснота имаше и опит за злонамерена манипулация.Изясни си ситуацията човекът и се надяваме  на благоприятен изход,но това ще стане ясно след месец.За правни казуси става на въпрос.
Някай питаше дали може да се теглят карти с един и същи въпрос често-няколко пъти на ден или всеки ден.Ами ето-нещата се промянят и след два-три месеца картите ще покажат друг отговор на даден въпрос.Просто трябва търпение.Те не бъркат!

Нещата по тези карти са били буквално на кантар ,можело е да теглиш още след няколко дни отново. Специално тук - да.Иначе е напълно безсмислено да се тегли всеки ден,камо ли няколко пъти на ден,освен ако ситуацията не се развива много динамично.

# 377
  • При децата ми
Въпрос към карти, които са теглени онлайн: Какво да очаквам от връзката в която съм в момента?
Кралица пентакли, Императицата, Слънцето.

Как тълкувате тези карти?

# 378
Въпрос към карти, които са теглени онлайн: Какво да очаквам от връзката в която съм в момента?

За мен това са много хубави карти за връзка и състояние на питащия.

# 379

Буквално планирано или не планирано зачеване на детенце Simple Smile е напълно възможно Simple Smile

# 380
Но картите са теглени онлайн, дали може да им се вярва напълно. Нямам карти сега и е тъпо да моля за друг, но ако някой й изтегли със същия въпрос с изследователска цел, да сравним дали ще излезе същият отговор?

# 381
Аз не им вярвам на онлайн картите,но в момента и аз нямам достъп до моите,за да изтегля.Иначе предните показват доволна от живота жена,която получава,всичко от връзката си,тъй като такъв беше въпроса.Дано така покажат и ако са лично изтеглени.

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 13:19 от Jaienvie

# 382

Изтеглих следните карти:
Рицар пентакли
Колелото на съдбата
Кралица жезли

Да видим дали показват същото като изтеглените онлайн?!

# 383
Здравейте! Попитах картите ще си взема ли нова кола до лятото и изтеглих следните карти - Рицар на пентаклите, Висшата жрица и Четворка мечове. Аз си ги тълкувам, че ще стане но може би по-нататък, не е момента още. Вашето мнение?

# 384
Здравейте! Попитах картите ще си взема ли нова кола до лятото и изтеглих следните карти - Рицар на пентаклите, Висшата жрица и Четворка мечове. Аз си ги тълкувам, че ще стане но може би по-нататък, не е момента още. Вашето мнение?

Здравейте, моето мнение по картите е, че няма да си купите кола в зададения срок. Да кажем, че имате идея какво точно искате, но нямате достатъчно средства. Разчитате и на чужда помощ по повод финансите. Освен това знаете, че няма да стане до тогава.

Изтеглих следните карти:
Рицар пентакли
Колелото на съдбата
Кралица жезли

Да видим дали показват същото като изтеглените онлайн?!

За мен и в двата случая, картите показват същността на въпроса. Първо, какво иска питащата и второ, партньора не е готов за по-сериозни отношения. Това в общи линии, без да се впускам в анализ.

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 09:39 от The Star

# 385

Здравейте, моето мнение по картите е, че няма да си купите кола в зададения срок. Да кажем, че имате идея какво точно искате, но нямате достатъчно средства. Разчитате и на чужда помощ по повод финансите. Освен това знаете, че няма да стане до тогава.
Благодаря The Star Средствата ги имам, но организацията зависи и от друг човек, за това не знам как ще се разтегли във времето 🙂

# 386

Благодаря The Star Средствата ги имам, но организацията зависи и от друг човек, за това не знам как ще се разтегли във времето 🙂

Ще обясня по-просто. Отивате, да си купите "новата" кола,  имате примерно 20 000 лв., там Ви казват, че е добре да си вземете  - секретен болт за гумите, стелки и тн., като това ще струва още 1500 лв. Вие ги нямате и трябва да ги вземете от някъде. Друг вариант, това което сте харесали е 20 000 лв., обаче Ви предлагат, като по-добър вариант друг модел, който обаче е по-скъп. Вие се съгласявате, но не стигат парите и трябва, да ги вземете от някой. Ще кажете след време, как е било.

# 387

Ще обясня по-просто. Отивате, да си купите "новата" кола,  имате примерно 20 000 лв., там Ви казват, че е добре да си вземете  - секретен болт за гумите, стелки и тн., като това ще струва още 1500 лв. Вие ги нямате и трябва да ги вземете от някъде. Друг вариант, това което сте харесали е 20 000 лв., обаче Ви предлагат, като по-добър вариант друг модел, който обаче е по-скъп. Вие се съгласявате, но не стигат парите и трябва, да ги вземете от някой. Ще кажете след време, как е било.
Разбрах, благодаря😀

# 388
Здравейте,
Наскоро си правих една подредба и докато бърках картите преди да избера третата карта, изпадна 6 жезли. Аз я прибрах в тестето, защото и без това съм непохватна и не му отдадох някакво съдбоносно значение. Познайте коя карта изтеглих като трета. Обаче съм имала случаи, в които картата не се повтаря.
Вие какво правите, когато изпаднат карти при разбъркването?

# 389
6 жезли сама по себе си никога не тълкувам. Но да, случвало ми се е много пъти изпадащата да се появи после в комбинацията.
Обръщам й внимание, обикновено тя показва нещо важно, някакъв друг аспект на ситуацията.

Общи условия

Активация на акаунт