Отговори
# 45
  • Пришълец
Налбантова Hands Plus1
Да, така както показаха, че Еда поддържа контакти с Ефе и го осведомява за случващото се допреди да се появи бабата щеше да е добре да напомнят и за Селин, че нея някога все пак я е имало. Но тя дори когато си тръгваше не показаха да се сбогува с Пъръл, а уж си бяха много близки...

Историята на Серкан Болат през погледа на Андреа ми хареса Heart Eyes

# 46
  • София
Аз искам Биге обратно, но не като предишната Селин. Ако образът претърпи или е претърпял вече развитие и видим една нова, уверена и самоуважаваща се Селин - да, иначе по-добре да не се връща. Не ми се гледа отново същото. Съгласна съм с druon относно текучеството на второстепенните герои. Възможно е обаче да е умишлено. В модерните сериали на Нетфликс и НВО постоянно има нови герои, нови сюжетни линии, убиват един, вкарват друг и така. Това беше една от силните страни на Game of thrones, която го отличи от останалите сериали. Не че сравнявам нашия с Игра на тронове, но е възможно сценаристите да се опитват да бъдат модерни и различни. Въпреки това смятам за минус, че не развиват достатъчно добре образите, ами ги бастисват набързо, след като си свършат “работата” за 2-3 или повече епизода. Сега, не всички заслужават развитие и трябва да го получат - Балджа и прАнсе, например. (Мен не ме подразни това, че никой не разбра за приликата на Еда с мъртвата принцеса. Ние разбрахме и си обяснихме действията на Сеймен. Неговата роля беше ясна - да подразни Серкан, да предизвика ревност у него, която доведе до онази страстна сцена + да покаже на бабата, че невинаги преценката й за хората е правилна. Нейният избраник се оказа мътна вода. Имахме малко екшън и така.) Още нещо - не е нужно при всички герои да има развитие. Защото дори в реалния живот има хора, които допускат едни и същи грешки, просто са патетични и си остават такива, не се поправят. Селин е пример за такъв образ / човек. Но все пак Фифи можеха да я развият доста добре. Ефе, бабата, Каан навремето. Хубаво развитие получиха Джерен и Ферит, Енгин и Пъръл, Айдан също. Останалите са малко статисти. Айфер започна силно, но в момента по-скоро ме дразни. С Мело нищо особено не се случва. Не държа да научавам личните истории на Сейфи, Лейля и Ердем, колкото и да симпатизирам на първите двама. Но, ако са в сериала, само за смях и създаване на комични ситуации, поне смешките и гафовете на Ердем да са смешни, а не паразитни и глуповати, както са сега. Лейля също може да получи по-добра комична роля. Харесва ми това с лявата ръка на шефа и как помагаше на Серкан с Еда. Сейфи е идеален около Айдан. Там нямам забележки. Относно втория фраг, който чакаме днес - аз се надявам да не открехват никаква вратичка за Серкан. Нека има мистерия и в събота научим какво се е случило. Смятам, че ще е плюс за рейтинга и като цяло за зрителите. Нека има съспенс и ни изненадат в събота, а не да сме настроени и предварително да знаем какво да очакваме. Simple Smile

# 47
А виж, БРО, ако променят Селин и избелят образа й съм съгласна. Ако дойде, помогне на всички, подкрепи ги, даде им кураж и не застава между Еда и Серкан съм съгласна да дойде, но ако се върне същия образ, който изпратихме.. по-добре не, имаме си достатъчно дразнители от този тип.
За фрагмана.. мисля, че само ще вдъхнат някаква надежда колкото да поуспокоят феновете, но и аз мисля, че ако нищо не покажат ще е добре. Ще привлече внимание, повече хора ще гледат и ще се вълнуват. Аз поне много се вълнувам, още съм на тръни за Серкан, а ако го видя във фрага ще се успокоя и ще знам, че ще го видя. А ако не го видя ще тръпна в очакване.

# 48
Селин се промени в края. Прие поражението от Еда, нищо, че не беше с цел от страна на втората.
Селин може да не го играе лоша, просто действията на Серкан да подтикнат Еда в грешната посока, защото си мисля, че тя винаги ще си има едно наум за Селин. Нека не забравяме, че когато Еда отиде да й помага в дома й, видя нарязаните снимки с Ферит, но тези със Серкан си бяха цели целенички.
От една страна разбирам и Селин и постъпките й, защото все получаваше едни сигнали от Серкан и Еда, които й бяха като зелена светлина, но сега не мисля, че ще е такава. Вероятно следи действията на двамата от турските медии и е в течение със ситуацията между тях.

# 49
Привет, Феи! 🧚♀

Най - после дойде ред да кажа и аз какво мисля за последния епизод - очарована съм. Изключително силен и приятен за гледане епизод. Краят всички ни разчувства, но трябва да има и такива моменти просто, за да може да продължи историята ни.
Възхитена съм от играта на Ханде и Неслихан, всички останали също са прекрасни, но на финалната сцена просто ни “разбиха” с играта си.

Нямам търпение за следващия епизод.
Наистина тази седмица са крайно потайни нашите, но съспенс да има. 😱

И аз бих се радвала да се върне Биге, но с променена към по- добро Селин, защото в последните ѝ епизоди беше нетърпима.
А новичката кифла въобще не я виждам никъде, камо ли до Серкан - сакъъън!!! 😂

Все забравям да кажа, че за мен точно този момент си е чиста импровизация на Керем. Серкан никога не съм го виждала баш в такава светлина. 🤠

Хайде да се включа и аз с моите любими двойки:
1. ЕдСер ♥
2. Мехмет и Инджи ♥
3. Фериде и Кямран ♥
4. Курт Сеит и Мурка ♥
Къванч, Бурак и Фахрие са моите любимци сред турските актьори и актриси.
Сега до тях спокойно мога да наредя Ханде и Керем.

В очакване на следващия фраг и вашите интересни коментари, ви пожелавам щастлив ден! ❤
Благодаря за прекрасната тема и за всичко споделено! 🌺
До скороо!

# 50
"ЕдСер завинаги" 😆
Неслихан е като внедрен шпионин, който е обощение на всички фенове на сериала от цял свят 😆

# 51
Привет, благодаря за прекрасната нова тема! Flowers Hibiscus

С новата тема ще разберем и новата посока на сериалчето ни, ако не я изпишем до събота разбира се.

За Селин аз нямам нищо против да я върнат (Биге много я харесвам) вярно че извесно време имах желание да и оскубя перушината, но вече съм и простила. Тя е открила любовта на живота в Дания мисля,че там замина. Ще си дойде щастлива с новия си любим, и разтревжена за изчезналия приятел от деството. Ще е готова да помага на Еда като специалист в своята област - връзки с медиите......

Аз не съм гледала още 27 еп., за 28 получих представа от вашите постове. Но като гледах 1 фраг нещо ме хвана за гърлото. Даже не ми се иска да пускат 2 фраг, може да се окаже още по ужасен от първия. Като си помисля за предния епизод имахме три фрага, романтика, любов и сега ни го връщат тъпкано в другата посока. Но пък това ми дава надежда, че ще ги гледаме още дълго време.

Между другото, какво стана с социалните мрежи набраха ли се 500К, това някъде съм го пропуснала? Както и рейтинга.

# 52
На мен така без подсказки ми е много добре, даже смятам че трябва да им стане трайна стратегия Sunglasses

Неслихан ми е супер симпатична, но понякога в старанието си да бъде кралица на фандома, насочва вниманието ни 2 еп. напред във времето, което не мисля, че е правилно, нито че е нейна работа. Даже съм склонна да я заподозря, че е малко attention freak Hands V

# 53
Минавам и заминавам...

Къде е Серкан?

Скрит текст:

Не се отчайвайте, и Еда ще бъде щастлива , и Серкан ще се появи, добрите лоши ще станат, лошите ще ги избелят или изпратят по живо, по здраво... Това ще се гледа в следващите епизоди Stuck Out Tongue Winking Eye E,  не съм Неслихан де Rolling Eyes

Благодаря за новата тема!

# 54
  • Пришълец
teseto, даа, достигнаха 500К+

Не знам известните сами ли си поддържат акаунтите в социалните мрежи, наивно вярвам, че да Joy Та, Керем е зарадвал момиче от България като е харесал неин туит и даже го е закачила в профила си  Smile

# 55
  • София
Сис, абе не съм много съгласна, че Селин се промени накрая. Поне не към добро. Всъщност, ако трябва да направя един бърз анализ на този образ... Тя започна като не лоша героиня. Беше бившата приятелка, все още влюбена в Серкан, но опитваща се да продължи живота си с нов човек до себе си. Еда и случващото се около Еда и Серкан я дразнеше и караше да ревнува, защото сравняваше какво е било отношението на Серкан към нея навремето и какво е сега към Еда. Тя не беше щастлива с Ферит, въпреки че той я обичаше, уважаваше и се стараеше да я прави щастлива. Не беше щастлива с него и ревнуваше Серкан, защото все още имаше чувства към Серкан и явно Ферит не беше нейният човек. Отделно Серкан, Еда и Айдан й даваха разни сигнали, че Серкан е нейният човек и това й вдъхна надежда. Накрая остана с пръст в уста и от два стола на земята. Но вината си е само нейна. Аз го казах преди време - тя сама трябваше да вземе решение за живота си и да се бори за това, което иска, а не да се оставя на течението. А след като разбра, че обектът на желанията й не споделя чувствата й, трябваше достойно да се отдръпне и продължи напред, откривайки нови хоризонти пред себе си. Рано или късно щеше да намери щастието си. Тя за кратко се беше успокоила, но после се ядоса на Серкан и реалността, в която се намира, реши да си отмъщава и съсипва чуждото щастие. Не можа да приеме, че е отхвърлена и то два пъти, от двама различни мъже. И не, не прие поражението, иначе нямаше да насъсква Балджа накрая. Общо взето пусна си отровата и замина. Затова, ако се върне, но не се е променила, няма да ми е интересно да я гледам. Ако си е същата патетична Селин, не, благодаря! Simple Smile

# 56
Е, нямам предвид, че е станала светица, просто че си тръгна и ги остави да си живеят живота.
Дори сега, когато си мисля за нея, малко я оправдавам за действията й, защото въпреки отхвърлянето от Серкан, тя се вкопчи в думите на останалите като удавник за сламка и чуваше това, което й е изгодно. От една страна го разбирам, защото на почти всеки се е случвало да вижда и чува само това, което му се иска и заради това постъпките и действията му да са такива, каквито бяха на Селин.
Е, естествено, че е посяла семето и си събра багажа, трябваше да вкарат по някакъв начин заместничката й. Така тя щеше да е доволна, ако Серкан и Еда се разделят и в същия случай - невинна за раздялата им.. Както и да е де, Селин си е Селин. Тя беше като досадна кашлица, която се появяваше в най-неподходящ момент.

# 57
Бърборанке, подкрепям и нямам какво да допълня, това са и моите мисли за Селинката! 🤟🏻

# 58
От Керем

# 59
https://www.youtube.com/watch?v=mtnZ0HQjTug - видео линк - пак са ги обсъждали в клюкарското предаване
някъде към 22:07 почват да говорят за Керем и Ханде, не знам какво обсъждат, ама пак се споменават имената на Серенай и Мурат Rolling Eyes

много са се развълнували водещите от горещите кадри в банята

Общи условия

Активация на акаунт