Отговори
# 435
Чудно ми е дали през целия епизод ще дават Еда и живота без Серкан или паралелно с това ще ни дават какво се е случвало с него през това време? Да ни обяснят какво е станало точно..

# 436
  • Кърджали
Не вярвам да се е оженил. Просто след загубата на памет се е върнал в начална точка - Селин е подходящата за мен ..и понеже няма спомен че тя изобщо не е подходяща за него по лимион причини, този път Селин с е възползва и са задълбочили отношенията си. Може и да са се сгодили или с намерение да се сгодят.Това е промяната... Само дето като се връщат в офиса ще се объркат плановете на Селин.Нека се радва една-две седмици на Серкан, щото после пак ще си тръгне с подвита опашка.
Да, Серкан е физически здрав. Проблемите при него са другаде.
Не вярвам да са ги оженили. После как ще обесняват на и без това доста критикуващите ги, че бива да рзвалиш един брак заради това, чче в безпаметност си се оженил за някоя, която не е за теб..
Като гледам снимките, Серкан ще се появи към средата са серията. Щом има снимки заедно в залата за събрания /неговият екс любим офис/, значи като нищо е възможно още на финала да има някоя целувка по погрешка

# 437
  • София
Момичета, чета теориите ви и се забавлявам искрено! Всички тук сме с потенциал за сценаристи на турски сериали най-малкото. 😅 Някои от сценариите, които развивате, дори са доста логични спрямо видяното до момента (озет, снимки, фраг), но нека не забравяме, че сме ромком. Аз продължавам да мисля, че нещата няма да са толкова фатални, драматични и отчайващи. Имам надежда, ‘дет се вика. Wink

# 438
  • Монтана
Момичета, чета теориите ви и се забавлявам искрено! Всички тук сме с потенциал за сценаристи на турски сериали най-малкото. 😅 Някои от сценариите, които развивате, дори са доста логични спрямо видяното до момента (озет, снимки, фраг), но нека не забравяме, че сме ромком. Аз продължавам да мисля, че нещата няма да са толкова фатални, драматични и отчайващи. Имам надежда, ‘дет се вика. Wink

Надежда винаги има, Бро! Винаги!

# 439
Здрав е, но много неща в живота му са се променили. А тези промени силно нараняват Еда. Докато всички са изненадани и объркани, Еда решава да се изправи срещу това променено положение и да не се отказва.

Нещата, които са се променили - това, че със Селин са двойка, заедно са Broken Heart
Това наранява Еда. Scream Всички са изненадани и объркани  Scream - нормално - такава голяма любов с Еда, годеж, предложения за брак, любовни обяснения... Broken Heart затова всички са объркани и са в шок. Fearful

Дано налеят малко акъл в Серкан и да му разкажат какво е ставало Hands Pray
Там са все пак Айдан, Сейфе, Енгин и Пърл - Серкан им има доверие.

Серкан няма да иска да е с Еда, ама Еда явно решава да му припомни коя е - т.е. ще се изправи срещу Серкан и Селин, ще иска да си го върне.
Ама не мисля, че ще е лесно. Серкан, ако има вече план и представа за Еда ще си ги следва - той си е целеустремен.

На тази снимка Еда ми се вижда тъжна, разбита, отчаяна, шокирана, объркана, наранена и със сълзи на очи:

Като нищо Серкан да е дошъл да живее заедно със Селин.

На тази снимка ми се вижда притеснена, ужасена, може би дори обидена (готова аха да се разплаче), а Серкан изглежда е сложил любезна/студена маска за пред медиите и я гледа с  предизвикателна усмивка.

Сещам се в края на първи епизод - Серкан трябваше да отрече пред медиите, че има връзка с Еда и да каже, че му е асистентка и са пътували по бизнес.
Може би сега планът е да обявят край на връзката си... че са се разделили?

Ако се бяха събрали Еда щеше да е усмихната, както на интервюто, което даваха за предстоящата сватба, а тук изглежда напрегната Fearful

Не вярвам да се е оженил. Просто след загубата на памет се е върнал в начална точка - Селин е подходящата за мен.. и понеже няма спомен че тя изобщо не е подходяща за него по милион причини, този път Селин с е възползвала и са задълбочили отношенията си.

Да и аз така мисля, и според мен Серкан не се е оженил за Селин - няма пръстен на лявата ръка (а от снимките в гората преди това знаем, че нямаше пръстен и на дясната)

# 440
  • София
Накрая Серкан се връща. С него е някой познат човек.. Здрав е, но много неща в живота му са се променили. А тези промени силно нараняват Еда. Докато всички са изненадани и объркани, Еда решава да се изправи срещу това променено положение и да не се отказва.

Хайде още малко да поразмишляваме!
Много неща в живота на Серкан са се променили.  Според мен промяната е в това, че Еда е поела фирмата. Еда притежава голяма част от акциите. Това за него е огромна промяна. Новина - Шок!
С неговата поява всички са объркани. От една страна той се появява жив и здрав, след двумесечно търсене и в неизвестност. Но Серкан не е същият. Той е с променено мислене. Това също е голяма изненада. Води със себе си и Селин. Все още не знаем обаче, като каква я води.
Само Еда не иска да приеме тези факти. Няма да се предаде и да се откаже от новото положение.

Честно на мен този сюжет ми се вижда доста интересен. Ха да видим!

# 441
Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Разкошни постове сте написали днес!

Бърборанке, Sparkling Heart прекрасен и много добре аргументиран анализ. В една от всичките книги по творческо писане, които съм изчела, водена от любопитството как се пише толкова завладяваща проза, попаднах на следното - всички герои трябва да имат своето предназначение в историята и всичко споделено за тях да е толкова интересно, както при главните герои. Ако това правило не се спази, се губи интересът на читателя. Кой би искал да си губи времето да чете досадни истории? Същото важи и за сценариите. Кога посягаме към мишката, когато гледаме поредната серия?

В тази връзка е и написаното от Дари Sparkling Heart , която направо е спряла да гледа еднообразни серии. Мисля, че очарованието на Еда и Серкан, както на Санем и Джан се дължи на Айше Кутлу. Тя е вложила толкова много енергия и любов в измислянето им, че не ѝ е останала никаква такава за второстепенните герои. Трябвало е да възложи тази работа на добри помощник - сценаристи, които да пишат със същата тази любов, но за техните персонажи.

Мики, Sparkling Heart пу, пу, пу, да не им е уроки на твоите прекрасни слънчица! Много да те радват и да те направят безкрайно щастлива и горда мама!

vai1, Sparkling Heart много интересно пишеш и ми доставя голямо удоволствие да чета постовете ти. Също се оправдавам, когато нямам време, че всичко вече е написано от талантливите момичета в темата, но смятам, че общуването изисква взаимност.

midnight__sun и mi_si, Sparkling Heart много благодаря за промо снимките и озета! Ти да видиш! Тук Керем или Серкан се усмихва така щастливо? Пред или зад кадър? На Ханде профила е тъжно-сериозен, а неговият - закачлив, усмихнат, доволен или аз имам нужда от очила?

Колко много постове се появиха докато пиша! Отивам да чета!

Линде, Sparkling Heart трудно ми е да си представя, че при летящ самолет, който започне да пада, някой може да оцелее при катастрофа. Такива шансове има, ако самолета излита или каца. Може би, си права, че Серкан изобщо не е в самолета.
Друг вариант - пилота да е предприел аварийно кацане, Серкан да е оцелял и след това изчезнал от мястото на катастрофата с разстроено съзнание, мисъл и памет. Варианти можем да измислим още, ако се напрегнем, както писа Бърборанка Sparkling Heart, но това означава да се забавляваме да си пишем наши сценарии, после да класираме кой е бил най-близко до действителния и така да си уплътняваме времето до новата серия. Ние горе-долу това и правим.

Дари, Sparkling Heart защо Серкан се сърди на целия свят е въпроса и вярва само на Селин? Има ли амнезия? А дали е така? Някаква нова игра? Нашата приказка започна с "нека се преструваме" предложено от Серкан, повлиян от предложението на Еда да играят влюбена двойка пред човека, който си продаде земята. Ако всичко започва отначало кой с кого ще се преструва и поради каква цел? Всички знаем, че играта накрая се превръща в действителност и по тази причина /извинявай, Бърборанке, Sparkling Heartно на мен не ми се иска Селин и Серкан да се представят за влюбени. Обаче, ако не играят, то тогава Серкан би трябвало да е започнал "нова глава от романа", но с лошата героиня от историята. Така пък съвсем не съм удовлетворена и както написа Гости, Sparkling Heart ако бях на мястото на Еда, щях да си задам въпроса - заслужава ли си този мъж усилията преди да разбера за възможни смекчаващи вината обстоятелства като амнезията?

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 17:23 от Mira07

# 442
  • София
Накрая Серкан се връща. С него е някой познат човек.. Здрав е, но много неща в живота му са се променили. А тези промени силно нараняват Еда. Докато всички са изненадани и объркани, Еда решава да се изправи срещу това променено положение и да не се отказва.

Много неща в живота на Серкан са се променили.  Според мен промяната е в това, че Еда е поела фирмата. Еда притежава голяма част от акциите. Това за него е огромна промяна. Новина - Шок!
С неговата поява всички са объркани. От една страна той се появява жив и здрав, след двумесечно търсене и в неизвестност. Но Серкан не е същият. Той е с променено мислене. Това също е голяма изненада. Води със себе си и Селин. Все още не знаем обаче, като каква я води.
Само Еда не иска да приеме тези факти. Няма да се предаде и да се откаже от новото положение.

БлагаВест, верно е, не знаем като каква Серкан води Селин във фирмата, но видяхме от втория трейлър нещо, което е силно доказателство, че не я води като приятелка или PR на фирмата! Защото, както писах през ноември 2020 год. в един пост посветен на Еда и Серкан, еволюцията и символиката на техните ръце и начина на хващане, то това сега го виждаме отново, но при друга комбинация - вместо Еда и Серкан, при Селин и Серкан "силно преплетени пръсти, което е доказателство за грижа и дълбоката емоционална привързаност"! Ако има нещо, което определено не ми дава спокойствие, то това е именно този момент! Пак ще пиша, надявам се да са измислили добро обяснение сценаристите на тези преплетени пръсти на ръцете им!

# 443
  • София
Не знам какво ще става в събота, но се надявам Сириус да остане при Еда. Докато Серкан е с разглобен, пардон - размътен мозък, да си се гледат със Селин и да не тормозят кучето. И то чувства има. 😒

# 444
Ако снимката с тъжната Еда и усмихнатия Серкан е от пресконференция по случай неговото завръщане, дали няма да имаме поредната преструвка по идея на Серкан, след като е видял красивата Еда?

В първи епизод той точно това искаше да направи - предложи ѝ да сключат договор, за да спре всякакви слухове и да запази имиджа на холдинга.

Кое ще бъде първо - пресконференцията или ресторанта с всички участващи? Ще има ли  целувка? Еда ли ще целуне жабата, за да я превърне в принц? Серкан ли ще целуне красавицата, за да се събуди той?

Наближава денят на влюбените - дали ще ги сдобрят дотогава?

Дано интригата този път бъде добре измислена! Нямам съмнения как ще бъде изиграна от тези прекрасни актьори!

Момичета, къде изчезнахте внезапно? Тъкмо се разписах от няколко века насам! Sweat Smile

# 445
Нашите миналата седмица малко изостават като най-обсъждана екранна двойка в соц. мрежи Wink

# 446
Значи според озета снимките и трейлъра ето моите прогнози (разбира се версията може да е грешна, и последователността да не е същата):

Първо ще видим кадрите от сватбения ден.
"Самолетът на Серкан изчезва при неговото пътуване към Италия. Еда, облечена в булчинската рокля, се срива от мъка. Всички, събрали се за сватба, са объркани и изплашени. Става ясно, че самолета е паднал, но Серкан го няма."

"След катастрофата за Еда започват трудни дни, изпълнени с болка. Липсата на Серкан причинява рана в душата на всички. " - т.е. съня на Еда

В този труден момент се появява приятелят Дениз, който я подкрепя, окуражава да се върне към живота.

След два месеца Еда и Айдан - все още се надяват Серкан да се върне:

А Айдан е стегнала къщата на Серкан, готова да го посрещне:

"Докато го няма, Еда, приятелите на Серкан и Айдан са притеснени и страдащи. Всички заедно се продкрепят, за да могат да продължат живота и да може работата в Артлайф да върви."

Това, с което Еда запълва празнотата от липсата на Серкан - са Сириус и работата в холдинга:

Оказва се, че Серкан е жив, живее със Селин, и не помни месеци от живота си (дали Селин го дрогира или е амнезия в следствие на инцидента не се знае).
Двамата са пак sevgililer:

Въпреки любовта на Селин, Серкан чувства празнота и казва: "Докато се опитвам да си спомня нещо, всичко е празнота".
Не помни Еда, знае само това, което Селин му говори за нея: "Превърна те в човек, който не си, Серкан! Направи те част от различен от различен, странен свят. 45% от акциите са в нея, не е ли съмнително?"

В крайна сметка Селин успява да убеди Серкан да се върнат в Истанбул и да си върнат живота. А същият ден Еда има предчувствие че серкан ще се върне: "Серкан ще дойде. Усещам го, ще дойде!"

Дениз я взема да я разсее и пита : "2 месеца, ден и нощ търсим. Не ме разбирай по грешно, но докога ще продължи това?"

Еда се връща в офиса - и се оказва, че Серкан се е върнал: "Накрая Серкан се връща. С него е някой познат човек.. Здрав е, но много неща в живота му са се променили. А тези промени силно нараняват Еда."

"Докато всички са изненадани и объркани, Еда решава да се изправи срещу това променено положение и да не се отказва."
Но няма да е лесно:

После имаме обяда/вечерята, на която ще има изненади и която ще предизвика сълзи в очите на Сейфе:

На следващият ден е пресконференцията. Серкан и Селин след закуска, преди да тръгнат за офиса говорят с Айдан:

След, което отиват в АртЛайф заедно ръка за ръка:

Disappointed Relieved

Серкан е готов, взел е решение:

Еда още не е готова да се откаже от него и паниката я обзема, дали тази паника е преди или след конференцията ще разберем:

# 447
  • София

БлагаВест, верно е, не знаем като каква Серкан води Селин във фирмата, но видяхме от втория трейлър нещо, което е силно доказателство, че не я води като приятелка или PR на фирмата! Защото, както писах през ноември 2020 год. в един пост посветен на Еда и Серкан, еволюцията и символиката на техните ръце и начина на хващане, то това сега го виждаме отново, но при друга комбинация - вместо Еда и Серкан, при Селин и Серкан "силно преплетени пръсти, което е доказателство за грижа и дълбоката емоционална привързаност"! Ако има нещо, което определено не ми дава спокойствие, то това е именно този момент! Пак ще пиша, надявам се да са измислили добро обяснение сценаристите на тези преплетени пръсти на ръцете им!
Да, да, определено това преплитане на пръстите на ръцете показва близост. Мисля си, че Серкан не е забравил Еда, но по-скоро я помни като колежка, а не като любима, за която се канеше да се ожени. Не се знае какво са му давали, за да му промият мозъка и да му се изтрият моменти от съзнанието. 
Всичко това е подготвено и доста добре съгласувано. Баба Семиха се закани като каза, че ще направи така,  да не допусне тази сватба. И когато вижда, че нещата са много сериозни, пуска в действие нейната игра. Като в нея влиза и Селин. Селин, която всички отдавна са забравили. Серкан въобще не е стигнал до самолета. Още по пътя е отвлечен. Самолета  катастрофира и всички в началото са го мислели за мъртав. В последствие се разбира, че той не е на борда. Затова започва неговото издирване. Затова Еда до последно се надява, че той ще се върне. И това е всичко на всичко 2 месеца.
През тези два месеца Серкан е под въздействието на някакви забранени вещества. Такива, ако си спомняте са давали на Сергей Антонов, за да го накарат да говори каквото те му внушат, за атентата срещу папата. Серкан не е на себе си. И в цялата тази игра главна роля играе Селин. Тепърва ще разберем докъде точно е стигнала тя. Дали не са го накарали да подпише брак. Но и така да е, Еда няма така лесно да остави нещата. Селин, какво я чака от тук насетне, просто бедна и е фантазията.

# 448
Линде, вижда ми се правдоподобна версията ти. Само това с дрогирането ми иде в повече. И то от Селин. Може, ако са го отвличали да е ударен по-силничко, отколкото може да понесе главата на Робот, например, а Селин просто да е използвана, за да му тъпче главата с неистини. От което и тя има полза. Blush

# 449
Е, Перушана си Перушана- егоистично ,малоумно същество . С каквито и дивотии да е пълнила главата на Серкан бей, да е нарисувала Еда по- черна от дявола в неговото съзнание, когато той срещне големите красиви очи , всичко ще се изпари.Защото в погледа на Серкан към Еда от новите кадри ,аз виждам изненада и  явен интерес към нея.. Така я гледаше и в началото- като нещо ново, безкрайно интересно и очарователно.Чак този път ще хвърчи перушина от Селина- Еда е много бойна  и ѝ е голям "фен".
    Не знам защо, но все си мисля и за бабушкерата..... Карай, ще поживеем , ще видим.
  Ще бъде интересно!

Общи условия

Активация на акаунт