Явно само при мен утрото не е по-мъдро... Така де, все още имам лош вкус от снощния фраг и ми е свит стомахът. Мисля си следното - Селин не се ли притеснява, че приятелите и майка му ще му разкажат истината, когато се върне?! На какво се надява с всички тези лъжи и манипулации? Ако Серкан не се връщаше и оставаше някъде далеч от всички, окей - представи му нещата, както ти искаш. Но той се връща при Енгин, Пъръл и майка си. Дори да е със старите настройки и да не вярва на никого, нима няма да чуе собствената си майка? Или Енгин? А и няма ли да е странно всички да обичат и приемат Еда, да му казват колко са се обичали и колко различен, но щастлив е бил Серкан с нея, пък Селин да си разправя нейните неща?! В смисъл... всички срещу един. Кой лъже? Някак си на Селин много бързо ще й се спука балонът. Затова не разбирам каква й е играта.
Нямам търпение да видя няколко реакции на комичните ни образи към случващото се. Например, на Сейфи. Той не харесваше Селин. Още помня думите му, когато Серкан обвини Еда в кражбата:
- Господин Серкан, виждате ли това, което виждам аз?
- Какво, Сейфи?
- Един самотен мъж.
😅😅😅
Серкан ще види, че много неща са се променили. Например, майка му вече излиза и то благодарение на помощта на Еда. Баща му го няма, защото е отговорен за смъртта на родителите на Еда. Пъръл и Енгин са женени и са приятели с Еда. Ферит е в холдинга, разбира се с всички и е във връзка с приятелка на Еда. Всичко води към Еда. А тя е поела управлението, докато него го няма. Това може да го ядоса. Мен лично не ме подразни - разбирам я. Карайки неговата кола, гледайки неговото куче, стоейки на неговия стол, тя се чувства свързана с него, по-близко до него. Дори си мислех, че може да се премести в апартамента му. Само и само нещо да й напомня на него. Само че Селин може да му представи нещата така - тя се появи в живота ти за отмъщение. Взе ти всичко. Това беше нейната цел. Да вземе най-скъпото ти - холдинга. Все пак той не помни, че най-скъпото му стана Еда и въобще не му пукаше за бизнеса в последно време. Да се надяваме или по-бързо да си спомни, или да започне да се усеща, винаги е имал добра интуиция за хората. Да усети, че Еда е добра, че има нещо гнило в Дания.