Отговори
# 420
Какво държи Еда на тази снимка, не разбирам?
Е, пише, че е здрав, но не пише има ли амнезия, или не.. във фрага доста ясно казва, че докато не си спомни в него стои една празнина..
Не знам какво друго би променило отношението и чувствата му спрямо Еда и то коренно, освен амнезия.

# 421
# 422
  • Монтана
Мили момичета, чета ви всеки ден, не изпускам даже и ред от мнение, изключително много уважавам споделеното от всяка една!
Надявам се да прочетете и моето мнение. Плаках от вълнение и преклонение пред таланта на Ханде, Керем и Неслихан във финалните минути на последния епизод, очаквах търпеливо да минат рекламите, за да видя първия фраг на следващия епизод, плаках с Еда, когато ръцете ѝ останаха празни, подкрепях ги двете с Айдан във вярата им, че Серкан ще се върне, ...След това чаках нетърпеливо във вторник да излезе вторият фраг, отново останах като попарена от това, което предполагам, че ще изживее главната ни героиня! Особено при вида на сплетените ръце на Селин и Серкан!...Ужасих се от този кадър!...Какво нещо е да изгубиш паметта си! Колко е трудно и как преобръща живота не само на този, който е изгубил паметта си, но и на всички, свързани с него!
Много ми се ще това да са само кадри от ужасен кошмар на някого, но...не мисля! Явно Селин ще се възползва от ситуацията! Явно ни предстои да станем свидетели на борбата на Еда да върне спомените и любовта на Серкан, в който успешен изход аз нямам съмнения никакви! Ще видим! Нека търпеливо изчакаме какъв развой на събитията ще ни покажат сценаристите! Нека сме последователни и градивни фенове до края!
Аз лично няма да се откажа от този сериал до неговия финал, няма да забравя никога вълненията и нетърпението си да изгледам всяка серия, да получа всяка информация от тази прекрасна група, да разбера подробности за това как любимите ми Ханде и Керем превземат всяка класация и печелят сърцата на милиони фенове по целия свят!Няма да се откажа! За информация на вас, на 53 години съм, не съм особен поклонник на турски сериали, доста сериозен и претенциозен зрител съм, но магията "Почукай на моята врата" ме изпълва вече шест месеца и аз ще ѝ остана вярна до края!
Мили момичета, бъдете здрави и не преставайте да пишете в любимата група! Тук цари мир и толерантност, уважение и зачитане, за които аз съм безкрайно благодарна на всички ви!
Пиша рядко, но това е защото мнението ми ужасно много се покрива с някои от споделените вече такива, а не защото не искам!
Благодаря ви още веднъж!

# 423
  • Плевен / София
И аз съм тотално объркана, според превода от руски език (такъв намерих най-бързо) "Накрая Серкан се завръща. Освен това, с някой познат. Здрав е, но с течение на времето много се е променило в живота му. Тази промяна дълбоко шокира Еда. Докато хората са шокирани, Еда е решена да се противопостави на тази промяна. "

Всички в интернет-пространството заложиха на амнезия, според този текст обаче, амнезия няма! Какво би могло да промени един човек в рамките на два месеца тогава, при това се говори за промяна, която силно шокира Еда, т.е. много сериозна?
И Еда да не е съгласна на промяната...

# 424
  • Монтана
И аз съм тотално объркана, според превода от руски език (такъв намерих най-бързо) "Накрая Серкан се завръща. Освен това, с някой познат. Здрав е, но с течение на времето много се е променило в живота му. Тази промяна дълбоко шокира Еда. Докато хората са шокирани, Еда е решена да се противопостави на тази промяна. "

Всички в интернет-пространството заложиха на амнезия, според този текст обаче, амнезия няма! Какво би могло да промени един човек в рамките на два месеца тогава, при това се говори за промяна, която силно шокира Еда, т.е. много сериозна?
Може ли да го публикуваш тук ?...Озетът на руски език!

# 425
  • Кърджали
Превод набързо
Самолетът на Серкан изчезва при неговото пътуване към Италия. Еда, облечена в булчинската рокля, се срива от мъка. Всички, събрали се за сватба, са объркани и изплашени. Става ясно, че самолета е паднал, но Серкан го няма.
След катастрофата за Еда започват трудни дни, изпълнени с болка. Липсата на Серкан причинява рана в душата на всички. Докато го няма, Еда, приятелите на Серкан и Айдан са притеснени и страдащи. Всички заедно се продкрепят, за да могат да продължат живота и да може работата в Артлайф да върви.
Накрая Серкан се връща. С него е някой познат човек.. Здрав е, но много неща в живота му са се променили. А тези промени силно нараняват Еда. Докато всички са изненадани и объркани, Еда решава да се изправи срещу това променено положение и да не се отказва.

# 426
  • Монтана
Превод набързо
Самолетът на Серкан изчезва при неговото пътуване към Италия. Еда, облечена в булчинската рокля, се срива от мъка. Всички, събрали се за сватба, са объркани и изплашени. Става ясно, че самолета е паднал, но Серкан го няма.
След катастрофата за Еда започват трудни дни, изпълнени с болка. Липсата на Серкан причинява рана в душата на всички. Докато го няма, Еда, приятелите на Серкан и Айдан са притеснени и страдащи. Всички заедно се продкрепят, за да могат да продължат живота и да може работата в Артлайф да върви.
Накрая Серкан се връща. С него е някой познат човек.. Здрав е, но много неща в живота му са се променили. А тези промени силно нараняват Еда. Докато всички са изненадани и объркани, Еда решава да се изправи срещу това променено положение и да не се отказва.

Благодаря, Алекс!
Аз ще изчакам търпеливо серията без да коментирам!

# 427
Бърборанке , по-добре не бих могла да го кажа. Напълно подкрепям това твое мнение. Аз също не разбирам безмисленото влизане и излизане на персонажи. Лично аз щях да се радвам да има и други сюжетни линии, които да развият, за да бъде един сериал качествен и наистина запълнен,а не да разчитат само на ХанКер, тъй като нали се казва "всичко е до време" , както и, че една птичка пролет не правят, в случая ХанКер изнесоха до тук сериала си на гърба, но .. нека не разчитат само на тях в крайна сметка.

Озетът .
Нищо не разбирам. Никой не го превежда.
Но от това, което чета по коментарите Ви, явно не е чак толкова лошо, колкото ни го представиха във фрага?

Аз сега 2-3 седмици няма да гледам, защото ще се прибирам малко на гости при нашите да си ги видя, и като се върна ще направим спринт с мъжо пропуснатите епизоди. Надявам се, че в този интервал от време нещата ще бъдат такива, каквито бихме искали да са,че дори и повече! Но това не означава, че няма да Ви чета и да следя какво се случва в реално време с нашия сериал и новите му епизоди , прочее.

Жалко само, че към края на епизода ще е появата на Серкан и ще се наложи да чакаме още една събота, за да видим какво ще се случи.

ПС: Докато пиша коментара си, видях, че Алекс вече е пуснала превод на озета. Благодаря! Златни ти ръце!

# 428
Нито в озета, нито в снимките се споменава за новото попълнение

... никъде не ми се вписва Wink
Алекс, много ти благодаря Hug

# 429
  • София

Може ли да го публикуваш тук ?...Озетът на руски език!
Ето го руския текст:
"Озет и промо к 29-ой серии:

Самолёт Серкана пропадает по пути в Италию. Эда в свадебном платье падает на пол. Все собравшиеся на свадьбе в изумление и страхе. Это правда, что самолёт разбился, но Серкана там нет. После аварии начинаются мучительные дни и от Серкана ждут хороших вестей для Эды. Потеря Серкана нанесла глубокие раны в жизни каждого.

В его отсутствие, Эда, друзья Серкана, Айдан также проявляют беспокойство и боль. Поддерживая друг друга, они стараются сохранить свою жизнь в секрете и без перерыва продолжают свою работу в Art life.

Наконец-то возвращается Серкан. Так-же с кое кем знакомым. Он здоров, но со временем в его жизни многое изменилось. Эти изменения глубоко потрясли Эду. Пока люди шокированы, Эда полна решимости сопротивляться этим измениям."

P.S. И в превода на Алекс (благодаря за превода) е написано: "Здрав е, но много неща в живота му са се променили. А тези промени силно нараняват Еда". Мисля, че в темата имаме момичета свързани с медицината! Нека те кажат професионалното си мнение за тълкуването на озета! Вероятно под "здрав" се има предвид физически здрав, а не психически! Загубата на паметта е психическа травма, може от там да идва объркването!

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 16:09 от nrgmama

# 430
Новото попълнение може да е някой статист, помислил, че само дали главна роля 😂🙈
Бътърфлай, Алекс тъкмо пусна превода.
Много благодаря, Алекс!

# 431
  • София
Превод набързо

Ха такаааа! Както аз предположих. Серкан няма да е в самолета!
Какво значи това? Това означава, че той няма как да има мозъчна травма от падането на самолета. Следователно ми възниква друга версия. Той преди това е отвлечен и явно му инжектират или дават някакви психотронни вещества, с които да го накарат да има бели петна в мозъка. Друг начин да не помни не се сещам.
Следва най-същественият въпрос! Какво прави той при Селин? 
Тя има ли връзка с цялата тази ситуация и с каква цел евентуално го прави?

# 432
А тези промени силно нараняват Еда.

Мили момичета,  тъй като по неизвестно как развита колективна интуиция познавате всичко, в т.ч. и сечене на дърва, сега след това изречение в озета почвам да се притеснявам, че не само Серкан се е върнал със Селин, но и се е оженил за нея, както някой предположи...Успокояваме само изречението, че макар и наранена, Еда се противопоставя на промените му, е, надявам се, че едва ли на брак й се налага...

# 433
Според мен Баба Мардин е спретнала завера преди оттеглянето си. Изнамерила е Селин, споразумяли са се с нея. Серкан е отвлечен преди да се качи на самолета и запокитен в дън гори телилейски с някой фалшив компромат как Еда е организирала ходенето до Италия и катастрофа на самолета, за да премахне Серкан и да овладее холдинга. Възможно е да го дрогират и Селин да му пълни с глупости главата как Еда е злодей, който го е накарал да се забавлява вместо да работи. Ще му покажат доказателство, че тя е приела акциите, седнала е на шефския стол и се забавлява с другарчето от детската градина в Мардин.
И ето ни го - разстроен и несигурен Серкан. На снимката където гледа Еда и се усмихва, според мен Керем е излязъл от образ Simple Smile.
Точно си мислех, че сега ще им видим актьорското майсторство - да играят противоположното на себе си Wink.
Лесно беше докато Серкан и Еда се обичаха ...Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

"Накрая Серкан се връща. С него е някой познат човек.. Здрав е, но много неща в живота му са се променили."
Мисля, че ако се бяха оженили със Селин нямаше да я представят по този начин. "Много неща са се променили" може да означава, че Серкан е станал още по-недоверчив от преди, по-затворен, може да се сърди и на Айдан за нещо. За да седи някъде да цепи дърва и да не се обади на най-близките - сто процента е настроен срещу тях - Айдан, Енгин, Пъръл, Еда.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 16:20 от dariVale

# 434
  • Плевен / София
Ако се е оженил за Селин, аз не бих се борила за него...Човек, който е казвал, че не е обичал никога Селин, как за два месеца ще я намери, влюби в нея и ще се ожени...А Серкан без любов не би се оженил...иначе да беше го направил досега т.е. предложил и оженил се за нея....Не Селин да бяга при Ферит

Общи условия

Активация на акаунт