Изтеглих:
8 купи
5 жезли
Върховния жрец
Не знам какво да мисля?
Благодаря!
Твърде малко информация има във въпроса и доста общо казано - "Ще ми помогне ли този човек? "
Ето един такъв общ и завоалиран отговор от Таро: Развитие ще има, но не се знае дали резултата ще е добър за Вас или не. Не разчитайте на съчувствие.
Забелязвам една тенденция, колкото повече се опитваме да прикриваме истинските си въпроси и вълнения от Таро, толкова повече Таро отговаря или с карти за ситуация / само големи аркани/ или с такива карти, на които да се чуди човек какво искат да ни кажат.
Sleepy B Двете комбинации:
Шестица мечове, Любовниците и Рицар на пентаклите
6 чаши - император, Паж пентакли
Наличието на шестиците и Влюбените, показва, че си смесила личните с професионалните отношения, объркала си приятелските отношения с други / това показва наличието на Рицар пентакли / и от там е дошло разочарованието. В цялата драма има замесено друго момиче и може би точно от това те е заболяло толкова много. Аз професионални проблеми в комбинациите не виждам, в смисъл наказание от шефове, мъмрене, грешки в работата и т.н.
Много хубав цитат от филма " Братя" снощи- "Точно когато всичко се обърка се появяват нови възможности! "