Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели ~ тема 131

• 33 199
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
На мен ще ми е по-интересно Мави да няма нищо общо с посланика, ама да видим ...
Не ,че ми пука въобще , ама нали все пак името на сериала  е Дъщерята на посланика . Освен както казах преди и Мави да е дъщеря на посланик Satisfied

# 421
Фили, според мен... не е това причината да не сменяват името...
И мисля, че Мави няма да е сестра на Наре... нито пък дъщеря на друг посланик.

# 422
Васе , ясно ми е защо няма да сменят името , просто им търся извинение да остане така . Иначе как филм , книга или сериал да се нарича на нещо , което го няма . Но както казах , въобще не ми пука вече . Този сериал за мен приключи преди около 2 месеца .Не издържах на глупостите на СЦ .Сега Несли я няма , така ,че гледам напред за хубави новини от Патроните Flowers Four Leaf Clover

# 423
Аз пък си пуснах първи епизод от дъщерята. Бях забравила колко настръхващо ми подействаха звуците на балканската музика с кадрите на окървавеният Акън  Open Mouth Тогава си помислих, че това е история, която не трябва да се пропуска. Някъде в далечна Турция се четяха молитви за благоденствие на Ефето и неговите бъдещи деца...А, високо в небето един мъж бе запленен от красотата и мистериозността на една жена, която щеше да промени съдбата му безвъзвратно Sunglasses Heart

# 424
  • Яко в Матрицата...
Джули, освен това, което си написала, да спомена и думите на Ефето към Менекше, които нямат нищо общо с това, което ни показаха след доста серии. Хич не ми изглеждаше на уреден брак с цел да се продължи рода и да се спаси брака на Елван...

# 425
Рени, думите на Ефето са вятър Sunglasses
Не удържа на нито една дадена дума, нито спрямо Наре, нито спрямо Менекше.

# 426
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Grinning

Джули Heart, да му мисли Мави Grinning

# 427
Здравейте момичета!

Водя ви Несли и Кадир Heart

https://twitter.com/i/status/1358335956160544773

И. за къде без Ураз Heart

# 428
  • Яко в Матрицата...
Heart EyesGrinning Махнал е брадата, нищо общо вече с Гедиз, или по-скоро с ДП Wink

И една снимка на Кадир от днес, фотограф е Несли Blush

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 12:28 от Reni - BG

# 429
Да допълня с още снимки на Кадир.

Колкото и да се променя Ураз, все ще ми напомня Гедиз Joy, докато друг негов образ не открадне вниманието ми Heart
А, дано Sunglasses

Когато разбереш, че вече нямаш приятел, защото си бил честен с него Sunglasses

# 430
Нашите гълъбчета Heart съчетават полезното с приятното... И Несли се оказа, че е с Кадир в Алания.

Привет, момичета Two Hearts

# 431
  • Яко в Матрицата...
Пак са на морето Grinning Надявам се приятното да е повече Blush

# 432
Красота Heart Eyes от Лелик

# 433
Ново от Инстаграм.

# 434
  • Яко в Матрицата...
Благодаря, Вермилон Heart Ето тази много ми хареса Heart Eyes

Общи условия