СПА хотел с външен отопляем басейн

• 26 910
  • 88
  •   1
Отговори
# 45
Хот Спрингс и Старосел са моите фаворити за СПА хотели с външни топли басейни.

Моля за актуални отзиви за спа хотел Аквахаус в св. Константин и Елена за зимата. Как е СПА-то, хубави ли са външните басейни с минерална вода?

# 46
  • Варна
това за отопляеми басейни е мираж при сегашните цени на енергията
търсете хотели на места с извори на гореща минерална вода
Сапарева Баня , Велинград , Хисар , Вършец , Баня ,  Константин и Елена , Бургаски минерални бани , Павел баня и т.н. и т.н.

# 47
  • Varna
HeartpulseЗдравейте!
Може ли някой да сподели актуална информация за топли външни минерални басейни / топила в района на гр. Варна? Интересува ме за сезон есен/зима.
На редните страници прочетох за хотел Сириус - някой да е посещавал наскоро?

Благодаря Ви предварително! InnocentRevolving Hearts

# 48
Здравейте!
.Моля дайте мнение за Спа Хотел Езерото - Костенец и Спа комплекс  Свети Георги - Балдево? Интересуват ме външните басейни дали наистина са топли,  ама много топли.
И кой е от двата ще ми препоръчате за една зимна ваканция в средата на януари, само възрастни, без деца.

# 49
Здравейте!
.Моля дайте мнение за Спа Хотел Езерото - Костенец и Спа комплекс  Свети Георги - Балдево? Интересуват ме външните басейни дали наистина са топли,  ама много топли.
И кой е от двата ще ми препоръчате за една зимна ваканция в средата на януари, само възрастни, без деца.

В Езерото в Костенец водата е наистина топла, но самите басейни са много далече от хотела и е адски неприятно да ходиш с мокър халат затоплен от водата в студа. Хотелът е в Рила и зимата си е бая студено. Ако държите на Костенец, то може да разгледате балнеохотел Констанция. https://www.bgholiday.com/hotels/bh-konstantsia
Имат и пакетни оферти с включена храна. Петък и събота имаха музика на живо.
https://www.bgholiday.com/packets/uikend-paket-konstantsia
https://www.bgholiday.com/packets/pochivka-kostenec

# 50
  • Down south
Хотел Никол в Долна Баня Simple Smile
Може ли повече информация за този хотел или ако има тема, моля за линк.

# 51
В Долна Баня има само един хотел - Никол. Всичко друго е долнобанска художествана самодейност на тема хотелиерство. Преди ставаше и Комплекс Европа, но вече са го съсипали тотално.

# 52
Не съм видяла въпроса ви, съжалявам.
Отдавна сме били в хотела, може би 2016-2017 ходихме, но останахме доволни. Беше много спокойно тогава, храната беше вкусна и басейните топли. Спомням си, че излизаше пара от външния басейн. Мисля, че някога през март ходихме.
Хотел Никол в Долна Баня Simple Smile
Може ли повече информация за този хотел или ако има тема, моля за линк.

# 53
  • Варна
Св.св. Константин и Елена - Иванчов хан , Аква Хаус , Слънчев ден , Сириус и поне още 2-3 басейна Simple Smile

# 54
Препоръчвам хотел " Дианамар " в Павел баня. Страхотен през всички сезони!
И външен, и вътрешен топъл басейн с минерална вода.
Условията - отлични! Хигиена, храна, стаи...всичко ни харесва.

# 55
  • Русе
В момент а сме в хотел Марина в Слънчев ден, има хубав горещ външен минерален басеин,малко тип инфинити, плажа е хубав, храната е хубава, хотела е малко занемарен за 4 звезди, 216 лв е стаята за двама за ол инклузив, доволни сме.

# 56
В момент а сме в хотел Марина в Слънчев ден, има хубав горещ външен минерален басеин,малко тип инфинити, плажа е хубав, храната е хубава, хотела е малко занемарен за 4 звезди, 216 лв е стаята за двама за ол инклузив, доволни сме.
Била съм в Марина преди доста години, тогава бяха хотел Вероника, Марина и Палас. Знам, че Вероника го събориха. Има ли на негово място сега друг хотел?
Или са само Марина и Палас?

# 57
  • Русе
Само Марина и Палас са

# 58
  • София
Това лято бяхме в Аква Терми (до Красново е, в района на Хисар) и много ни хареса. Има водна пързалка, на която малкото не се страхува да се пуска, защото не е от стръмните. Има хладни басейни с джакузи на открито и плитки горещи басейни за процедури. Знам, че студеното джакузи през зимата не работи, но хич не се сетих да питам кое от топлите външни поддържат през зимата.
Към комплекса от външни басейни има и два малки, които са обособени в едни стъклени шатри - видяха ми се от горещите, но през лятото не съм се бутала да ги пробвам колко. Предполагам, че през зимата те работят.
Ако някой е наясно да сподели? Simple Smile Ние може би чак ноември ще се организираме.

# 59
В околностите на София има ли друг целогодишен отопляем външен басейн освен Коралите в Панчарево?

Общи условия

Активация на акаунт