Къде в Бургас? 58

• 52 673
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
Мекички като едновремешните улични съм взимала от Краснодар пазара а килимче гумирано за какво по точно ви трябва за баня или ?

# 586
Мекички като едновремешните улични съм взимала от Краснодар пазара а килимче гумирано за какво по точно ви трябва за баня или ?

На Краснодар има някакво място тип пекарна ли, където ги правят 🌺
Килимче за игра - детско, което е непромокаемо (отдолу е с нещо като фолио)

# 587
Да пекарна до входа на пазара но не този от към рибните щандове а този който е към магазин анет за килимчето не мога да помогна на моето дете му сглобих пъзел ..

# 588
  • у нас
Някой знае ли координати на Камен билкаря?

# 589
За Камен, който лекува брадавици, ли питате? Имам му някъде тел., ще го потърся довечера.

# 590
  • Бургас / UK
Някой знае ли координати на Камен билкаря?
Синара, ако е този Камен, ето номера

# 591
  • у нас
Да, Develfen, за него става дума.

Чефи, благодаря ти. Kissing Heart

# 592
Къде или кой в Бургас може да ми направи най-обикновена бяла торта с ангелче и надпис без цените да са космически.

# 593
  • у нас
Къде или кой в Бургас може да ми направи най-обикновена бяла торта с ангелче и надпис без цените да са космически.
Розата правят по желание/снимка на клиента.

# 594
Момичета, някой да има телефона и работното време на д-р Кирил Йорданов, гастроентеролог в клиника Бургас? Все старо инфо намирам.

# 595
  • Бургас
056/823 681 е телефонът на д-р Йорданов, който имам, но не знам доколко е актуален

# 596
Розата правят по желание/снимка на клиента.
Точно аз така за 6-те месеца на малката поръчах от техните морковена торта и ми добавиха една фигурка допълнително 👍

# 597
  • Бургас
Пробвахме тортичка от Кисо, супер вкусна, вкъщи само дето не се сбихме за последното парче, обаче имаше налични само макарони и една торта, от която можеше да се купят парчета, не знам случайност или не правят много торти без предварителна порьчка

# 598
Пробвахме тортичка от Кисо, супер вкусна, вкъщи само дето не се сбихме за последното парче, обаче имаше налични само макарони и една торта, от която можеше да се купят парчета, не знам случайност или не правят много торти без предварителна порьчка
А къде се намират? Не съм ги чувала.

# 599
  • Бургас
На предната страница от темата коментирахме за Кисо, на ул Митрополит Симеон 25 - тръгваш от Богориди по ул. Райна княгиня и на ъгъла са те

Общи условия

Активация на акаунт