Отговори
# 30
Благодаря за новата темичка! Purple Heart

Ето снимка на масата от снощи, вижда се и картината, до която имаха снимки Еда и Айдан

Били са в ресторанта на шеф Алекс - Енгин, Пъръл, Ферит, Джерен, Мело, Ердем, Лейля, Айдан, Еда, Дениз, шеф Алекс.
Освен кадрите от официалната рокля на Айдан или на който е (https://twitter.com/i/status/1353927705935441921) има и с Джерен и Лейля, на които се вижда, че са нагласени:

https://twitter.com/i/status/1353927999515746305 - Джерен, Лейля
https://twitter.com/i/status/1353928106545983491 - Енгин и Ердем - също официални
https://twitter.com/i/status/1353927845437972480 - Мелек
Сейфи и той е бил там, седнал на ъгълчето и тъжен Disappointed Relieved

За къде е Айдан без Сейфи, как го пропуснах горе...

Напомня ми на обядът за добре дошъл на Ефе. Май Дениз почва работа в холдинга и Еда подобно на Ефе ще направи обяд за нетуъркинг и сплотяване на екипа. Thinking

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 07:50 от kukli4ka456

# 31
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много усмивки и добро настроение Hug

Диди, благодаря за новата ни къщичка, както винаги е страхотна Hug

# 32
Добро утро, мили момичета! 💙

Пожелавам ви един усмихнат и позитивен ден!  Пожелавам ни и малко по-обнадеждаващ фраг днес, както каза Бътърфлай: "малко светлина в тунела"!
Радвам се да видя в темата и момичетата, които се изгубиха тези дни.. Дами, липсвате ни! 💙
Аз смятам да се насладя на днешния ден, отмених си всички работни ангажименти и ще прекарам свободното си време със сина си, няма да ставам като РоБо я! 😂

# 33
Добро утро, момичета!🌞

Благодаря за новата къщичка!❤️❤️❤️

Нямам търпение иска ми се да е събота, да видим вече какво ще става и дали има, някой познал или пак ще ни изненадат с нещо неочаквано.💥💥💥
Желая ви един прекрасен ден без проблеми и с повече усмивки, а довечера да ни зарадват с хубав фраг. Дано само тази седмица не са всички тъжни, за сметка на миналата, 3 фрага и всички хубави.

# 34
# 35
Благодаря за новата тема! 🌹
Днес дано има фраг, а може и един лайв да ни спретнат 😀

# 36
Добро утро и благодарности за новата тема Flowers Hibiscus
Дали наистина следващата серия е разчетена без Серкан (евентуално само на спомени, сънища, представи и т.н.)?
Като се има предвид каква любов изпитват комшийските зрители към Керем и неговите "развращаващи западни идеи", рейтингът може и да скочи чувствително. Smile А новият герой ... хмммм ..., май ще се появи още един хлъзгав, но много по-умен Ердем.

# 37
Историята на Серкан Болат през очите на Андреаа:

Според мен, героя на Сарп Джан ще е някой пислик. И в МГ играеше такъв, и сега сигурно ще е такъв. Ама и му ходи, де. Такова излъчване има. То не пречи и детските любови, в желанието си да спечелят момичето, да бъдат лоши. Щом няма да се откаже от Еда, вероятно е готов на всичко, за да докаже чувствата си, ще се бута между Серкан и Еда..

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 10:20 от Есенна магия*

# 38

Патерина, за солта в кафето са ти отговорили. Но една съфорумка преди години беше споделила хубава история за вкуса на любовта и се сетих пак за нея

Скрит текст:
Една история за вкуса на любовта...

Запознахме се на едно парти по случай рождения ден на общ приятел. Цяла вечер около мен се навъртаха много ухажори, но нещо в него грабна вниманието ми. След партито ме покани на кафе. Беше плах и притеснителен. Когато отидохме в близкото кафене и си поръчахме по едно кафе, изведнъж той повика сервитьорката и й поиска сол. Стоях втрещена и мигах с очи. Сервитьорката, явно свикнала със странните вкусове на клиентите, му донесе солницата. За моя още по-голяма изненада, той поръси кафето си със сол.

Когато го попитах защо го прави, той ми отвърна:
- Когато бях дете имахме вила край океана. Там прекарвах целите си лета, заедно с майка ми, баща ми и по-малката ми сестра. Соленият вкус на морето е свързан с прекрасни и топли спомени. Обичам този вкус и усещането, което ми носи. Когато отпивам от соленото кафе, в мен нахлуват спомени за океана, семейството и безгрижните летни дни. Родителите ми все още живеят във вилата и понякога много ми липсват.

Очите ми се насълзиха. Разбирах го, защото аз също бях израснала край морето. И моите родители живееха далече и ми липсваха безкрайно много.
Това беше първата среща с моя бъдещ съпруг.
Оженихме се. Имахме две прекрасни деца и четирима още по-прелестни внука. През целия ни живот заедно той пиеше солено кафе.

След 50 години семеен живот моят съпруг почина. Един ден, почиствайки кабинета му открих плик, на който с неговия почерк пишеше: „За теб, любима моя!"

Отворих го:

„Мила моя,
Един грях лежи на моето сърце. И това е лъжата за соленото кафе. В деня на първата ни среща толкова се бях притеснил, че когато повиках сервитьорката, вместо захар й поисках сол. Всички погледи бяха вперени в мен, включително и твоят. Истината е следната. Аз не обичам солено кафе. То има доста неприятен вкус. Да имам теб беше най-голямото щастие в живота ми и аз дължа това щастие именно на соленото кафе. Ако можех отново да се преродя, бих искал пак да те срещна и пак да прекарам целия си живот с теб. Дори и това да означава цял живот да пия солено кафе. Обичам те безкрайно!"

От очите ми се стичаха сълзи, които капеха върху хартията.

Един ден, знаейки за странния навик на дядо си, едната ми внучка ме попита:
- Бабо, какъв вкус има соленото кафе?
- Сладък, много сладък – отговорих й аз.

Дори подправена със сол, любовта има много сладък вкус!

Източник: https://www.gnezdoto.net/vdyhnovenie/409-solenoto-kafe

Ееее Марги, разплака ме и ме усмихна с тази история Cry Blush Hug

# 39
Здравейте едно:hibiscus: за прекрасната тема

Ма ще имаме отново снимки за списание

И на тази снимка предполагат че е Биге

# 40
Този не съм го виждала, не знам от кой филм му е, но визията пасва и за нашия 😆

Ако Биге се върне, не ми се вярва да е за дълго. Вероятно ще е за определени моменти или спомени, които ще ни покажат. Не мисля, че ще си дойде пак, за да бъде злодейчето, което сега ще ни липсва като част.

# 41
Ох, моля ви.. не я искам Селин отново, мисля че няма какво повече да даде на сериала..
Изгледах клипа на Андреаа са историята на Серкан,много ми хареса и ми стана много тъжно колко много болка може да понесе един човек, та чак да се затвори в себе си до такава степен. Но ми се искаше да беше включила и щастливите му моменти с Еда и начина, по който той и се обясни в любов, защото Серкан не е това, което беше в началото. Не е сивият облак, който се носеше из офиса, а вече е палитра от цветове. Човек, който си позволява да изпита всички емоции, а не само гняв, тъга и отблъскване.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 10:44 от Есенна магия*

# 42
Някой си е поиграл, та да ви го споделя ... Wink

Simple Smile
Serkan Bolat

https://www.youtube.com/watch?v=T6scWr4Yhh0

# 43
Магийке, реално ние винаги сме имали по два "проблема" - Селин и Каан, Селин и Ефе, Селин и Балджа, Балджа и Семиха.
Сега нито Балджа, нито Семиха, че даже и принц нямаме.
Идва този Дениз, колкото и влюбен и загубен да е по Еда, вероятно ще бъде камък в обувката за някой. Ама ми се струва, че щеше да е логично, ако поне от време на време показваха как Пъръл говори с нея по телефона, нали бяха приятелки. Ей така, уж ще я държи в течение с нещата, които се случват около другите им общи приятели. Нали всички бяха такива.
Ако Селин се върне, достоверно ще ми звучи ако е за да помогне по някакъв начин на останалите, за да се върне паметта на Серкан. Еда може да си ревнува пак, защото Серкан ще я помни като бившата си, ще си мисли, че има чувства и не помни, че тези чувства не ги изпитва от доста време.
Ще попакаме, ще видим...

# 44
Абсолютно логично ми звучи, но просто не я искам. Ако наистина Серкан си загуби паметта, то той ще я помни нея, а виждайки пръстена на ръката си (макар че май пишеше името на Еда на него), той ще реши, че е сгоден за Селин първосигнално. И там ще стане една....
Това си мисля аз. А самата Селин не можа да се примири с това, че Серкан е влюбен в Еда и избра нея пред Селин, та за нея тази амнезия може би би била добре дошла и би се възползвала на максимум. Съгласна съм, че ще помогне за връщане на паметта, но мисля, че би използвала ситуацията. Все пак ни трябва някой, който да ни дразни, освен детската любов, но можеше да е свежо попълнение, защото Селин специално потъна в забрава, както казваш ти. След като замина никой изобщо не я спомена, все едно не е съществувала.. Нека видим какво са ни подготвили, защото наистина се обърках вече и се чудя каква интрига ще ни забъркат..

Общи условия

Активация на акаунт