Отговори
# 270
Аз съм убедена ,че СЦ да го измислили достоверно и логично както е в нашия сериал било винаги досега. Поне се надявам ,че мразя безсмислици и нелепи обяснения '' съшити с бели конци '' , събота е след 3 дни Grinning

# 271
Аз се замислих друго - дали в тези 2 месеца Еда най-накрая е завършила обучението си Rolling Eyes Имаше разговори с преподавателите, споменаваше се, че е останало съвсем малко... Това беше конфликтната точка между нея и Серкан в началото и така започна всичко. Сега холдингът ли ще бъде в тази роля, за да продължава сериала?

# 272
Започнахме сериала с договор за фалшив годеж, в замяна Серкан трябваше да назначи Еда на работа. Той беше виновен за проваленото й обучение.

Може и наистина да имаме нов фалшив годеж, в замяна Серкан да назначи Селин на работа. Той може да си мисли, че е виновен за това, че е останала без нищо.

Това не е лоша теория:

Според мен, водейки се от това, което беше написала Неслихан, че започваме отначало, си мисля отново за фалшив годеж - този път между Серкан и Селин. Мисля си, че това ще е отмъщението на Селин. Ще направи това, което те й причиниха. С техните камъни, по техните глави. Ще убеди Серкан да се преструват на влюбена двойка пред Еда.

А и кой знае - за по-малко от два месеца - Еда накара Серкан да се влюби в нея именно благодарение на връзка започната с договор... може би Селин се надява, че преструвайки се на влюбени, Серкан наистина ще се влюби в нея и няма да я изостави дори и да си спони по-нататък за Еда. Thinking

Аз се замислих друго - дали в тези 2 месеца Еда най-накрая е завършила обучението си Rolling Eyes Имаше разговори с преподавателите, споменаваше се, че е останало съвсем малко... Това беше конфликтната точка между нея и Серкан в началото и така започна всичко. Сега холдингът ли ще бъде в тази роля, за да продължава сериала?

* Серкан подписа договор с Еда - заради холдинга - да раздели Селин и Ферит (и винаги е искал да управлява акциите на Селин - не искаше Ферит да му отнеме властта).

Така, че да, съгласна съм за холдинга, и сега холдингът може да се окаже движеща сила и да играе роля.

Серкан се събира със Селин, чувствайки вина спрямо нея, която тя му е внушила. Той е съгласен да е с нея, а тя ще е до него да му помогне да си върне холдинга и да разкара Еда. Scream

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 12:41 от kukli4ka456

# 273
  • София
Две неща откровено не ми харесват и не мога да си затворя очите:
1. Сериалът в момента прилича повече на драма отколкото на ромком. Поне от двата фрага за предстоящия епизод останах с такова впечатление.
2. Второто е, че главната двойка са били заедно в 5 епизода от 29. Уж сме романтична комедия, а в 90% от времето ГГ са разделени. Това не го разбирам. В тази връзка споделям следното:

Превод в резюме: “Най-забавното от всичко е, че двойката са били заедно в 5 от 29 епизода, а сме ромком и това е една от най-обсъжданите дизи двойки за всички времена - номер едно в социалните медии всяка седмица и световен тренд миналата седмица в Туитър.”

Сценарии няма да пиша, нито искам да става по моя начин. Дори нямам мой начин, ако трябва да съм честна. Мой сценарий. Просто не искам да гледам бози, драми и разделени ЕдСер отново. Надявам се сценаристите да не поемат в такава посока, защото ще изгубят много зрители, не само мен. Мен ме оставете. Една птичка пролет не прави. Wink

# 274
Аз мисля, че сценаристите ще реагират на негативната вълна и бързо ще ги сдобрят... не са толкова слепи и глупави, та да не видят масовото неодобрение на феновете.
Теориите на Бърборанка и Кукличка (мненията по-горе) за фалшивия годеж също звучат много, много логично и добра теория. Ако ще се връщаме в самото начало, то това беше то - фалшив годеж.
П.П: не одобрявам спойлерите по принцип, но мисля, че ще е добре да ни дадат някакъв, за да се успокоим, тия фрагове само предизвикват вълни от лоши мнения и настройки за предстоящия епизод. Знам, че това им е идеята - да ни заблудят, ама... такава ситуация до сега не е имало..

# 275
  • Пришълец
Несъзнателно игнорират Биге, Sweat Smile

а дано Серкан и Еда скоро да са така спрямо Селин.

# 276
Есенна магия*, Flowers Hibiscus цитирам си поста от снощи, който написах веднага след като изгледах фрага. Също имам принос към теориите за предстоящи договорки. Даже смятам, че може да са повече от една. Вече имаме двамата участници в предишния договор в различна конфигурация. Целта на всички, обаче, е една - любовта!

Добър вечер, мили момичета, Flowers Hibiscus

Моля ви да се успокоите и да погледнете на нещата от друг ъгъл:

1. Серкан е жив и здрав.

2. Нищо не помни и е настроен срещу Еда.

3. Когато Еда го види, как държи за ръка с преплетени пръсти Селин и тя ще се настрои срещу него.

4. Имаме абсолютно същата ситуация като в 1-ви епизод:
- Мразя те, Серкан Болат!
- Чувствата ни са взаимни, госпожице!

5. Каква ще е целта на Серкан? Най-вероятно да си получи акциите обратно! Всъщност, те са на Селин, която ги продаде на Ефе, но той явно не помни. Много лесно може да си опресни паметта като прочете съответните документи и да се запита защо го манипулира Селин?

6. Как ще реагират всички около него? Дали няма да посмеят да му кажат истината или ще намерят някаква причина сценаристите, за да ги накарат да мълчат?

7. Серкан го очаква нов дразнител - Дениз, който ще утешава Еда.

8. Еда е борбено момиче и няма да си остави магарето в калта, пардон, кучето. Ще има отново договорки, но този път какви?

9. Серкан ще се договори със Селин, за да накара Еда да ревнува? Еда ще сключи договор с Дениз, за да си го върне на Серкан?

Вижте колко много възможни сценария има и всички са забавни!

Чакам с нетърпение събота!

# 277
Мира, извинявай, снощи  направо заспивах и не съм запомнила, че си го написала... хем прочетох постовете ти, извинявай! ❤🌸

# 278
Аз продължавам да си мисля, че този път Селин няма да е лош образ. Фрагът както винаги вади нещата от контекста, за да ни заблуди Wink По-големият проблем според мен ще е Силиконовата кифличка, която също влиза в 29 еп. Да не излезе, че Селин е "спасила" Серкан от лапите на новото попълнение и го връща в реалността. Wink

Gift Heart

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 13:09 от mi_si

# 279
  • Пришълец
Нещо забавно

Миси, много ти отива Heart

# 280
Благодаря ти, Марги Hug
Нещо забавно

Миси, много ти отива Heart

# 281
  • София
Не вярвам Селин да е добрата фея, сори. Според мен е еволюирала към по-зло същество. В образа на Селин имаше потенциал и за двете - да се поправи, да стане положителен образ и да има нова сюжетна линия покрай нея, или да се превърне в така липсвашия злодей в сериала. Биге ще се справи с ролята на злодей, сигурна съм. А и при Селин има логика в това да си отмъщава на Серкан и Еда. Балджа беше някак изкуствено създаден образ, така и не можах да я приема сериозно. Беше дразнител, но не и злодей. Селин обаче има потенциал за това. Но нали сме ромком, колко пък да е зла?!

mi_si, честита премяна и от мен! Много е хубава. ❤

# 282
  • Кърджали
За Селин пишеше, че ще е по-дразнеша и от преди.
Я, така хуубаво си бях обещала да не гадая повече по фрагманите и си го спазвах няколко серии,, а сега пак почнах. И аз си мисля че във фрага положението е по-кофти отколкото ще е в серията.

# 283
  • София
Аз попаднах на две версии - че ще е по-лоша от преди, че ще избелят образа й. Да видим кое от двете ще е.

Не знам за вас, но за мен това е най-гадният фраг досега. Първият, който гледах със свито сърце, носи ми едно минорно настроение и въобще не искам да пускам отново. 🥴

# 284
Не вярвам Селин да е добрата фея, сори. Според мен е еволюирала към по-зло същество. В образа на Селин имаше потенциал и за двете - да се поправи, да стане положителен образ и да има нова сюжетна линия покрай нея, или да се превърне в така липсвашия злодей в сериала. Биге ще се справи с ролята на злодей, сигурна съм. А и при Селин има логика в това да си отмъщава на Серкан и Еда. Балджа беше някак изкуствено създаден образ, така и не можах да я приема сериозно. Беше дразнител, но не и злодей. Селин обаче има потенциал за това. Но нали сме ромком, колко пък да е зла?!

mi_si, честита премяна и от мен! Много е хубава. ❤

Бърборанка, Sparkling Heart мисля като теб, защото Селин изпитва любов към Серкан от доста дълго време и има много причини да бъде сърдита и зла на света. Нищо от това, за което си мечтае, не се случва. Дори Ферит я заряза и то на сватбата. Забелязала съм, че турците много използват така наречената "кара севда" при тях, а при нас - несподелена любов като основен мотив и двигател в почти всичките си сериали.

При Балджа беше първосигнален женски каприз - хубав мъж, трябва да е мой! Всъщност, ако беше продължила с присъствието си в сериала, при нея също щеше да има - несподелена любов.

mi_si, Sparkling Heart честито ново и красиво аватарче, в тон със снежната приказка навън! Ти самата си бяла и добра, щом вярваш, че Селин също е такава. Може и да се окажеш права и сценаристите за пореден път да ни изненадат.

Ние търсим логика, но тогава няма да има елемент на изненада.

Прочетох, че коментирате присъствието на Гамзе /сестрата на Ханде/ на сета. Причината е много по-прозаична. Ханде се оплакала на сестра си, че са останали без храна, когато са снимали в гората. Гамзе беше пуснала в сторито си богатата трапеза, която им беше подсигурила, доволна, че се е погрижила за по-малката си сестричка.
Гамзе може и Мави да е завела на сета заедно с нея, но не да прави малката кукла актриса от сега.

Есенна магия*, Sparkling Heart няма проблем, миличка! Нали съм пунктуална по професия, отразява ми се и в другите области в живота. Ти написа, че "Аз мисля, че сценаристите ще реагират на негативната вълна и бързо ще ги сдобрят... не са толкова слепи и глупави, та да не видят масовото неодобрение на феновете.".
След това, обаче, ще трябва да се напъват за нови конфликти, ако искат повече брой серии. Според мен ще има много влажни погледи, изпълнени с нега и страст и от двете страни преди окончателно да се предадат.

Да не забравяме, че и двамата са горди, инати и със силни характери. Едва ли Еда ще преглътне това "предателство" на Серкан със Селин толкова бързо.

А, ако Серкан реши, че Дениз е утешавал в негово отсъствие феичката му, сигурно няма да бъде много доволен от това, че Еда му е позволила.

Сценаристите заложиха много хубаво ново начало с възможности за конфликти между всички герои. Например, дори Еда да реши да прости бързо на Серкан, Айфер и дружките ѝ, а може би и Айдан, вкупом ще викат - не, в никакъв случай, той не заслужава. Както прочетох и много от феновете в коментарите си, между впрочем.

Общи условия

Активация на акаунт