Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели ~ тема 131

• 33 114
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Гледам в момента 37 серия и просто съм без думи, сцената в кафето е пълен потрес, селския дерибей Санджар и селяните игнорират Гедиз, дълбока провинция, не знам какъв човек може да се радва на подобен образ. Трагедия пълна.

# 151
  • Яко в Матрицата...
Вермилион, това е да си истински фен. Каквато и да е ролята, която играе любимецът ти, да го подкрепяш, като повтаряш до изнемогване какъв добър човек е всъщност неговият герой, просто другите нищо не разбират. Антъни Хопкинс е велик актьор, ама едва ли някой негов фен би седнал да обяснява, че Ханибал Лектър е агънце...

# 152
  • Кърджали
Бе аз може да съм фен на актьора , но да не харесвам героя, който този актьор играе в даден момент..Може да гледам, все пак приемам че мкме любим актьор, ама героя ше си гл критикувам до откат, ако не мк харесва. Все пак двете са различни неща и е хубаво да се разграничават...

Вермилион, натдтък цирка става по-голям..

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 21:35 от Aлекcандрa

# 153
Ами момичета честно казано зарязах епизода, стана ми супер тъпо и гадно за отношението към Гедиз, предпочитам да си го спестя. Важното е, че той остана легендата за сериала, разбира се за безпристрастните зрители. Искам да си го спомням с усмивката и готините палта, а не наритан от селската измет. Нищо против селата, самата аз съм от село.

# 154
  • Яко в Матрицата...
Вермилион, изгледай епозода, за да видиш колко “милостив” е Ефето 🤦 Добре че са останалите герои, за да им слагат в устата репликата, колко е добър Ефето, колко му е голямо сърцето, защото ние иначе няма как да го видим.

# 155
Вермилион, това беше и за мен най- болезнената сцена в епизода. Тя бе причина за емоционалния ми коментар след това и намека за различните класи на Гедиз и Санджар.
Човекът просто искаше да пие сносен чай. И това право му отнеха...

# 156
  • Кърджали
Погребението на Гедиз ще ми остане в класацията за най - отвращаваща сцена. Не знам на кой му е хрумнало да я напише, но е отвращаващо. Такова чудо.. Да подминеш ковчег, да откажеш да изпълниш ритуалите.Хората имат страх, респект към смъртта. А това беше превърнато в цирк и лицемерие. И то под предлога фашив морал. Да речем, че е убил човек.. Не е..

# 157
Всичко което целяха е да ни покажат, колко голям грях беше любовта на Гедиз към Наре. И допуснаха грешка. Защото всичко това бе в негов плюс. Гедиз остана чист, да му мислят другите Sunglasses

# 158
  • Яко в Матрицата...
Точно така, Джули, вместо да изпишат вежди, избодоха очи. Тези на Санджар. Още след случката в съда с дневника, се потресох как хората може да оправдават постъпката му и да обясняват, че се бил променил. Моля?!

# 159
  • между морето и небето
За мен СЦ избодоха очи още по-рано, но това в съда беше върха на любовта на Ефето.  Не са очаквали, че образа на Гедиз ще предизвика толкова симпатии и стана така, че изтърваха духа от бутилката.

# 160
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Simple SmileCoffee

# 161
Привет, момичета Two Hearts

Рени Heart Eyes

# 162

Спокоен уикенд момичета Hug

# 163
Девочки Kissing Heart

Нова снимка на Несли с фен от снощи Heart Eyes

Кадир ги снима Sunglasses