СПА хотел с външен отопляем басейн

• 27 066
  • 88
  •   2
Отговори
# 60
В околностите на София има ли друг целогодишен отопляем външен басейн освен Коралите в Панчарево?
На София не - има в гр. Сапарева баня. Аква круб Котвата.

# 61
youknow,  частният Инфинити в Панчарево?
Още не съм го пробвала, но ще се радвам да споделите коментари, ако някой е посещавал.

# 62
В околностите на София има ли друг целогодишен отопляем външен басейн освен Коралите в Панчарево?
На София не - има в гр. Сапарева баня. Аква круб Котвата.

Посетихме Котвата през март месец преди две години и никак не ни хареса. Всичко беше занемарено и мръсно, не препоръчвам.
След като всяка година ходим в Термите до Букурещ вече летвата ни е доста висока, но в Котвата направо ми беше неприятно да съм във водата.

# 63
Gelatto, може ли повече инфо за Букурещ?

# 64
Gelatto, може ли повече инфо за Букурещ?

Страхотен комплекс има там - Therme Bucuresti. Намира се на север над столицата, близо до летището. Като площ е огромно, има вътрешни и външни басейни. Ходили сме само зимата и без деца - казвам го понеже втория им етаж(с 6-7 различни сауни)  е позволен само за възрастни. Иначе вътре има три огромни стъклени халета с различни съоръжения - спа, пързалки, масажи, външен топъл басейн, ресторанти... На входа ти дават гривна с която "плащаш" за допълнителните услуги, ако ги искаш. Добавят ти се към сметката, която покриваш на тръгване. Иначе входа за трите зали е 75 лв. за цял ден, като може да платиш и само за някой зали ако няма да посетиш всички, както и за половин ден. Миналата година пропуснахме да отидем, но мисля че вече имат и хотелска част.
Препоръчвам да ходите в работни дни понеже почивните, включително и на българските национални празници, там става пренаселено.
Много си заслужава, приятно прекарване 😊

# 65

Посетихме Котвата през март месец преди две години и никак не ни хареса. Всичко беше занемарено и мръсно, не препоръчвам.
След като всяка година ходим в Термите до Букурещ вече летвата ни е доста висока, но в Котвата направо ми беше неприятно да съм във водата.
[/quote]
Просто посочих мястото като сравнително недалеч от София, иначе не съм го посещавала, защото не ходя по обществени басейни. Като искам минерален басейн отивам на хотел. До колкото знам този в Сапарева баня се ползва и от гостите на "5*" хотел Петте елемента. Ако качеството е незадоволително още по-зле за тези посетители, платили сериозна цена за СПА. Инфото за Терме Букурещ ми е много полезно, че точно днес обсъждахме с приятелка, подаръчен ваучер за този комплекс.

# 66
  • София
Комплекс Терми ди Хисар мисля, че работи целогодишно.

# 67
Посещавала съм Гранд хотел Княз Павел, през студените месеци и беше доста добре, особено ако завали и сняг 😄 имат и джакузи.

# 68
Хотел 5 елемента в Сепарева баня има басейн и топило навън, които се ползват само от гостите на хотела, но който иска може да ходи и в акваклуба с външните посетители.

За Княз Павел имам лоши отзиви от познати.

# 69
Има ли скорошни отзиви за хотел Никол?

# 70
Има ли скорошни отзиви за хотел Никол?
И мен мен ме интересуват отзиви от някой, който е посетил хотела наскоро. Идеята ми е за уикенд в края на ноември.

# 71
  • Варна
Търся 4 - 5 - 7 дни около Коледа с безпроблемно и многократно ползване на горещ минерален басейн ама без Велинград. Нещо като двете села  БАНЯ , Сапарева Баня , Хисар , Чифлик , Вършец , Костенец , Наречен

# 72
Търся 4 - 5 - 7 дни около Коледа с безпроблемно и многократно ползване на горещ минерален басейн ама без Велинград. Нещо като двете села  БАНЯ , Сапарева Баня , Хисар , Чифлик , Вършец , Костенец , Наречен

Не знам какво имаш предвид по "безпроблемно и многократно ползване на горещ минерален басейн", но ако е в късните вечерни часове или през нощта, трудно ще намериш такова място, освен ако не е къща за гости с минерален басейн, но дори и на такива места пак в някакъв вечерен час да речем към 21 ограничават ползването на басейн. Може да погледнеш този семеен хотел в село Баня, община Разлог https://hotelsvetinikola.net/ Те предлагат само ОВ или ВВ. Басейнът може да се ползва до към 21 часа.
Или да си харесаш нещо от балнеохотелите на ПРО ЕАД, но там със сигурност макс до към 20 часа ще им работи Спа зоната.  Аз още в края на септември резервирах, но за НГ в Констанция. За тази НГ пък бяхме също в един от тези хотели "Загоре", в Старозагорски минерални бани.  https://bgholiday.com/packets?category=koledni-praznitsi&page=1

# 73
Търся 4 - 5 - 7 дни около Коледа с безпроблемно и многократно ползване на горещ минерален басейн ама без Велинград. Нещо като двете села  БАНЯ , Сапарева Баня , Хисар , Чифлик , Вършец , Костенец , Наречен

Във Вършец обаче със сигурност не е гореща минералната вода по принцип. Топла е, но не е като в другите. Хисаря също мисля. Иначе Белчински Извор имат такъв външен и се ползва и зимата дори, него го броя горещ.

# 74
  • Sofia

В Сапарева баня се къпахме през нощта в минералния басейн, но е външен. Малък хотел, който мога да споделя на лично, ако външен е ОК.

Общи условия

Активация на акаунт