Всички са изненадани и объркани
- нормално - такава голяма любов с Еда, годеж, предложения за брак, любовни обяснения...
затова всички са объркани и са в шок. 

прекрасен и много добре аргументиран анализ. В една от всичките книги по творческо писане, които съм изчела, водена от любопитството как се пише толкова завладяваща проза, попаднах на следното - всички герои трябва да имат своето предназначение в историята и всичко споделено за тях да е толкова интересно, както при главните герои. Ако това правило не се спази, се губи интересът на читателя. Кой би искал да си губи времето да чете досадни истории? Същото важи и за сценариите. Кога посягаме към мишката, когато гледаме поредната серия?
, която направо е спряла да гледа еднообразни серии. Мисля, че очарованието на Еда и Серкан, както на Санем и Джан се дължи на Айше Кутлу. Тя е вложила толкова много енергия и любов в измислянето им, че не ѝ е останала никаква такава за второстепенните герои. Трябвало е да възложи тази работа на добри помощник - сценаристи, които да пишат със същата тази любов, но за техните персонажи.
пу, пу, пу, да не им е уроки на твоите прекрасни слънчица! Много да те радват и да те направят безкрайно щастлива и горда мама!
много интересно пишеш и ми доставя голямо удоволствие да чета постовете ти. Също се оправдавам, когато нямам време, че всичко вече е написано от талантливите момичета в темата, но смятам, че общуването изисква взаимност.
много благодаря за промо снимките и озета! Ти да видиш! Тук Керем или Серкан се усмихва така щастливо? Пред или зад кадър? На Ханде профила е тъжно-сериозен, а неговият - закачлив, усмихнат, доволен или аз имам нужда от очила?
трудно ми е да си представя, че при летящ самолет, който започне да пада, някой може да оцелее при катастрофа. Такива шансове има, ако самолета излита или каца. Може би, си права, че Серкан изобщо не е в самолета.
, но това означава да се забавляваме да си пишем наши сценарии, после да класираме кой е бил най-близко до действителния и така да си уплътняваме времето до новата серия. Ние горе-долу това и правим.
защо Серкан се сърди на целия свят е въпроса и вярва само на Селин? Има ли амнезия? А дали е така? Някаква нова игра? Нашата приказка започна с "нека се преструваме" предложено от Серкан, повлиян от предложението на Еда да играят влюбена двойка пред човека, който си продаде земята. Ако всичко започва отначало кой с кого ще се преструва и поради каква цел? Всички знаем, че играта накрая се превръща в действителност и по тази причина /извинявай, Бърборанке,
но на мен не ми се иска Селин и Серкан да се представят за влюбени. Обаче, ако не играят, то тогава Серкан би трябвало да е започнал "нова глава от романа", но с лошата героиня от историята. Така пък съвсем не съм удовлетворена и както написа Гости,
ако бях на мястото на Еда, щях да си задам въпроса - заслужава ли си този мъж усилията преди да разбера за възможни смекчаващи вината обстоятелства като амнезията?

Препоръчани теми