Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели ~ тема 131

• 33 191
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Ами то на ДП какво да му гледаш...като има сериал, който да те грабне от раз.

# 466
  • София
Добро утро къзларки! Нека да ви е слънчев и ползотворен деня, каквото е и времето навън.
Аз въобще не съм гледала втори сезон на ДП, затова не мога да коментирам.

Чудя се на ентусиазма на феновете на Енгин. Как след напускането на Неслихан сериала станал много по-интересен, нямало вече толкова сълзи и крясъци, каква невероятна атмосфера имало на сета. Оставам с убеждението, че сценария го е писала Неслихан. Все едно от нея е зависело дали ще има ревове и крясъци и как ще се развива действието. Що за глупости? Тези фенки толкова вече са зомбирани с техния Енгин, че дори не могат да мислят адекватно. Добре, че се махна Несли и се появи Туба, та да може и сценария да тръгне, както на тях им се иска.  Явно Несли е пречела на сценаристите.     

Какво пречеше тази  Туба да продължи да изпълнява същата роля на дъщерята на посланика. Тогава щеше да има смисъл от продължаването на сериала.  За мен всичко отдавна приключи. Всичко това в момента са напъни на сценаристите. Жалко! Този така добре приет и стартирал сериал, в момента е пълен провал. Ако искат и Анджели Джоли да поканят все тази. 

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 11:57 от БлагаВест

# 467
  • Плевен / София
Ясно...аз и клипчета не гледам.

Скрит текст:
Подхванах Марашлъ...снощи гледах 3-ти и 4 -ти епизод. Много ми хареса...с нетърпение чакам 5 -ти с бг субки Grinning
Относно спойлера...На мен също много ми харесва сериала.

# 468
  • между морето и небето
Ясно...аз и клипчета не гледам.

Скрит текст:
Подхванах Марашлъ...снощи гледах 3-ти и 4 -ти епизод. Много ми хареса...с нетърпение чакам 5 -ти с бг субки Grinning

Скрит текст:
И аз смених ДП с Марашлъ, вчера серията беше много хубава, въпреки че рейтът в Тотала е паднал леко.

Привет,
+1 от както решиха да засилят любимците ми в ДП.

# 469
  • Яко в Матрицата...
Линде Hug, истината рано или късно излиза наяве Wink

# 470

Скрит текст:

Ама какви мигли има тоз човек...значи кат го дадат в профил, не мога да отлепя очи от тях  Grinning 

# 471
  • София

Скрит текст:

Ама какви мигли има тоз човек...значи кат го дадат в профил, не мога да отлепя очи от тях  Grinning 
Добре че сте коментирали този сериал. Тъкмо се чудех дали да не го погледна. Този артист съм го гледала в "Любовта не разбира от думи" и още там го харесах. А за прословутите мигли на Бурак Дениз няма какво да кажем. Така че ще го започна и аз...

# 472
Линде, почвай го...няма да съжаляваш Grinning

Скрит текст:

Ох, как се смях на момента с пушката...Специални части, а...ама пред Махур не върви...бързо хвърли чашката

# 473
  • София
Линде, почвай го...няма да съжаляваш Grinning

Скрит текст:

Ох, как се смях на момента с пушката...Специални части, а...ама пред Махур не върви...бързо хвърли чашката
Васе, ще помоля ако не те затруднява, да ми качиш линк с преведените на български сериали

# 474
Линде, заповядай   https://vk.com/topic-113691288_46901777
Там на всеки епизод има и други линкове, ако предпочиташ да го гледаш другаде.

# 475
Здравейте дружки Heart Eyes
Сега разбрах ,че СЦ , които ( която ) хулехме е била Несли Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Какъв е рейта ,че съм любопитна ?
Дреме му на Енгин за фенките му , на сета цареше хубава атмосфера. И Енгин и Несли не са си мерили онез ' работи Stuck Out Tongue Closed Eyes
Аз още като прочетох резюмето на този  Марашлъ или как там беше ( човекът от Мараш, ли ) ми направи впечатление , но не съм фенка нито на Бурак , нито на Алина и не го погледнах ... Но вие не зарибихте , а и гледам онлайн  само ЧД и Вратата + Малки убийства по БТВ ( страхотен сериал ! ) ...малко  са ми Grinning

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 13:12 от Phillipine

# 476
  • София
Линде, заповядай   https://vk.com/topic-113691288_46901777
Там на всеки епизод има и други линкове, ако предпочиташ да го гледаш другаде.
Огромни благодарности, Васе!  Заслужаваш да те почерпя с едно много вкусно турско кюнефе...

# 477
Фили, на кой му пука за рейтинга...поне на мен, не .

Уауууууу ... Хвърчат искри Heart Eyes

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 13:51 от savovas

# 478
Здравейти момичета, как сте?

Родило се е бебе Гедиз ли?
Страхотно!
Какво стана та не е Санджар, нали беше идолът на мама Smirk

Красотичка Heart

# 479
  • Яко в Матрицата...
Ох, Васе, много ги харесвах Алпермен и Лейля Heart EyesHeart Eyes

Здравейти момичета, как сте?