КАРТИ ТАРО - ТЕМА 25

• 28 157
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
Ще бъде интересно, ако някой ден разберем какво се е случило с ключа Simple Smile
И да споделя едно прозрение за девятка пентакли - излезе ми обърната ми и впоследствие установих, че е показала властна жена в зряла възраст.
А каква беше цялата комбинация?

# 466
Ще бъде интересно, ако някой ден разберем какво се е случило с ключа Simple Smile
И да споделя едно прозрение за девятка пентакли - излезе ми обърната ми и впоследствие установих, че е показала властна жена в зряла възраст.

9 пентакли обърната - страшният съд - влюбените

Беше въпрос за връзка, в която има някакви проблеми. И тогава ми изглеждаше, че девятката показва проблема, но по-късно от човека, който ме пита, разбрах какъв е точно този проблем.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 15:49 от Cafe

# 467
Здравейте група,бих искала да помоля ако някой има желание и време да ми погледне по един въпрос.
Ще се развият ли отношенията ни със Самет,в момента ни свързва само делова  работа но от известно време забелязвам че не ми излиза от ума,и се чудя защо?
Дали и той изпитва нещо към мен или няма да се развият в по задълбочено нашите отношения.
Благодаря на тези които ще отделят от времето и енергията си.
Бъдете здрави 🍀🌼🍀

# 468
  • Варна
От няколко седмици не си бях теглила карти, въпреки, че обмислях някои въпроси. Попитах "Сеща ли се за мен, мисли ли за мен Х.". Това е човек, с който не съм се виждала няколко месеца, а ми е важно да знам. Картите, които изтеглих са 4 чаши, колелото на съдбата, Асо пентакли. Може би отговарят на вътрешен въорос дали ще ми се обади?
Опитвам да тълкувам.. Явно 4 чаши отразява мен и моето отношение към ситуацията, колелото на съдбата показва обръщане на ситуацията, но пък Асо пентакли въпреки, че е положителна карта, показва забавяне на нещата? Може ли вашето тълкувание, дали съм на прав път?

# 469
Здравейте, момичета,

пред вътрешна дилема съм в професионален план. На пръв поглед всичко върви, но усещането ми за вътрешна неудовлетвореност става все по- силно. Сърцето ми е готово, а и по- скоро иска промяна, но на чисто рационално ниво не намирам причина за това. В тази връзка попитах Таро трябва ли да променя нещо в тази. Какво трябва да направя в следващите три месеца, за да си подобрят нещата, които ме тормозят на вътрешно ниво.
Изтеглих: двойка мечове, колелото на съдбата и двойка жезли.

Ще съм благодарна, ако споделите как тълкувате комбинацията.

# 470
Здравейте! От къде мога да си закупя карти Таро?

# 471
Здравейте, момичета,

пред вътрешна дилема съм в професионален план. На пръв поглед всичко върви, но усещането ми за вътрешна неудовлетвореност става все по- силно. Сърцето ми е готово, а и по- скоро иска промяна, но на чисто рационално ниво не намирам причина за това. В тази връзка попитах Таро трябва ли да променя нещо в тази. Какво трябва да направя в следващите три месеца, за да си подобрят нещата, които ме тормозят на вътрешно ниво.

Двойка мечове, двойка жезли и по средата колелото.  Картите са отразили вашата дилема, там е целият проблем, сама казвате има разлика в желанията на разума и сърцето. Може би се оглеждате за друга работа, но разумът се двоуми. Ако не сте двойка жезли това казва, да огледате други опции, може накрая да прецените че на сегашната ви работа се чувствате добре.
Колелото може да се тълкува буквално, че е просто период, който ще отмине, сега се чувствате неудовлетворена, но след 3-4 месеца може да се почувствате отново добре на работата си.

# 472
Моите ги закупих от knijen pazar, понеже съм от малък град и тук няма магазин от който мога да си купя. Затова реших онлайн.

# 473
  • София
От Сиела - във физически обект или онлайн. Ето наличните - https://ciela.com/catalogsearch/result/?cat=0&q=%D0%BA%D0%B0 … D0%B0%D1%80%D0%BE
От Али Експрес, но са на английски най-често, затова пък има най-различни колоди. Евтини са, доставката може да отнеме доста време.
Във фейсбук има групи в които продават и реплики и оригинали, понякога и на български.
В София има екзотерична книжарничка на Пиротска 3, на 2-рия етаж - и там съм виждала колоди.

# 474
Здравейте, момичета,

Двойка мечове, двойка жезли и по средата колелото.  Картите са отразили вашата дилема, там е целият проблем, сама казвате има разлика в желанията на разума и сърцето. Може би се оглеждате за друга работа, но разумът се двоуми. Ако не сте двойка жезли това казва, да огледате други опции, може накрая да прецените че на сегашната ви работа се чувствате добре.
Колелото може да се тълкува буквално, че е просто период, който ще отмине, сега се чувствате неудовлетворена, но след 3-4 месеца може да се почувствате отново добре на работата си.
Благодаря! Изборът е малко по- различен, но явно картите отразяват единствено моите вътрешни борби. Аз също така ги видях, но се чудих дали колелото,  като кармична карта, на средна позиция, ще задвижи отвън някои процеси, които са неизбежни.

# 475
На някого случвало ли му се е да изтегли обърната карта, но значението, което пасва, да е по-скоро на картата в права позиция?

# 476
На някого случвало ли му се е да изтегли обърната карта, но значението, което пасва, да е по-скоро на картата в права позиция?
Случвало ми се е но рядко. Може би 1-2 пъти.

# 477
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте,

Предстоят ми сериозни работни срещи, моля някой да ми изтегли карти за въпроса  - Ще има ли негативни последствия за мен след срещите?
Благодаря предварително
Моите карти по случай са Асо меч, обърната 9 чаши, Паж меч
Говорят за грешна преценка на ситуацията, погрешна е посоката в плана за действие и освен това има голяма доза неискреност между участниците. Някой тайно събира информация или за друг човек, или за предмета на разговор. Тежки срещи ще са, може би няма да си удовлетворена от резултата или от целия ход на разговорите.

Здравейте,

Sause baus!, The Star, Silky_soft, Благодаря за отзивчивостта и отговорите. Давам обратна връзка, макар и със забавяне. Не бяха тежки срещи, въпреки че се очакваше особено за едната да е неприятна, даже беше безсмислена, но това потвърждава, неудовлетвореността ми от резултата.
Относно събирането на информация -  другата страна на една от срещите беше събирала такава, с цел злепоставяне.

Може би  това,че зададох въпроса за две различни събития, картите не бяха така категорични, но като цяло потвърдиха, че няма да съм доволна от хода на събитията и надеждата ми да се подобрят нещата, получи своето не,  което от своя страна сякаш ще доведе до край на нещо най-вероятно трудовите ми взаимоотношенния. Дано  само да не е много неприятен и някакви последствия.

# 478

Беше въпрос за връзка, в която има някакви проблеми. И тогава ми изглеждаше, че девятката показва проблема, но по-късно от човека, който ме пита, разбрах какъв е точно този проблем.

Явно, па някакъв начин, се е месила много във връзката.

# 479

Явно, па някакъв начин, се е месила много във връзката.

Тази комбинация се отнасяше за мен. Да, оказа се, че всичко е заради властна жена към, която е привързан. Месила се е по много долен начин.
Много бих искала някой да ми погледне за в бъдеще какво ще се случи. Имах мотивация да се боря за тази връзка, за създаване на здраво семейство, за отглеждане на щастливи деца..., но не мога да си затварям очите.
Изключително благодарна съм на Cafe.

Общи условия

Активация на акаунт