Отговори
# 15
Алекс, къде се бутаме сред младите и ние тогава 😆😆😆
А за издаването на Керем, то не толкова, че ще каже нещо, а че ги видим заедно - дсли в офиса, дали другаде и ще навържем нещата.

miki, ееее, Жената в огледалото беше хит, аз бягах от училище, за да го гледам.

# 16
  • София
Значи... да не отваряме темата за латино сериалите, защото там съм първенец. Не може да се намери човек, който да ме бие. 😅😅 Само да се оправдая - и моето семейство много пътуваше, като това на Керем. Често сменяхме държавите. И просто латино сериалите по онова време бяха превзели света и това беше общата ми тема с поредните нови съученици. 🤘🏼А за лайфовете - да... Керо и Ханде трябва да ги крият до събота, за да е мистерия какво става. Ама се надявам в събота по някое време да се включат. 🤩
Алекс, къде се бутаме сред младите и ние тогава 😆😆😆
А за издаването на Керем, то не толкова, че ще каже нещо, а че ги видим заедно - дсли в офиса, дали другаде и ще навържем нещата.

miki, ееее, Жената в огледалото беше хит, аз бягах от училище, за да го гледам.

# 17
  • Кърджали
Няма проблем бре, каня ги на гости, у дома да правят лайф. Хем и аз ше ги гледам лайф...

# 18
  • София
Скъпа Алекс, в нашата тема няма стари и млади. Има ханкерки, едсерки, кероинки и хандетаминки. Избери си от кои си! 😅

# 19
Бро, с твоите 29 години, си чисто пеленаче (да не говоря пък за Марги, новородено, направо) и все някой от по-старата генерация ще те бие. Сещам се за две комшийки веднага, но да не сменяме темата, нали 😆

Алекс, те ще идват в петък, че ни свърши баклавата и ще донесат малко. Освен да идваме и ние с тях към вас, че превод трябва на този лайв 😆

# 20
Ама колко бързичко се изписват темите - нямате стигане!  Розичке, много хубава тема си пуснала.   Хареса ми в представянето как Керем подскача около фургоните със светлосиния суитчър - и вали сняг.   Някой беше питал какво ли търси Керем на сета, като трябва да го няма - ами хора, не бяхте ли споменавали, че човекът е хиперактивен, или така изглежда на някои видеа - или пък пие много кафе - според мен може просто да не го свърта в къщи.  - пък и шило в торба не седи.   Ама  айде - хаирлъ олсун на новата седмица и лека нощ от мен!

# 21
  • Пришълец
Още някой знае кои са Нико и Назлъ, Мине и Дениз, Айшегюл и Четин... Ани Hug

Патерина, за солта в кафето са ти отговорили. Но една съфорумка преди години беше споделила хубава история за вкуса на любовта и се сетих пак за нея

Скрит текст:
Една история за вкуса на любовта...

Запознахме се на едно парти по случай рождения ден на общ приятел. Цяла вечер около мен се навъртаха много ухажори, но нещо в него грабна вниманието ми. След партито ме покани на кафе. Беше плах и притеснителен. Когато отидохме в близкото кафене и си поръчахме по едно кафе, изведнъж той повика сервитьорката и й поиска сол. Стоях втрещена и мигах с очи. Сервитьорката, явно свикнала със странните вкусове на клиентите, му донесе солницата. За моя още по-голяма изненада, той поръси кафето си със сол.

Когато го попитах защо го прави, той ми отвърна:
- Когато бях дете имахме вила край океана. Там прекарвах целите си лета, заедно с майка ми, баща ми и по-малката ми сестра. Соленият вкус на морето е свързан с прекрасни и топли спомени. Обичам този вкус и усещането, което ми носи. Когато отпивам от соленото кафе, в мен нахлуват спомени за океана, семейството и безгрижните летни дни. Родителите ми все още живеят във вилата и понякога много ми липсват.

Очите ми се насълзиха. Разбирах го, защото аз също бях израснала край морето. И моите родители живееха далече и ми липсваха безкрайно много.
Това беше първата среща с моя бъдещ съпруг.
Оженихме се. Имахме две прекрасни деца и четирима още по-прелестни внука. През целия ни живот заедно той пиеше солено кафе.

След 50 години семеен живот моят съпруг почина. Един ден, почиствайки кабинета му открих плик, на който с неговия почерк пишеше: „За теб, любима моя!"

Отворих го:

„Мила моя,
Един грях лежи на моето сърце. И това е лъжата за соленото кафе. В деня на първата ни среща толкова се бях притеснил, че когато повиках сервитьорката, вместо захар й поисках сол. Всички погледи бяха вперени в мен, включително и твоят. Истината е следната. Аз не обичам солено кафе. То има доста неприятен вкус. Да имам теб беше най-голямото щастие в живота ми и аз дължа това щастие именно на соленото кафе. Ако можех отново да се преродя, бих искал пак да те срещна и пак да прекарам целия си живот с теб. Дори и това да означава цял живот да пия солено кафе. Обичам те безкрайно!"

От очите ми се стичаха сълзи, които капеха върху хартията.

Един ден, знаейки за странния навик на дядо си, едната ми внучка ме попита:
- Бабо, какъв вкус има соленото кафе?
- Сладък, много сладък – отговорих й аз.

Дори подправена със сол, любовта има много сладък вкус!

Източник: https://www.gnezdoto.net/vdyhnovenie/409-solenoto-kafe

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 20:09 от Маргарита Н.

# 22
  • Кърджали
Нещо сладко като за лека нощ

Скрит текст:
Мирише на любов.

С:Ще ти кажа нещо
Е:Кажи
С:Ама ще ти кажа нещо, което е много искрено
С:Може да е малко много романтично
С:Много те обичам
Е:И аз ше ти кажа нещо
С:Кажи
Е:Повече да нямаме такива недоразумения, става ли
С:Аха. Да. И според мен
Е:И оше нещо ще ти кажа
С:Кажи
Е:Трябва да сдобрим тези скараните
С:Добре, и това ше направим. Няма ли да кажеш нещо друго
Е: И още нещо ще ти кажа
С: Да, кажи го вече
Е:Аз.. Малко поизмръзнах
С:Аз ще те стопля. Друго нещо? Ще кажеш лк
Е:Да ти кажа ли?
К:Кажи
Е: Шемет си, но си много сладък
С:Шемет? Серкан Болат?
Е: Един шемет робот си, Серкан Болат. Обичам те
С:И аз теб.
Мело:Каква ли е причината да сме сами?
Фифи: Моето е мой избор, Мело, твоето - съдба.
Мело:Аз вярвам, че един ден и ние ще се влюбим. Де да знам, някъде по някое  време ще се влюбим
Фифи :Аха, ей там ше е това някъде. Ела.
Мело: Ама наистина ще тк се разсърдя.
Е:Какво ше правиш довечера?
С:Довечера? Ще си прекарам романтични минути с теб
Е:На ергенското ти парти?
С:Аха.
Е:Ама не може, ще е гадно.
С:Какво? И те ще си прекарат романтично.
Е:Имали сте план, до тук сте дошли. Не бива
С:Добре тогава, предполагам ще поиграем джага, после ще минем на романтичната част.
Е: Ще играете джага? Добре, вие играйте джага, ние с момичетста ще ск направим пижаюено парти.
С:Пижамено парти?
Е:Да.
С:Става
Е:Малко ше се позабавляваме отделно.
С:Добре, става
Е: Добре ще се отрази
С:Добре
Е:Тъкмо ще се затъжиш за мен
С: Ще се затъжа

# 23
Мики, сега ми се изясни, всичко било заради чаша с буква Д. Ами, така се раждат слуховете Joy Joy Joy
В интерс на истината, чашата беше единственото доказателство, което журналистите успяха да приложат за "връзката", но информацията беше излезнала преди това от Бирсен Алтунташ, която по принцип минава за един от достоверните източници.

Иначе в момента се сещам за два любовни четириъгълника, които Керем и Демет могат да формират, ако действително са имали нещо:

Керем  +  Серенай
+                          +
Демет  +  Яман Таджиролу

и

Керем + Ямур Танръсевер
+                        +
Демет + Оузан Коч

# 24
Ехее, нова тема! Най - накрая изгледах на руски 28 серия, умишлено отлагах последните 20 минути, а вие през това време работите, работите... Честита да ни е!

# 25
Маргарита Н. голям фен им бях като бях ученичка Joy съответно, като ги даваха по телевизията, аз бях залепена и дори знаех репликите на героите на изуст. Joy В интерес на истината харесвам по-старите сериали, защото всеки се отличаваше с нещо. А и нямаше такава цензура - като например да замъглят чашата с вино, те и целувките бяха ехехее .. та така, понякога си ги пускам за фон да си ги припомня Hug

# 26
  • Пришълец
Кате, интересно това с четириъгълниците. Значи и да е имало нещо между Керем и Демет е било мимолетно....

Ани, не си била единствената Joy

# 27
Кате, интересно това с четириъгълниците. Значи и да е имало нещо между Керем и Демет е било мимолетно....

Ани, не си била единствената Joy

Когато го написах това за връзката между двете двойки Ибо-Демет и Ханде-Керем, разбира се, че бях чула за прословутата чаша с D на Керем и евентуално как Ибо е запознал Керем и Демет, но за мен основното беше, че Ибо и Керем сравнително скоро ги бях гледала в съвместния им проект "Великолепният тандем". Там и двамата бяха много добри, но сценарият им беше доста едностранен и без възможности за развитие на различни сюжетни линии. И бързо го финализираха. Иначе беше удоволствие да се наблюдават двама доста различни герои, но свързани с една работа, как взаимно се допълват...

# 28
Здравейте, мили момичета,
Диди, Алекс и Аli, хиляди благодарности за новата тема и преводите. ❤🌸🌺🌹
Бърборанке, идвам чинно да се разпиша 😂❤🌸. Напоследък ви чета, но нямам много време да пиша от работа и други сериални ангажименти. Покрай DEK, Marasli , Sol Yanim и нашия сериал ми се събират 10 часа седмично само турски сериали. Добре, че епизодите на американските, които гледам са по-кратки...
Още не съм изгледала последния епизод със субтитри, но съм съгласна с коментарите ви относно текучеството на второстепенни герои. Това е според мен едно от най-слабите места на сериала, че не успява да намери качествен и дълготраен злодей и, че сюжетните линии на второстепенните герои са доста недоразвити. Например много съжалявам, че след огромното развитие на образа на Айдан я сложиха в нелеп триъгълник с другите две АА. Фифи също беше пропилян образ, както и бабата. Жалко, е, че изкарват бабата така както и влезе като антагонист. Очаквах поне до известна степен тя да еволюира и да създадат връзка баба-внучка.
Иначе си личи, че СЦ се стараят, но и се вижда, че сериалът е жертва на успеха си. Всички фенове искаме той да продължи, но пък клишетата, повторенията и т.н. са просто неизбежни, дано поне са добре написани и представени. Аз не съм голям фен на сюжетни линии с амнезия, но ако това са намислили СЦ, поне ще обърнат баланса и сега Еда ще трябва да се бори за Серкан и любовта им.
За лека нощ малко фенско творчество от Туитър и три много хубави видеа.

След края на епизода в събота в Суитър се появи хаштаг RIPSerkanBolat (почивай в мир, Серкан Болат):
Скрит текст:

Резюме на 28 епизод:

Малко красота:

“И построих дом, за теб, за мен
Докато той изчезна, от мен, от теб”
https://twitter.com/randommiyy/status/1353782988920635392?s=21

Паралелът с легендата за Аполон:
https://twitter.com/inwinterfell__/status/1353410735808913408?s=21

“Няма край, няма сбогуване”
https://twitter.com/chrysalismnh/status/1353449222880841734

ПС. Утре най-после Andreaa ще пусне нейното супер дълго видео за Серкан (май ще е около 20 Мин):
https://twitter.com/not_a_funkiller/status/1353370637746757632?s=21
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 02:14 от druon77

# 29
Дано днес има обнадеждаващ фраг, който да ни разкрие достатъчно информация за светлина в тунела . Heart

Общи условия

Активация на акаунт