Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 29

• 66 797
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Привет!

Злати Blue Heart

От телефона - толкова.

# 661
Как сте морските Grinning Hug
Аз в работата и в къщи съм като в аквариум , хвана клаустрофобия Joy , навън ад Fearful , новини йок Flushed , само дето някой е снимал как Онур за пореден път лъска колата си Sweat Smile
Гледах Изкушението , сега се прехвърлиха на ЧД , сега ама ми е скучно Neutral Face гледа ми се интересен сериал както навремето Кара Севда и ЗЯ , пардон Опасно изкушение Thinking

# 662
Като чета май Ендер не ви е любимка. Мен пък много ме кефи и ми е интересно как ще се развият нещата с нея и въобще как ще действа. Струва ми се изобретателна и хитра, а брат ѝ е съмишленик. Вече съм на 6 серия, от тези на Фокс.
Не ми харесва Йълдъз и още от началото като започна да прави номерца, ми се стори, че имитира Хюрем, която по същия начин се дърпаше на Сюлейман. Сценаристите тук са крали идеи Simple Smile
Зейнеп и Алихан са много сладки, въпреки че строгостта на Алихан ми идва малко в повече. Доста надменно отношение има понякога, което на моменти ми идва изкуствено.

Филмът ме кефи много, ще го изгледам с кеф.

# 663
Привет, дружки!:

Прекрасен да е денят ви!:

new_newbie, радвам се, че сериала ти харесва.

Обичаме си я Ендер, макар, че е много трудно човек да я заобича след всичко, което предстои да направи занапред. Но и тя си има своите причини. Колкото до копирането, ако тръгнем да сравняваме, трябва да спрем да гледаме сериали. А този определено не е типичен турски сериал, ще видиш.
Ама то никой в сериалите не е открил топлата вода. Женските номера съществуват откакто свят светува. Страшно много неща ще се случат и на Ендер и на Йълдъз в бъдеще, и двете ще преживеят много промени и обрати в живота си и на техния фон ще изпъкнат и разликите между тях. Ще бъдат и големи врагове и големи приятелки. Едно е сигурно, и с двете много ще се забавляваме занапред. А образите им тепърва ще се развиват. Ендер си е кучка от класа и почти не изневерява на този образ във всичките 110 епизода, докато Йълдъз с нейната непосредственост и импулсивност и водена от желанието си за богат и разкошен живот вечно ще се движи по ръба на бръснача, но ще си остане добър човек и извор на добро настроение и голямо забавление с глупостите си.

Права си за Алихан, външно е суров и студен, но има златно сърце, а любовта им със Зейнеп е много красива.

До, скоро, момичета!

# 664
Добро утроо!

Дъга Hug Фили Hug

new Hug,гледай и ще видиш защо Ендер не ни е любимка! Wink Още си в началото на сериала!

Онур ни е пуснал само това,стига ни...Wink

ето и видеото,където са го снимали като си лъска колата....
https://vk.com/fermannazli?z=video-201732739_456239166%2F7afdc04 … l_wall_-201732739
и от ТТ-https://twitter.com/TimeForHappine1/status/1420737149696151558

а тук снимки с малки фенки
https://vk.com/fermannazli?z=video-201732739_456239168%2Fd6fcb56 … l_wall_-201732739
https://vk.com/fermannazli?z=video-201732739_456239169%2F80c792c … l_wall_-201732739

за Севда нищо ново...за това едно колажче със снимки...

стари снимки пуснати във ВК за Еда...

снощи видяхме първата целувка на ЗейАл,очакват ни доста....Wink

очаква ни ...

от любимия ми 6 еп. в Антакия...

Приятен,макар и горещ ден!

ПП Докато открия гифчетата...изскочи отговора на Дъга Two Hearts

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 09:26 от Zlatina3

# 665
Злати Heart

Ех, този Онур. Отпуснал ни е само едно синьо оЧо, но и на това се радваме.
А колата с тая скорост скоро няма да я измие, но поне го прави с настроение. Joy

Севдичка тези дни трябва да почне снимки, та дано има новини около нея.

Еда все още си почива, а уж щеше през лятото да работи по собствения си проект за интернет платформа. То има време до септември, но ще се чуе.

# 666
Помня Ендерица колко ни дразнеше , но наистина и тя си имаше своите причини , особено след развода с Халит . Въпреки всичко тя заслужаваше да и даде издръжка и приличен дом след развода . Е, после го направи ,ама тя колко мизерии направи и продължи да прави . Колкото до Джанер той винаги ми е бил симпатичен - умен и прозорлив , и никак не е лош , ама е под влиянието на сестра си .Виж Емир е голям тъпанар  , със Зехра биха си били лика-прилика , но разликата при него е ,че той е добър , а тя - не . Поне до 2 сезон ...
Снимката на Алихан в леглото ми напомни колажа на Боби с крокодила .Спомням си ,че тогава всички много го харесахме ( включително рускините )
Моите колежки гледат ЗЯ=ОИ ( Опасно изкушение ) и им харесва , аз - също . Снощи не знам защо си спомних как през лятото имаше слухове за Онур и Еда ( аз съм убедена ,че имаше нещо , а мен интуицията не ме лъже ) , но ми се струва ,че медиийният и фенския натиск сякаш ги стопира . Е, ако е имало голяма любов нищо не би могло да е спре ... Но аз специално съжалявам , мисля си ,че са много подходящи по възраст и външен вид ...
Злати , Дъгичка , Ню Heart Heart Heart

# 667
  • Варна
Здравейте!
Преди седмица случайно загледах сериала по БТВ и  реших, че искам да го изгледам. Доста съм напреднала, вече съм на 20 серия от Fox.
Много се забавляваме с приятеля ми, всички герои са ми интересни.
Имам приятелка от детството ми, която живее в Истанбул и обкръжението й е от така да кажем висшето общество. Всичко, което виждате в сериала, отношение, интриги, лъжи, изневери, Всичко го има в реалния живот. И да не забравя, много обичам да имитирам Ендер, ба-бай

# 668
Партньор на Севда ще е Исмаил Еге Шашмаз.

# 669
Миме, мерси за новината. Ама сигурно ли е, или сме на фаза слухове?
Този актьор не съм го гледала аз, но е симпатяга. Набързо го проучих.
Младичък е /роден е 1993 г./ и доста симпатичен, но
 има доста роли.
Направиха ми впечатление последните две – „Почукай на вратата ми” и „Селджуците”.
Също така и в два доста популярни младежки сериала: "В очакване на слънцето” и „Любовта не разбира от думи”.

Наскоро се е оженил за колежка актриса.

# 670
Добре дошла Естела Hug
Коментирай у споделяй тук на воля Heart Eyes
Мими Hug , пак ни донасяш новина , ама този никак не го харесвам визуално Anguished , не мисля ,че този сериал ще е успешен . Трябва ни по известен или поне много красив партньор Expressionless

# 671
  • Плевен / София
Добре дошла Естела Hug
Коментирай у споделяй тук на воля Heart Eyes
Мими Hug , пак ни донасяш новина , ама този никак не го харесвам визуално Anguished , не мисля ,че този сериал ще е успешен . Трябва ни по известен или поне много красив партньор Expressionless
Не е лошо момчето.  В историческият сериал направи добра роля.

# 672
Добро утроо!

Естела Hug,добре дошла и от мен! Flowers Hibiscus

Дъга Hug Фили Hug Мими Hug Гости Hug,благодаря ви за споделеното!

Аз съм гледала  Исмаил Еге Шашмаз в три сериала: "В очакване на слънцето” , „Любовта не разбира от думи” и в ''Селджуците''.Явно са ги харесали със Севда от историческия сериал!Дано е успешен проекта! Hands Pray Знаем,че не зависи само от ГГ,а също от СЦ,режисьор и всички останали от каста!

от Онур в ТТ...

-----------------------------------------------------------------------

Кратко описание на поредицата: Младо момиче на име Езо, което остава сирак в ранна детска възраст, израства доста агресивно и отмъстително поради факта, че никой не проявява състрадание и любов към нея. Тя вярва, че може да изгради семейството на мечтите си с Харун Карасу. Но наследството, оставено от баща й, ще промени всичките й планове.

====================================

Новото за 5 сезон на ''Забранената ябълка''
Ще има 3 нови актьори, в допълнение към героя, който ще бъде въплътен от Биран Дамла Йълмаз: актьор в ролята на  баща й, актриса като любовница на бащата и актриса като най -добра нейна приятелка.

Новото за Ебру Шахин,която игра в ЗЯ,а последно я изгледах това лято и във ''Вятърничав''....партньор в новия й сериал ще бъде Едип Тепели,който гледах в ДП.Обаче СЦ ще са същите,които започнаха ДП...та да видим...
Скрит текст:
✅🆕 «Легенда»: новые подробности!🔥

▪Стало известно, что главные роли в новом сериале телеканала ATV компании Bozdağ Film под названием «Destan» / «Легенда» исполнят: #ЭбруШахин и #ЭдипТепели!⚡ Очень неожиданный тандем!🙀

🙋🏻‍♂#ЭдипТепели известен по ролям: Галип в сериале #КуртСеитИАлександра, Сисман в сериале #Безжизненные, Каврук в сериале #ДочьПосла и других проектах!👏🏻

🎥Режиссёр: Эмир Кхалилизадех
📝Сценаристы: Айше Ферда Эрыылмаз и Седеф Нехир Эрдем (#ТыРасскажиКарадениз, #ДочьПосла)

🎞Сюжет: Сериал расскажет о любви девушки-сироты и парня-инвалида, который является сыном Хана, живших в Средней Азии в 9 веке во времена перехода турков в ислам🕌

Приятна и безгрижна събота! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 673
Актьорът е хубав. Гледала съм го в други сериали.
Дано сериалът да бъде интересен и да се превежда.

# 674
Да , идва август и вече започват снимките на сериалите Grinning
Пожелавам на Севда успех , това ,че не харесвам актьора си е мое мнение , което винаги може да се промени . Зависи от сценария и химията .
Преди за започне ЗЯ знаех ,че Онур и Севда ще бъдат партньори и понеже ги харесвах по отделно съжалявах ,че да ги събрали като двойка , защото мислех ,че ще са неуспешни .Най високия актьор с най ниската актриса , а знаем какво се получи Simple Smile
И понеже съм настроена лошо към партньорите на актрисите от ЗЯ ,да кажа ,че не харесвам новия партньор на Ебру . Едип ми е много симпатичен още от Дъщерята на посланика ,но не ги виждам добре заедно . Той е просто приятен на вид , с тя е красавица .Но пък какво разбирам аз , хора ,които са от този бизнес си знаят работата . Желая им успех и на тях !
Гледам много актьори и известни личности се присъединяват към кампанията за пожарите . Жал ми е за потърпевшите .Чакат ги трудни дни Two Hearts
Здравейте мили дружки Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт