Отговори
# 255
  • София
Здравейте, момичета! 🍀

Явно само при мен утрото не е по-мъдро... Така де, все още имам лош вкус от снощния фраг и ми е свит стомахът. Мисля си следното - Селин не се ли притеснява, че приятелите и майка му ще му разкажат истината, когато се върне?! На какво се надява с всички тези лъжи и манипулации? Ако Серкан не се връщаше и оставаше някъде далеч от всички, окей - представи му нещата, както ти искаш. Но той се връща при Енгин, Пъръл и майка си. Дори да е със старите настройки и да не вярва на никого, нима няма да чуе собствената си майка? Или Енгин? А и няма ли да е странно всички да обичат и приемат Еда, да му казват колко са се обичали и колко различен, но щастлив е бил Серкан с нея, пък Селин да си разправя нейните неща?! В смисъл... всички срещу един. Кой лъже? Някак си на Селин много бързо ще й се спука балонът. Затова не разбирам каква й е играта.

Нямам търпение да видя няколко реакции на комичните ни образи към случващото се. Например, на Сейфи. Той не харесваше Селин. Още помня думите му, когато Серкан обвини Еда в кражбата:
- Господин Серкан, виждате ли това, което виждам аз?
- Какво, Сейфи?
- Един самотен мъж.
😅😅😅

Серкан ще види, че много неща са се променили. Например, майка му вече излиза и то благодарение на помощта на Еда. Баща му го няма, защото е отговорен за смъртта на родителите на Еда. Пъръл и Енгин са женени и са приятели с Еда. Ферит е в холдинга, разбира се с всички и е във връзка с приятелка на Еда. Всичко води към Еда. А тя е поела управлението, докато него го няма. Това може да го ядоса. Мен лично не ме подразни - разбирам я. Карайки неговата кола, гледайки неговото куче, стоейки на неговия стол, тя се чувства свързана с него, по-близко до него. Дори си мислех, че може да се премести в апартамента му. Само и само нещо да й напомня на него. Само че Селин може да му представи нещата така - тя се появи в живота ти за отмъщение. Взе ти всичко. Това беше нейната цел. Да вземе най-скъпото ти - холдинга. Все пак той не помни, че най-скъпото му стана Еда и въобще не му пукаше за бизнеса в последно време. Да се надяваме или по-бързо да си спомни, или да започне да се усеща, винаги е имал добра интуиция за хората. Да усети, че Еда е добра, че има нещо гнило в Дания. Wink

# 256
Според мен и озета утре ще ни даде някаква допълнителна информация, която сега ни липсва за появата на Селин ханъм.

# 257
  • Плевен / София
Според мен и озета утре ще ни даде някаква допълнителна информация, която сега ни липсва за появата на Селин ханъм.
Дано, а ако се опитва да се намеси между нашите влюбени гълъбчета ще е оскубя косите....

# 258
  • София
Само аз ли си мисля, че този фраг е заблуждаващ?  Селин не е толкова глупава и наивна. Знае, че всички ще скочат срещу нея. Затова продължавам да си мисля, че тя води Серкан в офиса, но не за да го представя като неин любим. Дано да съм в правилната посока. Предполагам, че тя ще се опита да убеди всички, че се е грижила за него и се опитва да му помогне да си възвърне паметта. Така ще спечели хората на своя страна.  Това с хващането на ръцете е много заблуждаващо. Изчакайте да видим, какво са сътворили сценаристите. Но ако е това, което вие си мислите ми се струва много наивно и елементарно. Не ми се вярва да са на такова ниско ниво, сигурно има друго нещо, което не ни го показват.

# 259
Може и да е поредния сън на Еда? Хващането на ръцете имам предвид.

# 260
Може и да е поредния сън на Еда? Хващането на ръцете имам предвид.
Освен ако първо не ги е видяла, иначе няма логика на Ед да й дойде на акъла за Селин, че и как се хващат за ръце.
Даже тя го вози, кога Серкан е позволявал някой да го вози в колата си?
Освен Еда с онези 'жипки, друг спомен нямам аз.

# 261
Ако е поканила Селин за пр също може да й дойде на акъла, че може да доведе Серкан, да й дойдат спомени от миналото 🤔 просто друг логичен вариант не виждам, по който Селин да не постъпва долно.. 

Тук нещо Неслихан говори за ДъБюрсин, ама какво?

# 262
Аз се чудя, в какъв момент ще се отключат спомените на Серкан.
Дали Еда ще се опита да му припомни някакви случки и кои?

Може да го заведе в лятната къща, той я заведе там когато тя си беше загубила паметта. Сега може тя да го заведе там и да си припомни завесите JoyStuck Out Tongue Winking Eye

Друг момент, който беше паметен е преди рождения му ден - когато я заведе на мястото където брат му е свирил и и посвири на китара - и тя да му разкаже, че е свирил на китара... Guitar

А може и на ледената пързалка - да го накарат да карат кънки и да му разкаже плановете им за Париж и как ще се загубят влюбени в Монмартър?

Но дори да се опита да пресъздаде ситуации не мисля, че ще успее да върне спомените му.

Вероятно техен скандал да открехне спомени Cold Sweat, както и целувка или прегръдка Heart - но целувка и прегръдка не мисля, че ще видим скоро - а и за Серкан тя ще е непознат човек, който му е отнел всичко.
Другият вариант е той да я помоли да си отиде - тя да си тръгне и раздялата да му върне спомените Broken Heart

# 263
Понеже сериалът не е от драмите ,дето нещата се развиват в 20 епизода , си мисля ,че дори Селин (  после и другите ) да му кажат истината , каква полза, след като той не си спомня .Просто ще започне да наблюдава Еда , за да разбере защо се е влюбил в нея и много ще бъде учуден .А Еда ще продължава да го обича , но много ще му  се нерви и ядосва .Според мен това би трябвало да е логиката на СЦ , за да избегнат разни фантасмагории .

# 264
Добър ден, мили момичета, Sparkling Heart

Аз съм майка и ако някоя девойка се е грижила за сина ми, но ме е оставила в ада на притеснението за съдбата му и то не два дена, а два месеца, ще съм близо до извършване на убийство! Трудно ще ме удържат да не я скалпирам!

Представям си реакцията на Айдан! Дали след радостта, че вижда жив Серкан, няма да се огледа за нещо подходящо, което да стовари върху главата на Селин и да я вкара и нея в амнезия! Как са го измислили сценаристите се питам?

Има някаква антилогика в действията на Селин и Серкан. Всеки човек, каквото и да му се случи, инстинктивно първо търси опора от майка си. Серкан беше дори в роботския си период привързан към Айдан. С какво може да се оправдае това мълчание и криене на истината за състоянието му пред Айдан? Да я държат в неведение си е направо жестоко от негова и от на Селин страна. Тук с нищо не мога да ги извиня! Още повече, че такъв стрес на тази възраст може да отключи хиляди болести, пази, Боже!

Това ми е интересно как ще го обяснят.

Второто, което обсъждате, момичета, е докога Селин ще ръси неистини. Тя няма ли инстинкт за самосъхранение? Не се ли притеснява какво ще ѝ се случи, когато истината излезе на яве?

Много неизвестни, които чакат отговорите си в следващите серии. Ще поживеем. Ще видим.

# 265
  • София
Еда лесно може да му докаже, че са били близки - има доста неща, които знае, а нямаше да знае, ако Серкан не й се беше доверил. Така че дори един ден да прекарат заедно, стига Серкан да поиска, ще е достатъчен, за да се убеди той, че са имали истинска връзка. Освен това той, както писах вече, има доста добра интуиция за хората. Няма как да не усети добротата и искреността на Еда, няма как да не усети чувствата й. Че тя наистина го обича. Сега... гадно ще е да й каже: “Окей. Вярвам ти. Но не те помня. Ти ме обичаш. Но аз теб не. Не си спомням нищо от това, за което ми разказваш. Не съм влюбен в теб. Затова нека се опознаем наново. Като приятели, колеги, партньори.” Честно казано, предпочитам нещо такова, пред гневен и недоверчив Серкан, който хвърля огън и жупел. Просто не ми се гледат вече показвани неща. Гледали сме Серкан и Еда толкова пъти да се джафкат, да се ревнуват, че нямам нерви за същото. Иска ми се да видим нещо ново, нов етап в отношенията им. Simple Smile

Имам една теория. Може би, така просто се успокоям, но нищо - ще ви я споделя. Серкан винаги е казвал, че обича и цени Селин само като приятел от детството, но никога не е бил влюбен в нея. Дори на нея в очите й го каза: “Аз съм влюбен в Еда, в теб никога не съм бил влюбен.” Затова си мисля, че той надали вярва, че е във връзка с нея. Ако я помни, ще помни и отношенията им. Такива, каквито са били преди. Ще помни какво чувства към Селин. Ще помни, че не е влюбен в нея. Няма как тя да го излъже, че са заедно, защото най-малкото в пресата със сигурност пише, че Серкан е изчезнал в деня на сватбата си с Еда. Тоест, ако приемем, че Серкан не помни Еда и случилото се между тях, но помни Селин, ще помни какви са отношенията му със Селин. Не вярвам, че Серкан може да се влюби в Селин дори да не помни Еда. Серкан не е забравил кой е. А дори да е забравил, Селин не е успяла да го спечели навремето, въпреки че се познават от деца, сега за два месеца ли ще успее?! Надали. Според мен, водейки се от това, което беше написала Неслихан, че започваме отначало, си мисля отново за фалшив годеж - този път между Серкан и Селин. Мисля си, че това ще е отмъщението на Селин. Ще направи това, което те й причиниха. С техните камъни, по техните глави. Ще убеди Серкан да се преструват на влюбена двойка пред Еда. Дори Серкан рано или късно да си върне паметта, Селин ще е постигнала своето. Ще е наранила Еда, ще е застанала между тях. Защото аз не мисля, че Селин вярва, че има вариант, в който лъжата й не се разкрива и заживели щастливо със Серкан. Просто си мисля, че целта й е да си отмъсти и да нарани двамата, които нараниха нея, и то по същия начин. Вече Серкан какво и колко ще помни, какво ще мисли, какви ще са мотивите му за действията му занапред, какво ще кажат на Еда, какво точно се е случило, тя как ще се почувства, са въпроси без отговор засега. Ще разберем в събота. И още нещо - Селин не ви ли изглежда различно? Сякаш е друг човек или се преструва на друг човек. Серкан, ако я помни, няма ли да му направи впечатление и това? Различен грим, различни бижута, прическа, стил на обличане. Много ми е различна на мен. 🤔

# 266
Може Серкан да не си е спомнил никого , даже майка си .А и може би се е грижил сам за себе си или други хора , после Селин да е разбрала и да го доведе .По логично е .

# 267
  • Пришълец
Да си кажа направо - всичко друго ще ми е приемливо, само не искам романтика със Селин, сгушени и с преплетени пръсти, ами не ми понасят такива гледки. Още повече, че той и докато са имали връзка е бил студен с нея, щом не си е позволявала да потропа на портичката му без предупреждение...  Това сега какво е...

И една снежна приказка от днес
Скрит текст:

# 268
  • Кърджали
Ако е поканила Селин за пр също може да й дойде на акъла, че може да доведе Серкан, да й дойдат спомени от миналото 🤔 просто друг логичен вариант не виждам, по който Селин да не постъпва долно.. 

Тук нещо Неслихан говори за ДъБюрсин, ама какво?
Писали са и че много си прилипат, есе едно е наистина неин син. Питат близки ли са извън снимките., дали па не са роднини...
Неслкхан е отговорила "Ако ми беше син , постоянно щеше да яде бой с терлика.Мнпго е палав, но и много го обичам.

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 12:18 от Aлекcандрa

# 269
  • София
Фили, знаеш ли, че си права. Възможно е Серкан да не помни никого. Затова изглеждаше толкова изгубен в последната сцена на фрага. Това не беше погледът на Серкан Болат, на успешния архитект. Беше поглед на едно малко и излашено дете. Нямаше ги увереността и самочувствието. Личеше си, че е страшно объркан, дори уплашен. Затова си мисля, че е възможно да не помни никого. Дори Селин. Вече как тя се е добрала до него, не знам. Нито как не са го разпознали по-рано. Защото все пак той е известен. Който и да го е намерил, дори Серкан да е бил без документи, би трябвало да го познаят. Най-малкото е имало самолетна катастрофа. Тези, които са го открили, би трябвало да съобщят в полицията и оттам да разберат кой е. Не знам. Ще видим в събота. Но на мен ми изглежда напълно изгубен, което предполага пълна амнезия. А ако не помни никого, няма да знае на кого да вярва. Селин ще е една крачка пред останалите, защото ще е прекарала някакво време с него и ще е спечелила поне малко доверието му. А другите ще са напълно непознати хора, дори майка му.

Общи условия

Активация на акаунт