Отговори
# 450
  • София
Не знам, не мисля, че сценаристите ще стигнат толкова далеч. Чак да е дрогиран и то от Селин или отвлечен по заръка на бабата. Струва ми се прекалено за романтична комедия. В тежките драми имаме подобни сюжети. Тук дори отвличането на Еда беше доста скромно представено. Според мен, каквото и да се е случило на Серкан, е случайност, а състоянието му се дължи на някакъв инцидент. Ще сглобим пъзела в събота. Wink

# 451
Момичета, за да вдъхна малко кураж пристигам да ви кажа, че и в най-драматичните за нашите ГГ епизоди драмата не беше толкова много застъпена. Спомнете си серията например в която Еда разбра истината за родителите си. Само 15 минути по-късно /сериално време разбира се/ тя беше готова с договора за Серкан и имаше куп красиви моменти. Макар озета да не показва много / прилича ми на много приказки без нищо съществено да се каже/  смятам, че освен малко тъга ще имаме нови забавни моменти. Единствено ще ми разбие сърцето тъжните очи на Бамби.

# 452
  • София
Линде, вижда ми се правдоподобна версията ти. Само това с дрогирането ми иде в повече. И то от Селин. Може, ако са го отвличали да е ударен по-силничко, отколкото може да понесе главата на Робот, например, а Селин просто да е използвана, за да му тъпче главата с неистини. От което и тя има полза. Blush
Катя, странно ми е как Серкан с едно щракване с пръсти забравя Еда. Та той беше на минути разстояние да се ожени за нея. Обясняваше й се в голяма любов, казваше й, че и 100 пъти да се роди все нея ще обича и изведнъж без да му мигне окото отива при Селин. Живее с нея 2 месеца. Цепи дърва, не държи да се върне. Не тъгува за любимата си. Приема като чиста монета всичко, което Селин му казва срещу Еда. Като много добре го знаем, колко недоверчив е Серкан, колко трудно манипулируем е той. 
В един прекрасен момент, след два месеца,  безропотно тръгва под диктовката на Селин да се връща във фирмата.  И всичко това, без да му е давано нещо, с което да му се влияе на съзнанието. Не ми се вярва. Това не е истинският Серкан, когото познаваме до момента. Това е друг човек с промито съзнание.

# 453
Кукличке, Sparkling Heart много добре представена последователността от действията. По аналогия на първи епизод, би трябвало пресконференцията да е в края.

Всички подозирате бабата за инцидента със Серкан, но никой досега не спомена дубайския принц. След като не успя с Еда, може да се е пробвал с младоженеца. Но принца и Селин? Нещо не ми се връзва цялата тази история. Самият повод за летенето до Италия беше изсмукан от пръсти - истински подпис в 21-ви век при наличието на пръстови, лицеви, ирисови и тем подобни сертификати за електронен подпис. Както и да е! Ще си задоволим любопитството в събота.

Много ми харесаха въображаемите думи на Еда към Серкан, написани от Elela☆ @El_la2459 :

Толкова много красота, символика, нежност, съдбовни предопределения има в тяхната любов, че ми се иска да мога да ѝ се наслаждавам безкрайно дълго време. Готова съм да простя всякакви странности и нелогизми.

# 454
Накрая Серкан се връща. С него е някой познат човек.. Здрав е, но много неща в живота му са се променили. А тези промени силно нараняват Еда. Докато всички са изненадани и объркани, Еда решава да се изправи срещу това променено положение и да не се отказва.

Хайде още малко да поразмишляваме!
Много неща в живота на Серкан са се променили.  Според мен промяната е в това, че Еда е поела фирмата. Еда притежава голяма част от акциите. Това за него е огромна промяна. Новина - Шок!
С неговата поява всички са объркани. От една страна той се появява жив и здрав, след двумесечно търсене и в неизвестност. Но Серкан не е същият. Той е с променено мислене. Това също е голяма изненада. Води със себе си и Селин. Все още не знаем обаче, като каква я води.
Само Еда не иска да приеме тези факти. Няма да се предаде и да се откаже от новото положение.

Честно на мен този сюжет ми се вижда доста интересен. Ха да видим!

БлагаВест, верно е, не знаем като каква Серкан води Селин във фирмата, но видяхме от втория трейлър нещо, което е силно доказателство, че не я води като приятелка или PR на фирмата! Защото, както писах през ноември 2020 год. в един пост посветен на Еда и Серкан, еволюцията и символиката на техните ръце и начина на хващане, то това сега го виждаме отново, но при друга комбинация - вместо Еда и Серкан, при Селин и Серкан "силно преплетени пръсти, което е доказателство за грижа и дълбоката емоционална привързаност"! Ако има нещо, което определено не ми дава спокойствие, то това е именно този момент! Пак ще пиша, надявам се да са измислили добро обяснение сценаристите на тези преплетени пръсти на ръцете им!
Да, да, определено това преплитане на пръстите на ръцете показва близост. Мисля си, че Серкан не е забравил Еда, но по-скоро я помни като колежка, а не като любима, за която се канеше да се ожени. Не се знае какво са му давали, за да му промият мозъка и да му се изтрият моменти от съзнанието. 
Всичко това е подготвено и доста добре съгласувано. Баба Семиха се закани като каза, че ще направи така,  да не допусне тази сватба. И когато вижда, че нещата са много сериозни, пуска в действие нейната игра. Като в нея влиза и Селин. Селин, която всички отдавна са забравили. Серкан въобще не е стигнал до самолета. Още по пътя е отвлечен. Самолета  катастрофира и всички в началото са го мислели за мъртав. В последствие се разбира, че той не е на борда. Затова започва неговото издирване. Затова Еда до последно се надява, че той ще се върне. И това е всичко на всичко 2 месеца.
През тези два месеца Серкан е под въздействието на някакви забранени вещества. Такива, ако си спомняте са давали на Сергей Антонов, за да го накарат да говори каквото те му внушат, за атентата срещу папата. Серкан не е на себе си. И в цялата тази игра главна роля играе Селин. Тепърва ще разберем докъде точно е стигнала тя. Дали не са го накарали да подпише брак. Но и така да е, Еда няма така лесно да остави нещата. Селин, какво я чака от тук насетне, просто бедна и е фантазията.

# 455
  • София
А сигурни ли сме, че тези преплетени ръце в края на фрага са на Селин и Серкан?? Не знам. Това си е “нещото” на Еда и Серкан. Не искам никога, по никакъв повод, с амнезия или без, заради договор или друго да хваща Селин по този начин. Не, не и не! Спомнете си “кокошка или сърна има под душа”... Може ли и тук да ни заблуждават?! Така са го монтирали, че е логично да са Серкан и Селин, но според вас има ли възможност да не са те??

# 456
  • Монтана
А сигурни ли сме, че тези преплетени ръце в края на фрага са на Селин и Серкан?? Не знам. Това си е “нещото” на Еда и Серкан. Не искам никога, по никакъв повод, с амнезия или без, заради договор или друго да хваща Селин по този начин. Не, не и не! Спомнете си “кокошка или сърна има под душа”... Може ли и тук да ни заблуждават?! Така са го монтирали, че е логично да са Серкан и Селин, но според вас има ли възможност да не са те??

Много логично, Бро!...Много пъти сме се убеждавали,че не всичко е така, както изглежда във фрагмана! Дай, Боже, да си права! Мен тази сцена най, най- ме ужасява и не мога да приема! Някак нелогична е! Невъзможна даже!

# 457
Има и то голяма, и аз си мислех за фрага с душа.. тези откъси лесно се манипулират. Колкото и да гадаем, отговорът е в събота..

# 458
  • Плевен / София
Не знам какво ще става в събота, но се надявам Сириус да остане при Еда. Докато Серкан е с разглобен, пардон - размътен мозък, да си се гледат със Селин и да не тормозят кучето. И то чувства има. 😒
ООще повече, че то не понася всеки...

# 459
Нямам търпение да видя как ще развият в събота серията,но знам едно на 100%.Серкан може да се държи студено към  Еда само ако има амнезия.....Та той я обича до полуда❤❤❤

# 460
  • София

Ако се окажеш права и това не са ръцете на Серкан и Селин, имаш една чудесна виртуална почерпка от мен! Само пиши какво пиеш! Sunglasses Heart Champagne

P.S. За съжаление обаче, от снимките и трейлърите се вижда, че Еда е със светъл лак за нокти на всички снимки и на трейлърите, а ръката, която преплита пръсти с пръстите на Серкан е с тъмночервен лак за нокти! Cry

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 19:40 от nrgmama

# 461
  • Плевен / София

Ако се окажеш права и това не са ръцете на Серкан и Селин, имаш една чудесна виртуална почерпка от мен! Само пиши какво пиеш! Sunglasses Heart Champagne
от мен какво ядеш.... Kissing Heart

# 462
  • Кърджали
БлагаВест, не забравяй, че ако наистина Серкан е с амнезия, както предполагаме, в момента за него Едс не съществува. Да, звучи гадно, нл е така. И това няма нищо обшо със силата на чувствата му преди това. Той я обипаше много.. Но сега сякаш не е била. Лека полека като почне да си връща спомените, ще си спомни и всичко изживяно с Еда
Да, отново ще им е трудно, но то ако беше - срещнаха се, влюбиха се и се взеха, нямаше да има и 5 серии... К
Сега ще ни е гадно, но знаем , че ще намерят отново оът един към друг. А и честно казано ще се радвам отново да виждам погледа на Серкан който хем показва възхищение, хем обърканост, хем дори малконгняв, че не може да я пребори... И как отново се влюбва. Докато накрая отново ѝ предложи брак, този пъъ зашото го иска да е точно в онзи момент, а не зашото нещо го притиска да действа.

# 463
  • Монтана
Алекс, съгласна съм напълно! Търпеливо, но с огромна доза любопитство ще чакам предстоящото развитие!

# 464
Явно Еда и Серкан ще се срещнат още в 29 епизод

Това е добре значи серията няма да свърши с появата на Серкан. Ще разговарят.

А как ще реагира Еда на неговото появяване?

Но си мисля че няма да са дълго разделени

Общи условия

Активация на акаунт