КАРТИ ТАРО - ТЕМА 25

• 28 253
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
И аз се включвам с един въпрос.Дали ще има обаждане до края на седмицата,свързано с работна среща.Паднаха се само големи аркани.Тълкувам като не и заради тях и затова,че Силата е последна.Как мислите вие.Жрица,Светът,Сила

Заповядай:

Три големи аркана, като снимка на ситуацията! Комбинацията започва с Висшата жрица и нейните съмнения, страхове и незнание и тъй като е първа карта, направо се е " заключила" т.е не дава нито информация нито случване. После идва Светът, който е готов да обърне ситуацията и да промени всичко, за съжаление обаче след него е Силата, а тя усложнява комуникирането и най- важното е свързана с компромис и намеква за въртележката на знака безкрайност, както и от самата цифра 8, от която засега няма измъкване. А ако трябва да е с едно изречение, нещата ще се поусложнят малко.

Възможно ли е, картите да казват следното: По Висшата жрица, която аз тук я виждам като 2 жезли, питащия вече знае, какво ще последва и каква е причината. Давам пример: Имам снимка от Кат обаче питам " ще ми наложат ли глоба", нарушенито е извършено, разбира се, че ще ми наложат глоба. Нещата са извън мен. Случването не зависи от мен. Нещо подобно на това, да си примерно брокер, който няма как да завърши сделката без клинта да участва в нея. Силата е това, нещата не зависят от теб. Други са главните действащи лица, ти си само " изпълнител".

# 346
Според мен Силата тук може да се асоциира и с финансов проблем ,освен с компромис ,който трябва да направиш,да се примириш,че ситуацията за момента е извън твоите сили и възможности.
И може би ти знаеш отговора.

Обаждането от чужбина ли е ? Мисля си го по Светът и Силата.

# 347
И аз се включвам с един въпрос.Дали ще има обаждане до края на седмицата,свързано с работна среща.Паднаха се само големи аркани.Тълкувам като не и заради тях и затова,че Силата е последна.Как мислите вие.Жрица,Светът,Сила

Заповядай:

Три големи аркана, като снимка на ситуацията! Комбинацията започва с Висшата жрица и нейните съмнения, страхове и незнание и тъй като е първа карта, направо се е " заключила" т.е не дава нито информация нито случване. После идва Светът, който е готов да обърне ситуацията и да промени всичко, за съжаление обаче след него е Силата, а тя усложнява комуникирането и най- важното е свързана с компромис и намеква за въртележката на знака безкрайност, както и от самата цифра 8, от която засега няма измъкване. А ако трябва да е с едно изречение, нещата ще се поусложнят малко.

Възможно ли е, картите да казват следното: По Висшата жрица, която аз тук я виждам като 2 жезли, питащия вече знае, какво ще последва и каква е причината. Давам пример: Имам снимка от Кат обаче питам " ще ми наложат ли глоба", нарушенито е извършено, разбира се, че ще ми наложат глоба. Нещата са извън мен. Случването не зависи от мен. Нещо подобно на това, да си примерно брокер, който няма как да завърши сделката без клинта да участва в нея. Силата е това, нещата не зависят от теб. Други са главните действащи лица, ти си само " изпълнител".

Висшата жрица съдържа всички двойки, да чела съм го, и тук в случая е съмнението и незнанието липсват чисто волевите действия типични за двойките. В този случай може да се направи препратка с двойка жезли, но все пак се е паднал Голям аркан до други два, няма друг малък аркан, затова комбинацията е отразила ситуацията на колебание и страх какво ще се случи. Силата, да " нещата не зависят от теб" защото в Силата има други фактори/ хора, спазване на правила, съобразяване със семейство, с обществото в което живеем. Тук съм съгласна, че може нещата да не зависят от  теб и затова съм написала усложнена комуникация и компромис. Напълно си права The Star.

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 11:45 от a.nik

# 348

Заповядай:

Висшата жрица съдържа всички двойки, да чела съм го, и тук в случая е съмнението и незнанието липсват чисто волевите действие типични за двойките. В този случай може да се направи препратка с двойка жезли, но все пак се е паднал Голям аркан до други два, няма друг малък аркан, затова комбинацията е отразила ситуацията на колебание и страх какво ще се случи. Силата, да " нещата не зависят от теб" защото в Силата има други фактори/ хора, спазване на правила, съобразяване със семейство, с обществото в което живеем. Тук съм съгласна, че може нещата да не зависят от  теб и затова съмнаписала усложнена комуникация и компромис. Напълно си права The Star.

Продължавам да си разсъждавам. Независимо, че имаме три големи аркана, според мен тук имаме "обърнато време в Таро". Когато питащия е задал въпроса е знаел вече отговора. Това, заради Висшата жрица на първа. Освен това е и канцелиран аркан в случая.

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 11:56 от The Star

# 349
Попитах :"Ще ми помогне ли този човек?"
Изтеглих:
8 купи
5 жезли
Върховния жрец
Не знам какво да мисля?

# 350
Благодаря ви за мненията момичета.Картите бяха за мен,аз очаквах това обаждане.Свързано е с финанси,не е от чужбина,зависи от доста хора. Надявах се на един проект,но бях завишила критериите и предварително знаех,че хората трудно биха се съгласили на тези условия.От там идваше и един страх,че съм направила грешка с тези условия,които посочих.Благодаря отново.

# 351
Ами ето ти Силата в действие. По Света +Силата някак помислих, че може да е от чужбина, явно не е така. Аз благодаря, че връщаш инфо!

# 352
Момичета, моля ви за помощ. Сега се прибирам, много съм разстроена. На работа не ми се случват нещата които ми бяха обещани, въпреки че работя буквално да изнемогване. Осъзнах днес че всичко е една голяма лъжа и вече няколко часа си плача тихо.
Не съм в състояние да тегля карти за себе си. Решена съм обаче да напусна работа. Въпросът ми е дали до 3 месеца ще си намеря нова подходяща работа.
Много ще се радвам ако ми помогнете по този въпрос в този тежък момент на осъзнаване.

# 353
От мен се паднаха Шестица мечове, Любовниците и Рицар на пентаклите.
От начинаеща - Шестицата мечове я виждам като сегашната ти работа, напускането й, преминаване към нещо ново. Картата при Уейт е точно така изобразена.
Любовниците интерпретирам като избора да напуснеш или да не напуснеш, едното или другото, старото статукво или промяната.
Рицар на пентаклите обаче е бавна карта, но пък стабилен като резултат. Предполагам, че трябва да решиш и да се въоражиш с търпение и упоритост, без емоционалности.

Избягвам да се включвам, понеже тепърва разучавам, нямам опит с комбинирането на картите.

# 354
От мен се паднаха Шестица мечове, Любовниците и Рицар на пентаклите.
От начинаеща - Шестицата мечове я виждам като сегашната ти работа, напускането й, преминаване към нещо ново. Картата при Уейт е точно така изобразена.
Любовниците интерпретирам като избора да напуснеш или да не напуснеш, едното или другото, старото статукво или промяната.
Рицар на пентаклите обаче е бавна карта, но пък стабилен като резултат. Предполагам, че трябва да решиш и да се въоражиш с търпение и упоритост, без емоционалности.

Избягвам да се включвам, понеже тепърва разучавам, нямам опит с комбинирането на картите.
Много ти благодаря, Нестле!

# 355
Аз не мисля, че ще напуснеш по тези карти.Да, случило се е нещо, но ще стъпиш на сигурното за момента.
Търпеливо ще изчакаш. Ще избереш умно и търпеливо.

# 356
Аз не мисля, че ще напуснеш по тези карти.Да, случило се е нещо, но ще стъпиш на сигурното за момента.
Търпеливо ще изчакаш. Ще избереш умно и търпеливо.
Благодаря ти Менарини. Да, ще бъда търпелива, защото не мога да напусна лесно в тази криза. Но нещо в мен се счупи като разбрах днес това, изживях го наистина много тежко. Наистина не знам как да просъществувам на тая работа докато намеря нова и да работя със същи хъс.
Изтеглих карти сега като се поуспокоих. Какво ще ми се случи на работа в идните 3 месеца 6 чаши - император, и отново паж пентакли! Много е странно. Как да тълкувам 6 чаши тук - че ще съм обърната към миналото ли, императора мисля че е моя пряк шеф, който ми е силна подкрепа, много свестен човек.

# 357
Изтеглих:
8 купи
5 жезли
Върховния жрец

Не знам какво да мисля?
Някой с мнение?
Благодаря!

# 358
Изтеглих:
8 купи
5 жезли
Върховния жрец

Не знам какво да мисля?
Някой с мнение?
Благодаря!

Твърде малко информация има във въпроса и доста общо казано - "Ще ми помогне ли този човек? "
Ето един такъв общ и завоалиран отговор от Таро: Развитие ще има, но не се знае дали резултата ще е добър за Вас или не. Не разчитайте на съчувствие.

Забелязвам една тенденция, колкото повече се опитваме да прикриваме истинските си въпроси и вълнения от Таро, толкова повече Таро отговаря или с карти за ситуация / само големи аркани/ или с такива карти, на които да се чуди човек какво искат да ни кажат.

Sleepy B Двете комбинации:
Шестица мечове, Любовниците и Рицар на пентаклите
6 чаши - император, Паж пентакли

Наличието на шестиците и Влюбените, показва, че си смесила личните с професионалните отношения, объркала  си приятелските отношения с други / това показва наличието на Рицар пентакли / и от там е дошло разочарованието. В цялата драма има замесено друго момиче и може би точно от това те е заболяло толкова много. Аз професионални проблеми в комбинациите не виждам, в смисъл наказание от шефове, мъмрене, грешки в работата и т.н.

Много хубав цитат от филма " Братя" снощи- "Точно когато всичко се обърка се появяват нови възможности! "

# 359
И аз моля за помощ с подредба. Преди малко дадохме депозит за апартамент,който харесахме.Попитах ще успеем ли да го вземем. Понеже имаме парите,но дали някой няма да предложи повече пари.Не очаквах такива карти честно казано. Звездата,Паж пентакли,Дявол.Надявах се Дявола да показва договор,сделка,но с тази Звезда отпред никак не ми харесват картите.
Една обратна връзка давам аз с мои карти от преди 10 дни.Хората,които продаваха се свърЗаха с нас и искаха сделка под масата,предложиха по-ниска цена.Отказахме се.Не само,че не купихме апартамента,Ами сега имаме проблем и с връщането на сумата за депозит.Агенцията от няколко дни уж все връща парите по сметката,а парите ги няма.Дано не стигаме до адвокат.Записах си комбинацията от картите,друг път да ми е за урок.Трябваше да обърна повече внимание на средната карта.Паж пентакли-неопитен човек,прави нещо за пръв път.Дявол и звезда-измама.

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 12:05 от Jaienvie

Общи условия

Активация на акаунт