Заповядай:
Три големи аркана, като снимка на ситуацията! Комбинацията започва с Висшата жрица и нейните съмнения, страхове и незнание и тъй като е първа карта, направо се е " заключила" т.е не дава нито информация нито случване. После идва Светът, който е готов да обърне ситуацията и да промени всичко, за съжаление обаче след него е Силата, а тя усложнява комуникирането и най- важното е свързана с компромис и намеква за въртележката на знака безкрайност, както и от самата цифра 8, от която засега няма измъкване. А ако трябва да е с едно изречение, нещата ще се поусложнят малко.
Възможно ли е, картите да казват следното: По Висшата жрица, която аз тук я виждам като 2 жезли, питащия вече знае, какво ще последва и каква е причината. Давам пример: Имам снимка от Кат обаче питам " ще ми наложат ли глоба", нарушенито е извършено, разбира се, че ще ми наложат глоба. Нещата са извън мен. Случването не зависи от мен. Нещо подобно на това, да си примерно брокер, който няма как да завърши сделката без клинта да участва в нея. Силата е това, нещата не зависят от теб. Други са главните действащи лица, ти си само " изпълнител".