Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели ~ тема 131

• 32 912
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • Яко в Матрицата...
Видео от фотосесията на Ураз за L’Officiel Hommes Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/CLb7FDMjn0u/?igshid=y8y4chir0aqr

# 661
Какъв чаровен хулиган Stuck Out Tongue Winking Eye
Добра вечер , дружки Heart Eyes

# 662
И танцувален при това Joy

https://twitter.com/jazynr/status/1362456712503001088?s=20

Красота, чиста като сълза Heart Eyes

# 663
  • Яко в Матрицата...
Джули, много беше хубава Несли в Кара Севда. Не че в Щерката беше грозна, ама само с една развяна коса направо не можех да я гледам. Можеше повече да я сплитат или връзват, нещо да правят. И тия ботуши Rolling Eyes

# 664
  • София
Джули, много беше хубава Несли в Кара Севда. Не че в Щерката беше грозна, ама само с една развяна коса направо не можех да я гледам. Можеше повече да я сплитат или връзват, нещо да правят. И тия ботуши Rolling Eyes
Ренка, тези старите сценаристи са за убиване. Толкова ли не можаха да се усетят навреме и да променят сценария. Каква полза сега да го променят, след като омазаха всичко.

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 21:39 от Не се сърди, човече

# 665
  • Яко в Матрицата...
Линде, сценарият е друг със сигурност, няма как да запазят предишния замисъл, след като двама от главните герои напуснаха сериала. Аз пък се забавлявам с някои писания на феновете на новото чифте. Ама нека си пишат, не ми пречат. Просто стана това, което се очакваше...

# 666
  • София
Линде, сценарият е друг със сигурност, няма как да запазят предишния замисъл, след като двама от главните герои напуснаха сериала. Аз пък се забавлявам с някои писания на феновете на новото чифте. Ама нека си пишат, не ми пречат. Просто стана това, което се очакваше...
Ренка, то е ясно че сценария трябва да се промени. Иде реч за друго. Как след като Неслихан се е махнала вече всичко си е дошло на мястото. Явно тя е основният виновник за този лош сценалий.

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 21:29 от Не се сърди, човече

# 667
  • Яко в Матрицата...
Не се ангажирай с тях, Линде! Животът поставя нещата и хората на правилното им място Wink

# 668
С разпуснатите си коси, Наре и Мелек бяха като истински майка и дъщеря Heart
Това си беше като запазена марка за тях.

Предполагам, че начинът на обличане на Наре беше с цел да се покаже, колко не принадлежи на мястото, на което се намира. Впрочем както Гедиз Grinning
Те, за това отлетяха от там Smirk
Ботушите и наистина бяха странни, но ги предпочитам пред пеньоарите в конака Joy

Наре беше напълно естествена и мноо красива Heart Eyes
Къде ти време за кипрене при толкова проблеми Grinning

# 669
  • Яко в Матрицата...
Джули, Нихан имаше не по-малко проблеми, беше женена за врага си... Но все пак не ходеше като някоя самодива Joy Иначе да, приликата между Наре и Мелек беше сладка в началото.

# 670
  • София
От друга страна съм доволна, че Несли напусна сериала. Всяко зло, за добро, са казали хората. Това не беше нейният сериал. Вярвам, че ще има друг много по-добър за нея. Сега основната и цел е здравето.

# 671
Можете ли да я сбъркате Heart Eyes

# 672
Добро утро, момичета Two Hearts

Хубав и усмихнат ден!

# 673
Хелоу Kissing Heart

Разправят, че било приготовление за предаването на Енис

От Войната на етървите

# 674
Здравейте!

Общи условия